BröllopsGuiden

Veronica och Emils Bröllop

« Maj 2022 »
TI ON TO FR
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2010-07-16 12:34:56

Gift och hemma från Italien, kalabrien. (bröllopsresan)

Bröllopet blev mycket bättre än planerat! Många sa till mig att det är alltid något som sker och inträffa saker man inte ha planerat men allt bara flöt på så bra! =)

 

Vi väntar på bilderna som våra 2 fotografer tog. Tror dem tog 1500 bilder så det tar lite tid att gå i genom. Men tänkte ändå lägga upp bilder som pappa tog.

 

Bröllopsresan gick till Italen i kalabrien. Tyvärr blev vi besvikna för hon på resebyrån glömde att meddela att det var mycket barnfamiljer på plats och att det inte fanns någon sandstrand som vi önskat oss utan vi fick stenstrand. Det går inte så bra att snorkla i tyvärr.

 

Men allt är annars jättebra!POSTAT 2010-06-21 17:17:25

5 dagar kvar nu bara. =)

För en timme sen så provade jag min brudklänning för att se om hon behövde sy in mera. Det behövdes inte för hon hade redan sytt in 8 cm.

 

Allt börja falla på plats och det känns inte som vi missar något heller.

 

Kommer att lägga in som sagt lite bilder på bröllopet.
POSTAT 2010-06-12 19:58:44

2 Veckor kvar! =)

Gud vad tiden går! Bara 2 veckor kvar.

Mycket är fixat, det ända är att jag ska ändra är brudbågen så jag ska träffa floristen på onsdag. Vi är inte klara riktigt med festprogrammet men det är inte mycket kvar med det och den uppgiften är Emils. Bordsplaceringen ska vi börja med i veckan som kommer. Ringen har vi hämtat super nöjd är jag och Emil med. På torsdag ska jag på ansiktsbehandling det behöver man i och med stressen så mår inte huden så bra heller så det ska bli jätte skönt! Solen har bara visat sig några gånger så tyvärr blir det solariet. Vi har in handlat allt till snacks bordet, bara vatten och läsken kvar men det går snabbt att fixa när det är i backar. Ska ha lite genom gång med fotograferna på måndag, hur vi vill ha det och så. Bilen är nästan fixad är inte orolig alls i och med svärfar har en bilfirma så det är lugnt. Emil vill nog köra sin pappas Porsche och svärfar kan tänka sig att köra oss i en annan bil. Mig spelar det ingen roll alls, blir fint vilket som.

POSTAT 2010-05-15 12:39:19

I går var det min möhippa.

I går kom min syster och mina kompisar till mitt jobb, fattar vad ställd jag blev. Jag visste ju att det var för min möhippa men blev ändå chockad. Dem klädde mig i jätterosa leggings och rosa batik klänning och röda skor. På huvudet hade jag en prinsesskrona och en slöja. Vi fikade på mitt jobb och där gav dem mig två uppdrag det en var att jag skulle skriva om vad jag tror kommer att hända om 3 år, barn, hus ja allt möjligt. Om 3 år så ska vi läsa upp det för varandra, Emil har inte haft sin svesexa än men han kommer att få göra samma sak. Det ska bli intressant . =) Uppdrag två var att rita min kärlek till Emil. Emil ska också rita sin kärlek till mig då den dagen han har sin svensexa. På bröllopsdagen ska vi visar våra tavlor för alla. Efter detta satte dem ögonbindel på mig och vi åkte till en salong, där fick jag en ansiktbehandling. =) Och efter där fick jag också en ögonbindel på mig och åkte till boda borg i Karlskrona. Det var ingen höjdare tyckte vi allihopa, kanske var för att vi inte klarade mer än några rum. Sen var det dax att äta middag på restaurangen Harrys. När vi hade ätit upp satt vi och pratade lite och då helt plötsligt gick brandlarmet så vi fick gå ut på gatan allihopa och brandbilen kom. Min syster och mina kompisar ville ta kort på mig och brandbilen det ställde jag givetvis upp på. Efter nån minut kom det fram en man som undrade om det var dem som ringt brandkåren för att det va möhippa. Det hade dem givetvis inte gjort. Sen fick vi gå in och vi bestämde att nu var det dax att åka hem och gå och lägga oss, man blev lite trött efter en sån trevlig dag. Det var en super trevlig dag som jag verkligen kommer att minnas. =)POSTAT 2010-04-29 12:15:19

Träffa prästen på söndag.

Den 2 maj ska vi träffar våran präst Christer Ljungström. Han har både döpt mig och konfirmerat mig. Väldigt trevlig och bra präst som är i dag pensionär men går att hyra han som präst om man vill. Min familj tyckte att vi skulle ha honom i och med att han är inte som alla präster. Han är en rolig präst som har startat motorsågar och dragit papperspåse över huvudet och mycket mera under skolavslutningarna. Sånt man verkligen minns. =)

 

Ska även lämna in min klänning i dag hos sömmerskan. Den behöver sys in och även läggas upp.

 

Fick mina brudskor i tisdags är så himla nöjd med dem. =) På dreambride har jag köpt fina skor, tiaran och den fina klänningen, kul att man kan köpa allt på samma ställe och bli bra bemött.

 

Mitt i allt så har jag glömt att ringa kantorn så vi ska ha ett möte den 26 maj i stället för den 2 maj då vi ska träffa prästen.

 

Börja bli lite nervös nu när den bara är 8 veckor och 2 dagar kvar. 

 

Ska lägga upp lite bilder på bland annat skorna och dem fina presentaskarna. 

 

 
POSTAT 2010-04-19 20:16:17

9 veckor och 5 dagar kvar.

Hindersprövningen har vi fått tillbaka och vi är givetvis godkända.

Har även kollat ut vilka blommor vi ska ha. Till ett sjukt bra pris 2500 kr för min bukett, 1 tärnbukett, Emils corsage och Viktors corsage tror jag det heter och lite blommor i kyrkan och 9 buketter till lokalen.

 

Servetterna är köpta. Även dem tryckta är beställda.

 

Väntar dock på mina skor som skulle komma för 3 veckor sedan. Behöver ha dem för att se hur mycket klänningen behöver sys upp.

 

Allt känns så himla bra ändå.POSTAT 2010-03-27 15:54:17

Har provsminkats i dag på glamour.

Blev Jättebra så inga ändringar alls på det. =)  

Har kollat på servetter med i veckan så dem ska med beställa som vi ska bara ha till tårtan. Det blir linneservetter till 4 rätters men har inte hittat ett ställe där vi kan hyra det än bara. Tror att kocken skulle kolla upp det nu. 

Den 10 april ska vi välja blommorna och välja hur alllt ska se ut.   

Har hittat dekorväv på panduro som kommer att beställas när jag vet hur långa borden är. 

Emils kläder har han äntligen hittat i helsingborg, dem hyr ut frockcoat med kina krage kommer inte på vad det heter.   

Mina skor kommer nog nästa vecka också. =)   

Så det är inte så mycket kvar nu, känns det som. =)
POSTAT 2010-03-13 11:25:48

Mycket att tänka på nu när det är 3½ månad kvar!

Fundera på musiken i kyrkan om man kan ha 3 låtar eller om det blir för mycket? Vi hade tänkt oss, Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing, Sonja Alden - Du är allt, Cecilia Vennersten - Det vackraste jag vet.   Ska prova maten med snart måste bara boka en tid med kocken. Måste smaka maten innan för jag vet inte om jag tycker om det för vissa saker ha jag inte ätit så det ska blir kul att smaka. Det låter gott iaf. =)   Mina brudskor är beställda så vänta på att dom ska komma så jag kan lägga upp klänningen och sy in den. Hoppas dom kommer snart. =)   Ringen är med klar har en guldsmed som ska göra den för jag har för smala fingrar 14 ½ i storlek. Är jätte nöjd med den. =)  
 

POSTAT 2010-02-23 20:43:53

Frisör och fotograf är fixat.

Har bokat om nu tredje gången nu med frisörer. Har hittat en frisör som både gör håret och sminket för 1300 kr, väldigt billigt. =) 

 

Hade innan Emils kompis Kalle som fotograf men har nu bytt för att vi har 2 stycken som vill göra jobbet gratis. Känns jättebra då vi har 2 fotografer, ingen risk att något missas. 

 

Har beställt underkjolen nu till min brudklänning. Fick veta att man kan designa sina egna skor för 800 kr, det är ett företag från usa. Ska in och beställa dom också. Min syster har beställt sin tärnklänning med nu. 

 

Väntar på att floristen ska höra av sig blir väl nu i mars. 

 

Mycket på gång just nu, känns som det börja närma sig den stora dagen.POSTAT 2010-01-16 15:10:01

Fick inbjudningskorten i dag.

Så i morgon kommer vi att sitta och skriva adresserna. Sigill stämpla dem med.  

Kommer även att gå på bröllopsmässa här i Ronneby den 31 januari. Ska bli kul och gå på det och hoppas man får lite tips och ideer.  
  1 2 > SISTA SIDAN (2)