BröllopsGuiden

jojjo

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2007-04-23 11:56:37

Underbar Helg

En helt underbar helg. Började med barnpassning, jag hoppas att jag någon gång i mitt liv skall få lika mycket energi som en treåring. Vi var ganska utpumpade när vi sent på natten hoppade på bussen hem igen. På lördag var det barnkalas, vi hade köpt ett helt underbart barnpiano på Kalikå

Ursött och mycket uppskattat, om än kanske lite dyrare än vi sagt vi skulle begränsa oss till. Men vi har ju råd så varför inte ;) Söndagen gick åt till att återhämta sig efter lördagens ståhej. Om man tycker en treåring har energi så är det ingenting mot för var några stycken har. Det var som om energin dubblades för varje barn som var med och lekte. Kul var det i alla fall!

/Jojjo
POSTAT 2007-04-20 09:31:41

Fredag!

Äntligen fredag!

Skall sitta barnvakt ikväll, hoppas man är pigg nog att hänga med i svängarna. Om det är som vanligt blir det livligt värre, blir nog roligt! Dags att jobba vidare, full fart mot helgen ;)

Trevlig helg!!
/Jojjo

POSTAT 2007-04-04 15:32:42

Glad Påsk!

Åhh så underbart, solen skiner och arbetsdagen närmar sig sitt slut. Har ledigt resten av veckan, förvisso en hel del hemmajobb inplanerat men det känns ändå som det brukade göra inför skolloven när man var liten. Planerar att sova länge på mornarna, äta mer godis än vad som är bra för mig och försöka att ta det så lungt jag bara kan.

Glad Påsk!
/Jojjo (som planerar att väga minst 1kg mer efter påskgodiset)
POSTAT 2007-03-12 16:10:38

Ljusare tider

Jag provade på årets version av influensan förra veckan; 39 graders feber och en rejäl förkylning på det. Efter en vecka av varma drycker och mycket sömn piggnade jag till lagom till lördagen och på söndagen vågade jag mig ut igen. Vilken skillnad en vecka kan göra, när jag blev sjuk låg det fortfarande snö på marken och det var kallt, grått och ruggigt. När jag klev ut genom dörren på Söndagen fick jag kisa mot vårsolen. Det var varmt och knappt en snöfläck fanns kvar, fantastiskt. Framåt eftermiddagen pratade jag med min bror i Luleå, de hade fortfarande snö kvar. Han sade att han längtade tills de skall flytta hit ner senare i vår, det gör jag med. Skall bli roligt att ha dem lite närmre!

Känns som om livet går mot ljusare tider; kär som aldrig förr, ett bra jobb och så flyttar brorsan hit. Underbart!

Varma vårhälsningar
Jojjo
POSTAT 2007-02-27 16:09:40

Solen skiner!

Solen skiner förvisso inte, men det känns som om den gjorde det. Missade en natts sömn och fick såååå mycket gjort. Tror att jag aldrig varit så effektiv under två dygn!!! Det var som om sömnbristen triggade igång mig, allt gick så mycket snabbare, och kändes så mycket enklare. Tänk vad lite sömnbrist kan åstadkomma (måste vara någonting allvarligt fel med hur jag är hopkopplad, det skall väl inte gå fortare när man är trött egentligen?). Skall försöka att inte göra det till en vana att missa nattsömnen dock, tror inte det är helt hälsosamt. Glad är jag att den korta "långsamma" perioden är förbi och man är sig lik igen!

Ha det toppen!

/Jojjo

POSTAT 2007-02-16 09:03:10

Tankspridd och trött

Sitter på jobbet och tankarna surrar runt i huvudet, så mycket jag måste tänka på och hinna med och så förtvivlat lite tid att göra det på. Jag blir trött bara av tanken på allt som borde vara gjort. Underligt det där, när jag har som mest att göra är jag minst effektiv. Kanske det är tid att växla ner lite i livet så jag orkar mer... Bara en tanke så här på en fredagförmiddag när det känns som om musten är någonstans just under fotknölarna.

Nu är det snart helg igen, det är lustigt, då skall jag försöka hinna med allt jag inte hunnit under veckan och när jag kommer till jobbet igen så är jag tröttare än när jag åkte från det. Hög tid att se över vad som egentligen måste göras och vad jag kan strunta i så jag hinner ladda batterierna lite.

 

Trevlig helg!

/Jojjo (Inte direkt Duracellkaninen idag)

POSTAT 2006-12-20 10:38:41

Julstress

Man undrar egentligen hur man orkar med all stress så här när det går mot jul. Själv känner jag det som musten är på väg ur mig med alla bestyr och klappar som måste fixas.

Normalt sett brukar jag göra bort julklappshandlingen tidigt och sitta skönt tillbakalutad och se alla andra stressa så här års och skaka på huvudet åt all stress. Ni vet sådär som äldre människor gör åt oss "ungdomar". Gissar att någon där uppe sett hur lätt julen brukar gå för mig och bestämt sig för att göra mig lite ödmjukare inför andra människors stressande. Först nu inser jag att det inte är ett val att leva stressigt, allt kommer av yttre omständigheter i livet.

Jag har planerat in att ta fredag ledigt för att hinna med att handla de klappar jag ännu inte hunnit med. Måste dock dra den gamla klychan "intet ont som inte har någonting gott med sig", jag har börjat släppa mina höga krav på mig själv och vad jag skall hinna till jul när föräldrarna kommer ner, fantastiskt!

Hoppas ni har en lugnare och trevligare vecka så här innan jul!

God Jul och Gott Nytt År!

Mvh
Jojjo
POSTAT 2006-12-13 16:54:11

Vem bär byxorna i familjen?

Ett ungt, nygift par börjar klä av sig inför bröllopsnatten.

Mannen, stor och kraftig, räcker sina byxor till kvinnanoch säger:
Här, ta på dig dom.
Hon tar på sig hans byxor. Dom är dubbelt så stora som hennes så de ramlarförstås ned till fotknölarna.

"Jag kan inte ha på mig dina byxor" säger hon.
"Helt riktigt" svarar mannen. "Så kom ihåg att hädanefter är detjag som bär byxorna i den här familjen!

Kvinnan räcker sina trosor till honom och säger:
Här, försök ta på dig dom.
Mannen prövar men kan inte få på dom längre än till knäna.

"Sjutton också, jag kommer inte i dina trosor!"
"Helt riktigt" svarar kvinnan, "och så kommer det att förblitills du ändrar uppfattning!"-----´-<@ Jojjo @>-,-----

Erfarenhet är det man får när man förväntar sig någonting annat


POSTAT 2006-12-13 16:51:45

Olycka

-    Har du hört om olyckan som Svensson råkade ut för på sitt bröllop?

-    Ja, men jag har inte sett henne ännu.
-----´-<@ Jojjo @>-,-----

Erfarenhet är det man får när man förväntar sig någonting annat
POSTAT 2006-12-13 16:49:17

Barn på bröllop :)

En liten flicka var med sin mamma på bröllop. När vigselakten var över frågar flickan sin mamma:

- Ska dom få barn nu?

- Det kan hända, svarade mamman.

- Då stannar vi kvar och tittar på det också


-----´-<@ Jojjo @>-,-----

Erfarenhet är det man får när man förväntar sig någonting annat