BröllopsGuiden

möller

« Maj 2022 »
TI ON TO FR
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2007-09-22 09:18:50

möhippa med jobbet

nu är även möhippan med arbetskamraterna avklarad!

Möhippor är ju riktigt roliga just därför att man (intte jag iallafall) har den blekaste anning om vad som kommer att ske. Den här gången visste jag vilken KVÄLL det skulle bli, men inget mer - givetvis försökte jag gissa VAD det kunde bli - men ack vad jag gick bet...

De hämtade mej och vi åkte upp till skolan - där vi jobbar. Där fick jag visa dem hur maj gjor en ros av papper & blommpinnar. Vi hade jätte trevligt - åt chips och annat under tiden. SEN var det dags för mej att byta om - jag fick en RIKTIG brudklänning & slöja men även en peruk, smink , lussekrona med guldfärgade morötter (som såg ut som något helt annat!!!!) och så klart allas rosor till brudbuketten. Jag belv super fin (eller....). sen ålte vi ner till ICA där jag fick sälja dessa fina rosor  (för valfri summa) Fick ihop 190:- (och en skinkskiva...) sen åkte vi till en Thairesturang och hade väldigt trevligt!!!!

Vilka vänner man har!

 

POSTAT 2007-09-17 21:09:04

Grymt go´möhippa & svensexa!!!!

Vilken UNDERBAR möhippa & svensexa som jag & Thonmas fick i igår!!!!

Den går inte av för hackor. När vi precis satt oss ner för att inta en lugn och skön söndasgsfrukost bankar någon hårt på dörren. (jag sitter givetvis i min väl använda japanskamorgonrock - tänkte av avnjuta min varma sköna dusch EFTER frukosten!!!) In stövlar 11 vildingar! och ger oss en list på saker som vi kan behöva ha med under dagen. Barnvakt hade de fixat och allt - så det var bara att börja packa. Det kändes bra att läsa att vi skulle ha med BADKLÄDER och HANDDUK det ingav ju känslan av att NÅGONGÅNG skulle jag nog kunna bli lite ren.

Sen begav vi oss till Halmstad. Där finns det något typ av "fångarn på fortet" så vi delades in i tre lag och fick nästan två timmar på oss att lyckas i de olika rummen - och på så sätt få ihop en massa poäng. Det var inte alltid så lätt att lista ut VAD man skulle göra i de olika rummen - men vi i mitt lag hade grymt roligt iallafall. Och TÄNKTE och KLURADE det gjorde vi!!!

När det var avklarat åkte vi för att göra Annika Sörenstam mfl. sälskap ute på Tylösand. God lunchbuffé  med härlig havsutsikt! Sen kom det OVÄNTADE. Våra go´a vänner hade löst varsin SPAbiljett åt oss - så vi fick fortsätta njuta , jag tog en ansiktsmassage och vi testade allt från bubbelbad, ångbastu, isvak, relaxpool och en simmtur utomhus!!! avslutade dagen med en smarrig middag.!!!

Jag hade inte en anning om att en möhippa kan vara SÅ rogivande och lugnande!!!

ETT JÄTTE STORT TACK TILL ER ALL SOM GJORDE ALLT DETTA FÖR OSS!!!!

POSTAT 2007-09-13 16:12:55

vigselprogram m.m.

Hm, nu är det visst HÖG tid att bestämma hur vi vill att vigselprogramet ska se ut och vad som ska hända när....

vem ska sjunga och spela och vem ska säga vad?

Det är grymt många beslut som tydligen ska fattas EFTER att men har fattat beslutet om att man SKA gifta sig.

nåja, det brukar ju nädå aldrig bli som jag har tänkt mej - så varför tänka så mycket då?!?!?!

Värmlänskt ordspråk "det ordnar sig alltid , och ordnar det sig inte så kan det kvitta"

POSTAT 2007-09-08 14:48:22

Hur ska alla få plats?!?!

Imorgon (söndag) ska vi till Sjöbo-Nääs och kolla vad som finns på plats och vad vi behöver ta med + att ta de mått... Vårt största problem är hur vi ska få plats i matsalen... den rymmer 60-70 gäster och vi är 78 (+ fem extra barn som tyvärr måste sitta i en helt annan del av byggnaden...). Serveringspersonalen måste var SMALA för att kunna ta sig fram emellan borden. Vi får väl se om det löser sig...

POSTAT 2007-09-02 20:28:20

planeringshelg

nu springer tiden i full fart känns det som.... Vi har varit nere hos pappa & Christina och försökt få lite koll på läget tillsammans med Thomas föräldrar och Boman. Det är så skönt med all hjälp vi får från dem (och några andra) - utan dem hade det inte gott alls få bra... Det känns lite ovekligt - har ju ingen alls koll egentligen på om det är något jätte viktigt som man har glömt bort. Vi hann dessutom att träffa "min" pastor - Daniel - för att snabbt gå igeno själva vigslen... Våran uppgift blir att säga JA - så fixar Daniel och solisterna det andra....

 

POSTAT 2007-08-26 12:55:12

Bröllopskläderna är KLARA!!!

Igår var jag och hämtade min UNDERBARA klänning!

Therese (sömerskan) är helt UNDERBAR!!! Vilken kvinna!!!!

POSTAT 2007-07-20 17:57:47

en hel dagsplanering NU semester!

igår hade vi en "heldags planering" med både Thomas föräldrar & min pappa & Christina! Jätte trevligt. vi kom riktigt långt!!! så nu ska det bli GRYMT SKÖNT med en vecka semester på Öland!

 

POSTAT 2007-07-18 20:49:25

vi får NOG plats....

Nu håller vi på att skissa på bordsplaceringen.

Det blir TRÅNGT! men förhoppningsvis får alla BJUDNA plats... tyvärr kommer det att bli så att "de objudna barnen" får äta och leka i helt andra rum - men i samma hus som vi har festen.

Suck! Det är inte så enkelt att planera ett bröllop som jag trodde. Jag tänkte att om man bara vill ha ett lite enklare bröllop som vi har tänkt är det noginte så svårt - men ack vad jag bedrog mej!

 

POSTAT 2007-07-08 17:56:14

släktträff & problemlösning

tiden går så grymt fort. Har varit iväg på släktträff/barnvälsignelse för Thomas kusins dotter...mycket folk.. men väldigt trevligt.

Idag har vi löst "dryckproblemet" för vårat bröllop! Vi ska ha vigsel + fest på en frikyrkas lägergård (och vet inte säkert vad som är "tillåtet" eller inte....) Minst ½ av gästerna är absolutister - och de andra är nästan raka motsatsen... Thomas älöskar ÖL men dricker hellre H20 än vin... och jag gillar VIN (särskilt till kött!!!) Så vi har funderat mycket fram och tillbaka vadd som kan vara bäst/smidigast &godast! (hade Thomas & jag gillat SAMMMA så hade vi ju kört på det oavsett alla andra...) Vi har lite "Skåne-Småland" som team ang. maten och då kom jag på att Kivik har ju en äppelbryggt som är skit god (Varm&Kall heter den nu). Den finns med 2,2% eller på systemet (där kallas den äppelvin) 7%. Den smakar mycket äppel + kanel och lite vanilj. Det blir super!

POSTAT 2007-07-02 21:24:34

ångrar nästan bröllopet,,,

hade INGE tanke på att det skulle bli SÅ HÄR mycket saker att fixa, planera och tänka på inför ett bröllop!

Är det inte bara att ta på sig lite finare kläder - boka en präst och sen bara säga JA!!! nädå, beslutet ATT vi skulle gifta oss va ju lätt att ta. sen kom alla frågorna; var, när, hur och alla följd frågor; vilka ska vi bjuda - stort eller lite, den eller den kyrkan, vad ska vi äta & dricka.... jag kan helt enkelt bara säga att det är OÄNDLIGT många frågor - meddans nästan alla svar verkar vara helt borta någon annanstans!!!!

Så ni som ögnar igenom det här  - va berädda på ett totalt annorlunda bröllop. Det vi vet just nu är VILKA vi har bjudit, VEM som ska viga oss,VILKA som är toastmaster&toastmadame, VAR -dock är det fortfarande MYCKET osäkert OM det överhuvudtaget är möjligt att pressa in alla gäster i MATSALEN - är det okej annars med stående bord?!?!? Migelfest -kanske?!?!? 

Nåja, det får väl lösa sig på något sätt.... Nu ska jag sluta fundera och istället gå ner och njuta av en härlig kopp te. /Emma

  1 2 > SISTA SIDAN (2)