BröllopsGuiden

majtio

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2009-11-26 15:37:17

Torsdag

Dagen börjar lida mot sitt slut vilket också innebär att det bara är en fredag mellan mig och helgen. Det känns underbart skönt. Höstvädret är uttröttande och jag har haft några kämpiga morgonar vad det gäller att få benen över sängkanten:)

I helgen ska jag hinna med mycket. Förutom städningen och det övriga jag skrivit om tidigare ska jag ut och lapa så mycket solljus som det möjligt går. Jag ska ut och ta mina älskade springturer i dagsljus istället för de becksvarta kvällarna jag nu får springa i. Inte för att jag klagar, för det har verkligen sin charm det också - bara jag, min reflexväst och pannlampa i höstmörkret. Det är mysigt.

På söndag är det bara ett halvår kvar. Det pirrar alltid lite extra i magen när "rätt datum, fast fel månad" dyker upp. Snart står vi där, 29 maj.POSTAT 2009-11-26 08:39:43

En trevlig kväll med goda vänner.

Kvällen igår spenderades i hockeyhallen. Ingenting jag vanligtvis gör men igår ringde en kompis och frågade om jag och Martin ville följa - givetvis, kvalitetstid med vännerna är ngt som lätt bortprioriteras på vardagarna.
Det var trevligt, skönt att komma ut lite - man hamnar ju lätt i tvsoffan och stannar där tills John Blund behagar att komma annars.

Ser verkligen fram emot helgen. Jag och mamma ska ha julbak på lördag - lussebullar och pepparkakor! Vi ska lyssna på julsånger och bara mysa. Det ska bli väldigt skönt att ta det lugnt och få lite kvalitetstid på tumanhand med mamma.
Fredagen ska jag och Martin storstäda och möblera om. Jag älskar att möblera om, hihi! Var det ngt jag och pappa gjorde ofta när jag var liten så var det att möblera om, måla om och pyssla omkring. Så det finns kvar i mina gener att jag vill förnya med enkla små knep.

Så fredagkvällen kommer gå åt till att gnugga genikönlarna och få huset så fint som möjligt. Vi kommer givetvis också passa på att julpynta när vi ändå är i farten. Å, jag fullkomligt älskar julen. Det är då jag blomstrar och det har ett ständigt pirr av förälskelse i magen. Just det, på lördagen ska mamma hjälpa mig att fixa lite med inbjudningskorten också. Jag har fått hem tapeten som ska dekorera korten. Tror det kommer bli jätte fint - vi får väl hoppas på det iaf;)

Jag har en mormor som är konstnär och en pappa som är väldigt duktig både på att teckna och att måla. Men i det här fallet föll äpplet oerhört långt ifrån trädet - jag saknar, fullkommligt och helt, talangen till att knåpa ihop ngt men mina händer. En streckgubbe förblir oförtydlig när jag varit i farten! Men, skam den som ger sig.POSTAT 2009-11-25 12:43:34

En dag i taget.

Tiden rinner iväg - tänk att det (snart) bara är ett halvår kvar till dagens jag står som brud. Det är helt otroligt.

6 månader kvar vilket innebär att det var över 6 månader sedan vi bestämde datum. Tiden verkligen springer iväg. Det är mycket att göra, men allt är ju roligt. Just nu är jag i full gång med att knåpa ihop inbjudningskorten. Oj, så skoj det är. (okej, jag erkänner - ibland vill jag helst slänga allt i väggen när det inte går min väg, men det går fort över:) )

Jag kanske ska prestentera mig lite mer förresten? Anna heter jag och min blivande man lyssnar till namnet Martin. Som jag nyss skrev är det ett halvår kvar tills vi går längs altargången, närmanre bestämt 29 maj 2010. Vi har varit ett par i snart 7 år och är varandras ungdomskärlek. Vi träffades unga, har gått igenom många prövningar och står idag starkar än någonsin och längtar till dagen vi får visa världen att vi vill dela våra liv med varandra.Planeringen pågår i mtt huvud hela tiden, men det är inte mycket som är bestämt. Det pågår ett krig i tankarna, när jag bestämt en sak övergår det till ett motstånd i andra hjärnhalvan och så pågår kriget:)

Det som är bestämt hittills är präst, kyska, datum och att jag har köpt en klänning och just det - inbjuningskorten är under konstruktion. Vi har turen att ha en frisör och en kock som närmsta vänner som mer än gärna ställer upp att fixa deras områden - det känns underbart att ha människor man litar på till att fixa just de delarna.
FÖRSTA SIDAN   < 1 2