BröllopsGuiden

Veronica och Emils Bröllop

« Oktober 2020 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2009-12-31 15:31:45

Inbjudan.

I morgon ska vi kolla på inbjudningskorten som värdparet är nästan klara med. Vi ska kolla och se om det är några ändringar som ska göras och så. Ska bli kul och se för vi vet inte hur vi vill ha dom, rätt skönt att någon annan kan hjälpa oss med det.

 

Ska i väg på måndag och kolla på papper till inbjudningskorten. =) 

 

Ska snart i väg och fira nyår med svärmor. 

 

Gott Nytt År!POSTAT 2009-12-18 16:16:00

Maten är bestämd.

Det blir 4 rätters. Vi är väldigt nöjda med kocken, han är så duktig och proffsig.

Vi har även bokat en kille som ska sjunga på festen med. Han är också väldigt duktig.

Vi är så himla nöjda med allt, känns som det kommer bli ett bra bröllop. Vi har verkligen fått till det så att säga. =)

Pengarna bara rullar i väg. Budgeten är uppe i 60 000 kr. Kan gå ner lite, vi räkna lite grovt på vissa saker som vi inte har prisuppgifter på än.

Är så nöjd!POSTAT 2009-11-19 14:54:13

Har blivit lite mer planering nu.

Vi har pratat med en kock som ska göra våran mat. Det är en kompis till Emil, känns jättebra för han är en jättebra kock. Så han ska komma till oss om en vecka och visa 6 olika förslag på förrätt, varmrätt och dessert. Ska bli spännade och se vad han har gjort för förslag. Det blir iaf ingen fisk för det tycker vi inte om. Så hoppas att han hittar 6 olika förrätter. Det andra är jag inte orolig för. Han kommer också kontakta 3 servitris och 1 kock, skönt att slippa det.

 

Fundera lite på färdmedlet från kyrkan till lokalen. Hade varit jätte häftigt med helikopter. Har skickat i väg ett mejl för att kolla priser. Har absolut ingen anning om vad sånt kostar.

 

Det är väl det som har hänt den sista tiden.   POSTAT 2009-10-17 13:16:29

Bröllopstårtan är smakad. =)

Tårtan är vi super nöjda med!

Det är en vanlig botten med skogsbärsmousse och det andra lagret är citronmousse. Överst på tårtan är det mycket jordgubbar och vidsidan är det vita choklad blad och ljusrosa grädde.

Våra föräldrar har med smakat den och dom tyckte den var jätte god. Emils farmor som är 86 år sa att det va den godaste tårta hon ha ätit i sitt liv. Så vi vet med all säkerthet att tårtan är lycklad!

Tackar min kusin som gör så goda tårtor och just våra bröllopstårtor!

 POSTAT 2009-10-05 12:27:05

Kanske ändra färgtemat.

Det bara slog oss när vi satt och pratade med Emils farmor och farfar att rött kanske är för juligt.

Vi hade tänkt ha ljusen i rött, röda rosor och röda servetter. Vit duk och silver och guld askar.

Vi fundera nu på att ha lila (syren) färg. Det blir lite mera sommar färg kanske?

Det är så svårt att bestämma sig. Vi måste ha bestämt oss till december då korten ska göras.

Ska bollar tankarna med värdparet tänkte jag.

 POSTAT 2009-09-21 10:39:13

Band till bröllopet.

Band är riktigt svårt att hitta som passar våran smak.

Alla tycker ju att Micke "kakan" Persson är bra men vi tycker inte om hans musik, Cornelis Vreeswijk.

Vi är ute efter "ny" musik. Ha fått ett tips, Rikard och Tobbe heter dom ska kolla upp dom och se vad dom kör för musik.

I blekinge är det nog inte så många band.

Hoppas på flera tips.

 POSTAT 2009-09-14 17:14:06

Svärmor kommer idag.

Svärmor kommer idag och hälsa på, hon kom hem igår från grekland så hon va sugen på att hälsa på.

Ska visa bilder på klänningen som jag tog igår på den. Den hänger hemma hos mina föräldrar och hon ha inte sätt den. Jag är så nöjd med klänningen. =)

Dax att ta ut hallonpajen i från ugnen nu. =)POSTAT 2009-09-02 20:36:02

Klänningen är redan köpt! =)

Min svärfars sambo Gunnel ringde mig i söndags och sa att butiken i Ronneby ha rea på sina klänningar. Hon sa att jag kunde ju titta, har funderat på både att hyra och köpa men ha inte kunnat bestämma mig. Men jag gick in dit på måndagen och provade 2 klänningar och dom va fina men inte riktigt den där wow känslan, finns inte många storlekar i 32-34 på rean. Så när jag skulle gå ut ur butiken så hittar jag en klänning och säger till butikschefen wow va fin den är men jag kan väl inte ha den? Jo säger hon man kan sy in den utan problem den är ju bara en storlek större (36). Så vi bestämde att jag skulle prova om klänningarna och den jag såg på onsdagen. Så kommer onsdagen jag är väldigt osäker på vad jag ska välja men tänkte jag måste ju prova den nya först. I och med det är rea kan hon inte hålla på klänningarna längre. Så jag tar med mig pappa denna gången mamma och min syster va med förra gången och denna gången med. Man behöver lite olika syner på klänningen. Jag provar den nya sist och det blev den. Jag behövde inte ens fundera det va den jag skulle ha. Vilken känsla att känna att det är så rätt. Den är så otroligt vacker! =) Vill ju inte lägga ut bild på den för min sambo läser ju detta med. Så bilder kommer sen när vi är gifta. Jag vet att Emil kommer att älskar den. =)

Oj vad jag ha skrivit om bara en klänning. =)
POSTAT 2009-08-23 14:04:00

Prästen bokad.

Prästen är bokad fick den jag ville ha den bästa i blekinge Christer Ljungström. Gladare kan man inte bli. Nu är det bara kyrkan kvar ska ringa i morgon och boka, om jag får tag på dom. Det känns som dom viktigaste grejorna är klara, präst, lokal och snart kyrka. Ha köpt små present askar, jättefina. Dukar till borden är klara. Tårtan ska vi får smaka om några veckor. Känns som allt går som planerat. Vi har ju i och för sig för många gäster men det fixar sig på något sätt. =)

POSTAT 2009-08-20 10:08:28

Hej alla!

Mitt fösta inlägg här. Kan börja med att berätta att lokalen är bestämd i alla fall. Bubbetorps gård i Karlskrona. Jag vill ha Bräkne hobys kyrka men jag vet inte om det blir så. Får hoppas att vi får den präst vi vill ha annars ta vi Rödebys kyrka. Vi ha 83 gäster.FÖRSTA SIDAN   < 1 2