BröllopsGuiden

anna.lundqvist87@hotmail.com

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2010-08-02 20:42:22

Fru Wenngren!

Ja då är allt över!

Förra helgen, den 24 juli gifte vi oss. Allt blev så lyckat så! Jag kände mig som den vackraste människan på jorden! Madde på Trendfix gjorde mitt hår så fint, Elina på Make-up store sminkade mig och klänningen satt perfekt! Lugn som en filbunke va jag tills ca en timme innan. Men när vi stod beredda i kyrkan och väntade på att klockorna skulle sluta ringa och musiken börja spelas, då var allt bara så roligt! Jag ÄLSKAR att stå i centrum. Min man tyckte det var mindre roligt.

Niklas var supernervös, han visste inte riktigt vart han skulle titta, småskakade hela tiden och lite darrig på rösten. Men när han skulle ta på mig ringen, tog han på mig hans! Jag började skratta men blev samtidigt rörd. När det sedan var min tur att säga löftena skrattade jag ännu mer för att sedan börja gråta. Jag skrattar i princip alltid innan jag börjar gråta när jag blivit rörd eller nervös. Men det var så lyckat så lyckat! Mascaran satt ju kvar där den skulle!! HAHA!!

På trappan utanför kyrkan kastade mina kusiner ris på oss, och nog jävlar kastade dom för hela sällskapets räkning! Hela mitt hår var fullt och när jag senare gick på toa upptäckte jag att det satt fast ris innanför klänningen också! Jaja, det var roligt i alla fall!

Festen var lyckad, maten var god, alkoholen räckte och tårtan var gudomligt fin! (Och god såklart!) Har berättat tidigare hur vi planerade att den skulle se ut men jag vet inte om jag berättade om ändringarna vi gjorde..? Aja, varje tårta skulle ju stå var för sig på en ställning, men istället gjorde vi en trevåningstårta. Eller Nikki gjorde! Den var helt sjukt vacker. Och hemligheten som jag inte berättat om tårtan var ju brudparet som står högst upp.. Den var ju nämligen lite speciell.. Bruden lyfter nämligen brudgummen över axeln! Vi tyckte det var roligt och lite passande!

Fick en massa fina presenter, så gott som ett nytt vardagsrum och sovrum! Hade ju fått bokhyllor av Niklas mamma och låtsaspappa, vi ska få skåpdörrar, lampor m.m till det också, plus gardiner, kuddar etc. Sen fick vi ju en massa pengar och presentkort (bl.a på IKEA) så då passade vi på att köpa en ny soffa, saccosäck och en gigantisk tavla. En ny dammsugare har vi också köpt. Sovrummet hade Emma fixat åt oss; nya sängkläder, gardiner, dekorationer, ljus etc. Hon hade ju fixat värsta sviten åt oss när vi kom hem på natten. Jordgubbar, skumpa, frukt, ost, kex, frukost, godis ja allt möjligt! Fick även en digitalkamera som man kan ha i vattnet, vinglas med Anna <3 Niklas 2010-07-24 ingraverat, kostaboda-glas i superfina färger, av Marre och Patrik ska vi få alla korten framkallade, förstoringar och sånt.

Ja det var en riktigt lyckad dag och kväll. På måndagen var vi tillbaka på jobbet båda två.. Det kändes ju inte så där superkul men pengar lär man ju ha! Vi funderar på om vi ska åka på nån semester nästa år istället för smekmånad, skulle sakna min lilla Maxi-man så mycket om inte han fick följa med! Skulle inte vara lika roligt utan honom heller!!

Imorgon åker jag och Max till Orbaden, mamma och pappa är där på semester och mamma fyller år på onsdag så då ska alla komma dit.. utom jag för jag jobbar då! Så vi åker dit imorgon istället. Niklas får stanna hemma och jobba.

Ha det bra allihopa! BTW: Programmet som jag haft sånt jäkla problem med, fick till det superbra så pappa kunde skriva ut dom!! =)