BröllopsGuiden

Tess&mark

« September 2020 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2007-07-30 10:34:07

Nuu är jag Fru

Nu är det gjort! Och jag e så lycklig!!!

Det var faktist över mina förväntningar, det blev så lyckat o vi fick så mkt beröm, en del sa att det var det bästa bröllopet osv så det var absolut värt allt slit.

Men dagen började i Kaos, Jag hade precis fixat grunderna i sminket hos frissann å jag gick o tittade på mina blommor, Det var fel blommor!

Jag sa ju endast Orkideer med rosa i mitten på dom men jag fick orkideer med massa rosa rosor och tärnornas buketter o killarnas blommor var rosor, jag fick panik o Markblev galen o gick till butiken o krävde nya, efter prat om att gå vidare med detta så fixade dom till det mendet blev ändåinte exakt som jag ville ha det men de var okej.

 

När klockan började näema sig två var vi inte färdiga med all påklädning och jag upptäckte dessutom något jag inte tänkt på att jag var tvungen att ha trosorna ovanpå strumpebandshållerna för att kunna gå på toaletten,så tänk på det tjejer!

 

Vi kom till kyrkan cirka halv treo då hade redan ett par stycken kommit så jag bad de andra ta blommorna o rusade förbi alla in i det lilla rummet.

Tiden gickfort o helt plötsligt var det en minut kvar o då tänkte jag att nu kommer jag att börja gråta som en gris men inte då jag blev tårögd men inte mer än det, tror jag gråtit färdigt innan nämligen.

Alla fall, det kändes så overkligt när jag gick där med min pappa o Mark stod där, men vigsel gick dnabbto var jättefin med både engelska o svenska.

När vi kom ut från kyrkan så började allt fotograferande,(fotografen fotade även i kyrkan men nu var de alla andra) Kunde inte prta med nånför de skulle fota varenda liten minut enda tills häst o vagn kom o  vi drog o fotades.

 

När vi väl kom till lokalen så satt alla o väntade på oss, det var fortfarande fin väder ute. Det blev skål o jag slängde buketten o det var en gift kvinnas om fick  buketten konstigt nog, trodde att alla gifta automatiskt flyttade på sig.

Middagen var utsökt o talen var jättefina och vi hade verkligen lyckats med bordsplaceringen.

 

Allt var verkligen Underbart men det kändes overkligt, känns fortfarande så.

 

Efter allt ätande såsatte vi på musik o även folk som jag inte trodde dansade gjorde det! Vi ville knnappt dra därifrån, särskilt Mark som innan sa att vi skulle dra klockan 22 senast men jag fick släpa iväg honom runt midnatt för vi ville ju inte heller vara kvar sist av alla heller,

 

Och bilderna blev jättefina, ska sätta upp några här sedan, resten kan man få se på www.mt07 sen.

 

Kram/ Frru Nilsson