BröllopsGuiden

anna.lundqvist87@hotmail.com

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2010-07-05 12:50:32

MÖHIPPA!!

Niklas råkade försäga sig för nån vecka sen så jag visste att tjejerna mina hade dragit ihop till möhippa i lördags, men jag kan lova att jag blev överraskad i alla fall!

Jag, syrran och Myggan hade nämligen bestämt att vi skulle till Ockelbomarknaden i lördags. Marre sa att mamma skulle vara barnvakt åt Oliver så hon skulle gå till Myggan efter att hon lämnat honom sen skulle dom hämta mig. Dom kom och vi bestämde att vi skulle stanna på ICA Maxi för att köpa dricka, det var ju sjukt varmt! Vi stannar och jag och Marre plockar ut pengar, Myggan upptäcker att hon glömt bankomatkortet hemma.. "Du kan ju låna av mig" erbjuder jag så snällt, men icke, vi vänder bilen och åker hem till Myggan igen.

När vi ändå måste stanna där en liten stund bestämmer vi oss för att ta en rök också så vi går upp på altanen.. Fram hoppar Fia, Emma och Frida och allihopa utom jag börjar tuta och grejja, jag höll på att få hjärtattack! Haha! BTW: Myggan hade inte glömt kortet.

Flickorna plockar fram bål (klockan va typ 12-13..) så vi dricker lite och snackar. Dom tog fram världens fulaste bröllopsklänning som dom hittat på röda korset som jag var tvungen att ha, höll på att svettas ihjäl! Ett par stövlar och en krona. Dom sminkade mig och lockade håret.. Såg ut som en prinsessa från en dålig serie för barn..! Haha! Sen käkade vi sallad som min underbara mor hade gjort. Världens godaste kycklingsallad med ris, skinka, ost, ärtor, majonäs, purjolök m.m.

När vi fått lite mat i magen plockar dom fram en kortlek som dom skrivit olika saker på, t.ex. en film, en artist m.m. Man skulle hålla kortet i pannan så alla såg vad man hade, utom en själv. Sen har man 20 frågor på sig att komma på vad/vem det är. Superroligt!

Vi tog bussen ner till boulongern (vet ej hur det stavas..). Jag vinkade, hejjade och bjöd verkligen på mig själv, man lever ju bara en gång! Folk skrattade, men vi skrattade nog mest! Väl nere på stan fick jag en ögonbindel och dom fick leda mig. Skitläskigt! Sen säger dom att vi träffat på Sussie men att hon inte pratar med mig förrän jag utfört en uppgift, nämligen att gå i en labyrint av flaskor.. Jag måste följa instruktionerna jag får annars välter flaskorna.. "Ta ett stort, högt kliv framåt" Och jag gör det. Sen skrattade alla så grymt mycket att jag förstod att det var något fuffens. "Det finns inga flaskor, eller hur?" Nej var självklart svaret. Tur att jag kom på det så fort ändå! Och det där med Sussie var en lögn, hon kom inte förrän på kvällen.

I boulongern spelade vi det där med korten lite till, drack (såklart), snackade och lekte tampongen i flaskan! Det är min favorit. Som pennan i flaskan fast man ska stoppa ner en tampong istället och det måste vara vatten i flaskan så tampongen sväller, sen lär man springa tillbaka med flaskan släpandes efter! Mitt lag förlorade båda gångerna. Haha! Men kul hade vi även fast det var sjukt varmt, speciellt för mig i den hemska klänningen. Sen gick vi till Fia för att käka, duscha, byta om och sminka oss. Som tur var slapp jag ha den hemska klänningen nå mer.

Gick ner på stan igen och satte oss på Tant Grön. Såg hur många andra möhippor som helst, säkert fem stycken! Och två svensexor. Typ vid halv tolv, tolv stack Marre och Myggan hem medans vi gick till Nivå. Där var det ca fem personer när vi kom så vi stannade bara en kortis. Dansade lite och drack en cider. Sen gick vi mot Heartbreak.

Träffade två av mina kusiner Sofie och Mattias. Även Sussie träffade nån hon kände som betalade 20:- för att få ge mig en puss på kinden! Haha! Och dom va två så jag tjänade 40:-!

Sjukt mycket folk där inne så jag pallade inte att dansa. Äckligt kvavt var det. Sofie och Mattias bjöd på Minttu-shot (förmodligen den största shot jag nånsin druckit!) och en cider. Vi träffade Jessica där också som va med ett "ragg" till Emma från kvällen innan! Jag åkte hem med 01.20 bussen när det bara var jag, Emma och Jessica kvar.

Superlyckad möhippa tyckte jag! Inte så överdriven som man ser vissa har. Lagomt överdrivet! Hehe! Tråkigt att inte Jägers och Weronika kunde vara med bara. Men det blev ju kanoners ändå!

 

Igår var jag, mamma och pappa till Ockelbomarknaden, så jag kom dit ändå! Köpte en massa saker. 2 väskor, en dress till Max, leggings, shorts till Niklas, 3 t-shirts till Niklas, baby-filt till Evve och Johnnys bebis som ska komma i oktober, en liten sten där det står "välkommen till världen" som också är till dom, 2 kryddor och chips. Mamma och pappa bjöd även på langos! Tyvärr var det den sämsta langos jag ätit, brödet var så torrt. Men den gick i ändå!

 

På lördag blir Max redan ett år!! Helt otroligt vad tiden går fort! Så i eftermiddag ska vi åka till GD och knäppa kort så han får vara med i tidningen.

Nej nu ska jag gå ut och röka och om en timme ska jag följa med syrran till dagis och hämta Oliver.