BröllopsGuiden

yoghurt

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Jaha
» hmmm
» Underkläder och mat
» 4 månader
» Trött
» Ringar
» Tärnklänningar
» Näbbkläder
» Ringar
» Sjal
« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2010-08-02 19:42:42

Jaha

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men planeringen går framåt. Vi har lämnat önskemål om mat till svärfar så det blir bra. Nu har vi gjort en bordsplacering som vi säkert får ändra på. Vi har varit i festlokalen och tittat hur det ser ut. Eftersom att min sambo har två efternamn och vi ska bara ha ett av dem så måste han byta namn och det är postat tillsammans med hindersprövningen.

Snart klart FiaPOSTAT 2010-07-03 20:11:56

hmmm

Jag var och provade klänningen förra veckan, det gick bra men det är inte helt lätt med en 4-åring som gråter. Han slutade till slut men det var lite rörigt ändå. Mamma var med och hon beställde en klänning till sig.

Frisören är äntligen bokad, det blir dyrt men hon gör tärnorna också. Maten är dock inte bestämd än.

En vecka kvar att jobba sen blir det semester.POSTAT 2010-06-20 09:41:37

Underkläder och mat

Igår köpte jag underkläder, det blev en hel del provande. Det var en stor hög med bhar och korsetter efter mej i provrummet. Imorgon ska jag prova brudklänningen, mamma ska med, det är tur det för mina barn ska också med. Det var svårt att hitta en tid till att prova klänningen eftersom att min sambo har varit upptagen de senaste helgerna och det har varit fullt upp på vardagarna med.

Vi måste bestämma vad vi ska ha för mat till festen. Vi har tittat på italiensk buffé men jag är lite kinkig med maten och det finns fler i min släkt som är det. Jag vill gärna ha rostbiff och potatisgratäng, jag tänkte att vi ska ha köttbullar och kokt potatis också för de som inte äter annat t ex brudnäbbarna och ena tärnan. Fast det är bra om det finns mycket att välja mellan.

Snart klart FiaPOSTAT 2010-06-06 20:44:13

4 månader

Nu är det mindre än 4 månader kvar till vårt bröllop och mer och mer faller på plats. Min ena syster/tärna har fixat serveringspersonal till festen. Vi försöker fixa så mycket som möjligt innan så att det inte blir så mycket att göra på festen.

Igår var vi äntligen och provade väst till min, vi tänkte att han skulle hyra väst och ha sin kostym men det blev så att vi hyrde en frackcoat till honom. Det blir snyggt. Vi har köpt kläder till oss andra så han är den enda som hyr.

Idag var vi till Kolmården med min andra syster/tärna och hennes sambo. Vi kom dit strax efter 10 och åkte därifrån kvart i 5. A somnade i bilen kl 5 och sov en timme, han har lite svårt att sova nu. Kul när vi ska väcka honom kl 6 imorgon.

Jag är klar med 2 häxor somm jag har virkat åt mina barn, det svåraste var att limma dit ögonen.POSTAT 2010-05-25 20:26:35

Trött

Jag är grymt trött idag, slutade senare på jobbet idag och efter det hämtade jag barnen hos mina föräldrar. De hade precis sättit igång en film så vi var kvar över en timme.

Vi var och tittade på väst åt min fästman i helgen, den ska vara vinröd och passa till min klänning som har vinröda detaljer, den ska dessutom passa till sonens väst som jag redan har köpt. Dottern har fått en klänning som är vit med vinröda detaljer. Jag hade lite ångest över att jag redan har köpt kläder till barnen eftersom att vi kanske inte hittar en väst som passar till och det blir olika klänningar på tärnorna och brudnäbben. Jag hade tänkt att tärnorna och brudnäbben skulle ha likadana klänningar men sen hittade jag en jättefin klänning till dottern som dessutom en fjärdedel av vad den andra skulle ha kostat. Men vi kommer att bli jättefina även fast kläderna är olika.

Tapeter finns i köket, nu väntar vi på listerna.

Snart klart/FiaPOSTAT 2010-05-15 18:35:48

Ringar

Nu har vi äntligen fått våra nya ringar. Vi har varit utan sen ibörjan av mars. Det känns bra. Nu har Erik ringen på rätt finger förut hade han den på högra lillfingret för att den var för liten. Anton provade sin väst i veckan, han tyckte den var ful. Ida är i alla fall nöjd med sin klänning.

Vi har beställt nya tapeter till köket så de kommer upp nästa vecka.POSTAT 2010-05-08 19:16:15

Tärnklänningar

Idag var jag med mina systrar som ska vara mina tärnor och provade deras tärnklänningar. Det fanns en klänning med de färger som vi har valt att prova. De var jättefina i den.

Jag har skickat tillbaka dotterns klänning och väntar på en ny i en större storlek. Hon fick en klänning från Kapp Ahl idag som skulle passa på bröllopet men det är svarta blommor på den och jag har vinrött på min klänning.

Min blivande man måste ju också vara fin så vi måste gå lite i affärer för att hitta en snygg väst att köpa eller hyra.

Snart klart SofiaPOSTAT 2010-04-29 20:26:08

Näbbkläder

Jag har köpt jättesöt kostym till min son, vinröd väst och slips, vit skjorta och svarta byxor som han naturligtvis inte vill ha, han ville ha en vit väst. Tur att det är ett tag kvar så att han hinner ändra sej. Dottern fick en tvådelad vit klänning med vinröda detaljer, hon tyckte om den och ville ha den på skolavslutningen. Jag var jätte elak som sa nej tyckte hon. Det hade varit bra om klänningen varit en storlek större ifall om hon växer mycket. Jag har dessutom köpt nya skor till mej som är skönare och som jag tycker är finare. Vi har fortfarande inga ringar, vi har varit utan i snart 2 månader.

Vi (Erik) håller på att byta kök så det har inte blivit så mycket bröllopsplanering sista tiden.POSTAT 2010-04-05 16:09:48

Ringar

Jag och min blivande man var och beställde ringar för en månad sen. Erik ville ha en ny ring, för hans var väldigt sliten och den var inte rund heller. Jag ville gärna ha en som passade till min förlovningsring, men när vi hade tittat på ringarna och provat några olika bestämde vi oss för att byta ut våra förlovningsringar mot helt nya ringar.  Vi hade gamla ringar bla min mormors vigselring och Eriks morfars vigselring som vi lämnade in, därför lämnade vi våra gamla förlovningsringar också. Det är därför väldigt tomt på mitt ringfinger och det känns konstigt.

Jag har lagt in flera bilder på ringar i bilgalleriet. Vilka tror ni vi ska ha?

Snart klart!! Fia POSTAT 2010-04-03 21:16:19

Sjal

Nu är äntligen min sjal klar. Jag började sticka på den i början av januari och den blev helt klar första april. Stickningen blev klar tidigare men den skulle sys ihop vid ärmsluten, det var så tråkigt att jag inte gjorde det på en gång.

Det är inte säkert att jag ska ha den när vi gifter oss, jag vill prova den till känningen först. Madde tyckte inte färgen passade med klänningen. Vi märker vad det blir.

Snart klart! Fia  1 2 > SISTA SIDAN (2)