BröllopsGuiden

anna.lundqvist87@hotmail.com

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2010-06-11 10:42:09

Nu är jag irreterad

Hade nyss skrivit hur mycket som helst och allt försvann för att jag kom åt en knapp på musen.. *sur* Det där kan låta lite kinky! Hehe..

Vi försöker väl igen då..:

Jag skäms, har fortfarande inte fått iväg inbjudningskorten! Men det är lika mycket Niklas fel. Idag ska dom postas i alla fall.

Mat och tårta är bestämt nu. Nikki från tårtboden var här i söndags och vi kommer ha kallskuren mat med t.ex. skinka, rostbiff, lax, potatissallad m.m. Dessutom kommer vi ha frukt och ostar.

Vi kommer att ha 4 tårtor i 2 olika smaker: ägglikör/espresso och choklad/päron. Varje tårta står var för sig på ett stativ om 3. Dom kommer att vara "droppformade" med vit sockerpasta utanpå. Längs kanten upptill ska det vara ett lila pärlband, längs kanten nertill ett snurrat band i vitt och lila, i mitten nånstans kommer det vara rosor i lila, vita småblommor och gröna blad. Svårt att förklara. Brudparet som står på kommer vara lite skojjigt men det tänker jag inte avslöja i förväg. Stativet vi valt är i stål med blad och fjädrar som hänger ner, är finare än vad det låter som! Varje tårta står på olika höjd.

Har även varit till Bomhus blommor och beställt bukett, den kommer såklart också gå i lila, ha lite grönt som hänger ner, resten har hon fått fria händer med.

I lördags va jag och klippte mig hos Madde på Tredfix hårstudio som även ska fixa brudfrisyren. Blev jättenöjd så jag blir säkert nöjd med brudfrisyren också..

Jag och syrran skulle gått på stan i måndags och kollat på kläder åt våra småpojkar, tyvärr blev Max sjuk så det blev inget. Sen fick Niklas magsjuka och har varit dålig i flera dagar så jag har bara jobbat en dag den här veckan. Bara inte jag och Max blir sjuka så är jag nöjd! Niklas ska kanske kolla på skor med sin far i helgen..

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. Ha det bra.