BröllopsGuiden

MidsummerBride

« Maj 2020 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2010-10-25 10:32:42

Måndag, ensam - snyft!

Min älskling är i Stockholm idag och kommer inte hem förrän sent sent ikväll. Saknar honom redan... fast jag är på jobbet och själv har fullt upp. Han är det goaste som finns och jag gillar inte att vi inte är tillsammans på kvällarna. Även om vi inte är i samma rum eller sitter ihop, så är jag nöjd när vi befinner oss under samma tak och jag vet att han är där någonstans. <3<3<3

Har ingen större arbetslust nu när jag vet att jag ska sluta till jul. Men, jag vill samtidigt göra ett bra jobb och inte lämna en massa ogjort, så jag får väl försöka hitta lite inspiration någonstans. Internet är bra... finns så många bra sidor att kika runt på.

Idag måste jag påbörja arbetet med att färdigställa mapparna till vår "personal" som vi ska ha på bröllopet. Det är toastmaster, toastmadame, marskalk och brudassista. De kommer alla hem till oss på lördag, tillsammans med sina respektive och alla barn (9 stycken). Vi ska gå igenom planerna, dricka vin och äta goda pajer. Ska bli skitkul!

Tänd ett ljus och mys i mörkret!POSTAT 2010-10-23 17:39:43

Trots regn, en skön kväll

Lördagkväll - härligt!

Nu har vi haft bjudning för dottern som fyllde 19 i september. Långt efter I know. Det blev tacos och sen kladdkaka m grädde, fruktsallad och glass. Gissa om vi är mätta!?
Har kört en laddning i diskmaskinen, när den har torkat kör vi en till. Var kommer all disk ifrån???

MTB körde lillfian till en kompis för en stund sen. De ska ha Twilight-kväll o sova över. Myyyyyyyyyys....

Det blir det även för oss. Har tänt ljus överallt och vi ska kolla lite på film och sitta och gosa. Det kan behövas för vi har inte hunnit umgås speciellt mkt på sistone.

Igår la MTB in alla favoriter i datorn igen. De försvann när han gjorde om en massa. Äääääntligen hittade jag klänningar och sidor som hade försvunnit. Bröllopet är räddat!!! ;0)

Peace out!POSTAT 2010-10-22 14:27:27

Invigning, pappsortering och återupplivad hjärna

Shit vilken invigning det blev av syrrans butik igår. Massor med folk, blommor, snittar, tjatter m.m.m.m. Hon var mer än nöjd och lyckades till och med sälja en del, fast det bara var invigning. KUL! Jag är så stolt över henne.

Har sorterat en massa papper idag. Brukar vara dötråkigt, men idag gick det lättare än vanligt. Fick undan en hel del och fram en del som jag glömt bort. Jag har nu en stor hög som tillhör bröllopsplaneringen. Visste inte att jag hade så mkt på så många olika ställen. Vad slarvig jag är! Inte likt mig. Hm...
Nu ska jag gå igenom allt jag hittade och ta tag i det som behöver struktureras upp. Behöver fundera mer på hur festprogrammet ska se ut, men jag hittar ingen inspiration. Kanske inte är rätt läge nu. Däremot så MÅSTE jag göra mapparna till vår "personal". De kommer ju hit den 30e. Då ska vi gå igenom allt som ska göras inför och under bröllopsdagen. Madre mia.

Det känns som att hjärnan äntligen börjar vakna igen, efter en lång tynande dödsliknande period. Att inse att jag inte längre ska vara kvar på mitt jobb har aktiverat idésidan uppe i knoppen. Det är roligt att känna att jag trots allt är lika kreativ där uppe som jag var för ett antal år sen innan jobbet tog över allt.
Nu ska jag välja och vraka bland alla idéer och se var jag landar någonstans.
Det är spännande!

Kram kramPOSTAT 2010-10-21 20:02:01

I morgon är det fredag! Tjohoooooooo.......

Fasiken vad trött jag är. Har hjälpt syrran med färdigställandet av hennes nya butik och ikväll var det invigning. Det blev kanonbra och hon verkar trött, men lycklig.

Om en timme eller så, så ska jag och MTB titta på RobinHodd med Russel Crowe. Hoppas den är lika bra som alla säger... annars är risken stor att jag somnar.

I morgon är det fredag och då hoppas jag att dotterns spyende är över. Vi skulle ju fira äldsta dottern på lördag, men det vete katten om man vågar ta hit folk nu.

Hm... I need to sleep. Länge!!!!!

Go natt!POSTAT 2010-10-20 16:40:06

Spyor - kuul - not!

Onsdagen den 20e oktober och jag är hemma med sjukt barn. Spyor, spyor, spyor. Uppepå det ska man ta hand om en "galen" valp som ställer till rackartyg hela tiden. Han kissar och bajsar, hoppar och studsar, biter och skäller... sen kör han RamboRace genom hela lägenheten, tills han tvärnitar och bara lägger sig ner och somnar, knall fall! Tokhund!

Försöker fokusera på att hitta en webbsida med kinaklänningar inför bröllopet men sidhelvetet är borta... Aaaaaaaaaaaaargh!!! Har sparat en bild på klänningen jag vill ha, som tur är. Men nu måste jag ju hitta en annan sida där de kanske möjligtvis kan tänka sig att göra klänningen.

Sa upp mig måndagen förra veckan, fick besked igår att de godkände det. Känns både skönt och sorgligt på samma gång. Skönt för om 3 månader är jag fri, fri att göra vad tusan jag vill. Sorgligt för det bevisar ju att de inte vill ha mig. Eller?!?!

Nu är kaffet färdigt och jag ska trösta mig med min rosa mugg och ett stort wienerbröd. Sen sitter en blivande klänning som ett kasslernät runt rumpan ;0)

Eat pray love!FÖRSTA SIDAN   < 2 3