BröllopsGuiden

stemal

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Det är mycket nu!
» Det var väl på tiden!
« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2010-04-28 22:11:04

Det är mycket nu!

Det är mycket nu....

Hinner verkligen inte uppdatera bloggen som jag tänkt :(

Min goda tanke var väl att minst en gång i veckan få till ett smarrigt inlägg!

Så, vad har hänt sen sist?!?!

Tärnorna samt min blivande man är fortfarande nakna... Själv har jag hittat den vackraste klänningen! *viskar*... NIXA modell 8535...schhh....

Sååå fin, jag kommer bli vackrare än en solig sommardag!!

Priset var ok, men jag kommer aaaaldrig erkänna i "vår budget" vad den kostade. Vi har lite olika syn på vad saker o ting får kosta! Då är det bättre att han inget vet.

En kvinnas list... eller hur är det... ;)

Nu har nästan alla svarat o det ser ut som om att vi blir runt 70 till bröllopsfesten o det är ganska lagom då lokalen inte är så stor! Menyn kommer vi sätta på Fredag, vi har nästan allt klart för oss, nu är det bara att knyta ihop säcken så att alla detaljer skall stämma med tanke på köket, värmehållning o kylmöjligheter.... hujjeda, vart ställer man en tårta i sju våningar?????

Snart skall vi oxå börja öva på vår brudvals o den hoppas jag blir något alldeles extra, framförallt för våra gäster - medtag kamera!!!!

Tjipp, tills nästa gång!!!

Veckans fråga: Söker en godispenna i silver att dekorera typ mandelägg med? Bästa tips vinner en cool partypryl från ovan nämnda brudpar!!!POSTAT 2010-03-28 18:16:17

Det var väl på tiden!

Sådärja, nu är det då dax!! Jag skall äntligen bli Fru!!! Skönt att slippa säga pojkvän, sambo, pappan till mitt barn, nu kan jag snart säga med stolthet MIN MAN!!! Förberedelserna är i full gång, inbjudningarna är skickade (har några kvar som snart läggs på lådan). Maten är nästan bestämd, klänning köpt men som den optimist jag är så köpte jag en alldeles för liten. Hua, så den skall ut på blocket och på Påskafton ger jag mig ut med mina tärnor på jakt efter "den perfekta" och givetvis i rätt storlek :) Min tilltänkte man har is i magen o tänker inte ge sig ut på jakt riktigt ännu, -Det löser sig älskling, ölmagen skall bara minska lite till! Tärnklänningarna var beställda o klara, hittat två jättesöta på Haléns, men två veckor efter utlovad leverans så ringde jag upp o frågade vart mina klänningar tagit vägen?!?! Fick då det värdelösa svaret att dom inte fått in några klänningar o sen hade dom rent ut sagt "skitit" i att berätta det för mig!!! Så ALDRIG mer handla från Haléns så dålig kundvård får man inte ha, det STINKER och jag är rejält förbannad!!! Så här är vi nu, jag, min blivande Man och mina Tärnor - Nakna!!