BröllopsGuiden

Sommarbrud2010

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Frieriet!
» Kyrkan är bokad! :)
« Augusti 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2009-10-20 22:47:55

Frieriet!

Jag fyller år i okober och jag visste att P hade ordnat någon slags överraskning eftersom han vid ett flertal tillfällen stängde in sig i sovrummet och förbjöd mig att komma in, ringde mystiska samtal och pratade med i princip alla i min omgivning utom mig :). Det enda jag fick reda på (kvällen innan vi åkte) var att jag skulle packa en övernattningsväska och att vi skulle åka på lör.

Jag är nog världens mest nyfikna människa, så för mig var det nästintill olidligt att inte få veta någonting. Samtidigt som det var väldigt spännande. Tro mig jag försökte verkligen luska reda på saker och ting men P och alla andra teg som muren! Det var lika bra det, för det hade inte varit roligt att veta.

På lör bar det varjefall av till.....Stockholm, det visade sig att han hade bokat in oss på X2000 1:a klass, det tyckte jag var lite häftigt för det har jag aldrig åkt. När vi kom fram så gick vi till ett jättefint hotell som han hade bokat åt oss, och på rummet möttes vi av ostbricka och en flaska vin! För att retas lite extra med mig vägrade han att avslöja vad vi skulle göra under besöket i huvudstaden. Det enda han berättade var att vi skulle äta middag på en restaurang kl 17. När vi kommer fram till restaurangen sitter tre utan mina bästa vänner och väntar på oss, snacka om att jag blev förvånad. Det var så himla kul att han hade lyckats få dit dem! Vi äter en jättegod middag och har det supertrevligt tillsammans. När vi har ätit upp börjar jag ana att det är någonting på gång eftersom han satt och tittade mig djupt in i ögonen samtidigt som han höll min hand och pillade på förlovningsringen. Rätt var det är så skjuter han undan stolen går ner på ett knä och friar!!! Jag anade som sagt att det var på gång men blev ändå så himla överraskad. Det var ett underbart vacker frieri och jag är så glad att mina vänner fick vara med. Så här i efterhand skall jag villigt erkänna att jag inte kommer ihåg exakt vad han sa för jag blev så till mig.

När vi förlovade oss i januari var det mer ett gemensamt beslut än ett frieri och jag har väl känt mig lite snuvad på konfekten så därför är jag så oerhört glad att han friade och att det var så fint och uppriktigt. Det han sa kom verkligen rakt ifrån hjärtat!

Efter middagen hade han bokat My Fair Lady på Oscarsteatern, det var helt fantastiskt eftersom vi båda älskar musikaler men allra mest jag!

Så för att sammanfatta det hela var det en underbar överraskning och helg och jag känner mig återigen så lyckligt lottad som har en sådan underbar man (snart varjefall) :)

POSTAT 2009-10-19 23:19:34

Kyrkan är bokad! :)

Nu är kyrkan äntligen bokad! Den 3:e juli 2010 blir vi man och hustru. Yay! Det känns helt underbart samtidigt som det är svårt att förstå. Bröllopet med honom med stort H som jag har drömt om sedan jag varit liten kommer äntligen att ske. Jag känner mig så lycklig och förväntansfull samtidigt som det är lite skrämmande att inse hur mycket planering och förberedelser ett bröllop innebär.

Jag och min blivande man träffades på Internet för lite mer än ett år sedan. Vi mailade lite fram och tillbaka innan vi bytte nummer. Det var lite nervöst första gången vi pratade men det gick alldeles utmärkt och vi pratade i över 2 timmar. Det som jag kommer ihåg mest av samtalet är att han hade ett sådant underbart skratt.

Vi bestämde att vi skulle träffas 2 dagar senare. Det var grymt nervöst när jag satt på vagnen på väg in till stan. Jag fick syn på honom innan han såg mig och jag suckade av lättnad när jag insåg att han faktiskt ser lika bra ut som han gjorde på bilderna på dejtingsidan. Det första han säger till mig när vi har sagt hej är: Vad söt du är! Det lät så självklart för honom att säga det, det kom verkligen från hjärtat och jag tror att jag föll lite smått för honom redan där och då.

Vi har alltid haft väldigt roligt med varandra, redan från första stund. Vi kan skratta med och åt varandra och det tycke jag personligen är väldigt viktigt i ett förhållande. Jag känner mig så oerhört lyckligt lottad som har en sådan underbar pojkvän/sambo/blivande man. Vi är varandras bästa vänner och vi kan prata om allt. Visst bråkar vi en del och vi kan driva varandra till vanvett men jag är övertygad om att den kärlek vi känner för varandra kan stå emot i princip vad som helst, bara vi aldrig slutar att kämpa för varandra.

Allting i vårt förhållande har gått i ganska rask takt, vi flyttade ihop efter 1.5 mån och förlovade oss efter 5 mån, men för oss har det känts naturligt. Vi har hela tiden varit väldigt säkra på att det är "vi". Därför känns det nu så fantastiskt att få planera bröllop tillsammans.

Det var allt för denna gång, kommer snar mer! :)