BröllopsGuiden

Tess&mark

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2007-09-04 16:54:58

Jobb o minisemester

Mark har åkt till Stockholm idag så idag får jag sova ensam hemma, första gången tror jag men det ska både bli skönt o jobbigt, får rå om mig själv lite vilket behövs. Sen åker ju jag imorn till SThlm där vi ska jobba plus att vikommer bort lite o får lite mark o Tess-tid o kompis o familj-tid.

Så mysigt!!

Ha d bäst

 

kram

POSTAT 2007-08-24 19:02:54

Mkt att göra,men ingen tid!

så skönt med helg, vi får se om jag hinner fixa med det sista som behövs efter bröllopet lr, det sista som  e viktigast allafall. Alla tackkorten behövs ju fixa men vi har int haft tid, sen e d småsaker som behöver göras oxå.

Vi ska göra oss av med katterna oxå på grund av att vi känner att det e bäst för dom, men det e med stor sorg vi gör det.

Har precis haft en som tittat o vill ha ena katten, min katt, men hon ville tänka först.

Det e verkligen   nåt som gör mig deppig, Min älskade Lisa, men som sagt vi måste göra vad som e bäst!

Längtar verkligen tills den dagen då vi äntligen kan resa men nu finns inte ens tid för en dagsresa, Vi hinner inte ens träffa folk, de flesta har vi inte träffat sedan bröllopet. Men vi får hoppas att det blir bättre!

Har börjat lägga in bilderna från engångskamerorna oxå men det tar tid, för att jag måste fixa till bilderna innan jag lägger ut dom, tex så har alla bilder hamnat upp o ner! FAst det är så roligt att titta på bilderna. Det blev många bra allafall!

HA en trevlig helg alla!

POSTAT 2007-08-14 21:17:36

Så fint!

I dag hade d kommit en dvd i brevlådan  med ett bildspel från vårt bröllop som pappa hade gjort! bakgrundsmusiken är kärleken förde oss samman o för kärlekens skull! Det var ju de låtarna vi hade i kyrkan, jättefint tyckte jag men stressmark tyckte att det tog för lång tid mellan varje bild, men han vill ju titta på en bild i en halv minut o sen titta på nästa.

i ördags såg vi även vår bröllopsfilm o d var jättekul att se. man ser var vi e nervösa osv. Sen e d även filmat litw från festen, bland annat då Mark håller sitt tredje tal som e rätt skämtsamt, Vill se filmen om och om igen!!

Kram

POSTAT 2007-08-09 22:39:56

Lite irriterande!

Idag fick jag alla kort från engångskamerorna, hade beställt en cd-skiva till varje rulle och betalade extra för det oxå, När jag tittade igenom bilderna så fanns det inga skivor så nu ska jag lämna in dom igen med bilder o allt och vänta ytterligare nästan en vecka!

Men nåt som e skönt som hänt idag e att jag äntligen fått papper från skatteverket om mitt efternamn, så nu kan jag ändra på leg o pass, känns lite skumt, n u heter jag ju ett av de vanligaste namnen och innan så har jag hetat ett väldigt ovanligt namn så det tar nog lite tid att vänja sig, o bara att få till namnteckningen!!

Och nu har min bärbara dator kommit tillbaks från lagning så nu kan jag börja fixa bilder till hemsidan, jobbar natt imorn så ska försöka fixa d o d ska bli så skönt!

Ha d gott alla o stressa inte ihjäl er! Kram

POSTAT 2007-08-07 22:59:52

Vad ska man göra nu då?

Man har planerat o planerat i många månaders tid o nu e d slut o man undrar vad man ska göra nu. Vi ska för sig flytta i oktober så då blir d fullt sjå med det.

En sak som e lite kul e att en hel del som varit på vårt bröllop oxå vill gifta sig nu!

Det kanske blir så eftersom vi e de paret som gifte sig först men det e kul allafall så vi får se om det bli nåt bröllop att gå på inom kort!

Och imorn borde bilderna från engångskamerorna vara klara så jag hoppas jag kan hämta dom. ska bli så spännande! Lägger nog upp några här sen.

En annan sak jag går o väntar på e den sablans lappen från skatteverket som inte kommer. Man får ju ett sånt när man byter efternamn o jag vill ha den nu! Börjar nästan undra om det har blivit nåt fel för när jag ringde skatteverket för nån dag sen så hette jag fortfarande mitt gamla namn stod det o prästen sa ju att d gick fort.

 

Jaja får väl ringa dom om det inte kommit denna vecka. Har ju börjat kalla mig själv med mitt nya efternamn ju.

 

Nä det var nog allt för idag.

Kram

POSTAT 2007-08-02 16:35:07

Fortfarande svårt att smälta

Sitter o ler bara jag tänker på det! Har fortfarande svårt att fatta hur fantastiskt det var och att jag är FRU!! Fru låter så gammalt, Fru NIlssson HA HA HA. SOm det där gamla paret i filmen Dennis.  Nu har ett par stycken skickat bilder allafall men väntar spänt på fler!! Såg en rolig bild som tagits precis när vi kommit från fotografen till festen, såg skit sur ut för så fort jag kom dit så började alla kulsprutefota mig och då var jag så trött på att fotas, skulle  verkligen inte passa att va nån superstjärna, visst älskar att va med på bild men när man inte ens hinner prata med nån utan att bli fotad så blir jag galen! Verkligen helt hysteriskt men d e positivt nu eftersom det e så mkt bilder.

Men synd att det är mest på mig, inte lika mmånga på Mark.

Idag ska vi hämta vår gästbok hos en vän och engångskamerorna. i får se om de är väl använda, kändes nästan som om d var onödigt, allafall vid vårt borddär vi hade tvåstycken och alla vi glömde bort kamerorna på grund av att alla hade digitalkameror men än del kul bilder blevdet nog=)

Tack för allafina kommentarer föresten!

Är så nöjd med mitt sagobröllop o Mark med som nu inser att det är värt all tid jag har gett till att planera detta! Det e verkligen värt det!!

Och nu har jag skrivit en annons och skickat in den och en bild, för hade hoppats att den skulle publicerats nästa lördag men vet inte nu för fick ett mejl tillbaka att den bilden vi hade tänkt bara fungerade i litet format och vi vill ju helst ha en av de största bilderna för ska det va så ska det va tycker jag! Men nu har vi skickat in en annan bild så jag hoppas att det går bättre!

Ha det gott nu och stressa inte ihjäl er!

Kram

 

POSTAT 2007-07-30 10:34:07

Nuu är jag Fru

Nu är det gjort! Och jag e så lycklig!!!

Det var faktist över mina förväntningar, det blev så lyckat o vi fick så mkt beröm, en del sa att det var det bästa bröllopet osv så det var absolut värt allt slit.

Men dagen började i Kaos, Jag hade precis fixat grunderna i sminket hos frissann å jag gick o tittade på mina blommor, Det var fel blommor!

Jag sa ju endast Orkideer med rosa i mitten på dom men jag fick orkideer med massa rosa rosor och tärnornas buketter o killarnas blommor var rosor, jag fick panik o Markblev galen o gick till butiken o krävde nya, efter prat om att gå vidare med detta så fixade dom till det mendet blev ändåinte exakt som jag ville ha det men de var okej.

 

När klockan började näema sig två var vi inte färdiga med all påklädning och jag upptäckte dessutom något jag inte tänkt på att jag var tvungen att ha trosorna ovanpå strumpebandshållerna för att kunna gå på toaletten,så tänk på det tjejer!

 

Vi kom till kyrkan cirka halv treo då hade redan ett par stycken kommit så jag bad de andra ta blommorna o rusade förbi alla in i det lilla rummet.

Tiden gickfort o helt plötsligt var det en minut kvar o då tänkte jag att nu kommer jag att börja gråta som en gris men inte då jag blev tårögd men inte mer än det, tror jag gråtit färdigt innan nämligen.

Alla fall, det kändes så overkligt när jag gick där med min pappa o Mark stod där, men vigsel gick dnabbto var jättefin med både engelska o svenska.

När vi kom ut från kyrkan så började allt fotograferande,(fotografen fotade även i kyrkan men nu var de alla andra) Kunde inte prta med nånför de skulle fota varenda liten minut enda tills häst o vagn kom o  vi drog o fotades.

 

När vi väl kom till lokalen så satt alla o väntade på oss, det var fortfarande fin väder ute. Det blev skål o jag slängde buketten o det var en gift kvinnas om fick  buketten konstigt nog, trodde att alla gifta automatiskt flyttade på sig.

Middagen var utsökt o talen var jättefina och vi hade verkligen lyckats med bordsplaceringen.

 

Allt var verkligen Underbart men det kändes overkligt, känns fortfarande så.

 

Efter allt ätande såsatte vi på musik o även folk som jag inte trodde dansade gjorde det! Vi ville knnappt dra därifrån, särskilt Mark som innan sa att vi skulle dra klockan 22 senast men jag fick släpa iväg honom runt midnatt för vi ville ju inte heller vara kvar sist av alla heller,

 

Och bilderna blev jättefina, ska sätta upp några här sedan, resten kan man få se på www.mt07 sen.

 

Kram/ Frru Nilsson

POSTAT 2007-07-28 00:55:30

Inte långt k´var

Har haft en underbar dag med att träffa min tärna och hennes pojkvän o så har vi fixat det sista.

Malmö e verkligen litet, vart vi än var så stötte vi på nån som ska på vårt bröllop! Senare på kvällen så mötte min syster, min bror o systers vän upp oss o helt plötsligt sprang min bror iväg, då hade han sett min pappa som skulle till ett annat ställe på lilla torg med sin partner o hennes son! Då började jag verkligen känna att detta e sant! Min pappa i Malmö!!! Började nästan gråta av glädje, min pappa e ju allt för mig, undrar verkligen hur det ska gå när han för fram mig om jag bara börjar gråta när jag ser honom!

Utan honom hade jag ju inte varit här idag!

 

Det känns verkligen verkligt nu! O jag e så överlycklig, kan man verkligen va så lycklig?? Tänk om jag drömmer!! Känner mig som världens lyckligaste o jag kommer gråta så många glädjetårar!!

 

Nu ska jag lägga mig o försöka få lite sömn o hoppas på bättre väder!

POSTAT 2007-07-27 09:58:08

NERVIGT VÄRRE

skriver här snabbt innan jag ska rusa, nu e jag så nervös såä jag vet inte vad jag ska ta mig till! Panik!

Skriver sen om jag hinner, kram

POSTAT 2007-07-26 14:02:15

Oj oj oj

Imorse fick vi veta att en vän inte kommer, lite pissigt att höra av sig två dagar inna, vi har ju redan upptäckt ett litet skitfel i festprogrammet o nu så står hon att hon e med fast hon inte e d. O alla beställningar e gjorda, så nu får vi meddela alla som det rör.

Nu fick vi reda på att en annan väns bordskamrat inte heller kommer pga sjukdom men d e ju lugnt.

Ska iväg o färga brynen nu o fixa om naglarna och meddela restaurangen läget!

Ha d gott

kram

  1 2 > SISTA SIDAN (7)