BröllopsGuiden

Aim

« September 2023 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2011-08-22 13:33:34

Knappt smält allt

Oj i lördags var den stora dagen.. Men det var jätte kul, men det var verkligen så att alla människor runt omkring mig var super nervösa...

Min fotograf va jätte orolig över väder och vind, för i fredags 19/8 regna det som bara den, och blåste, men jag sa att i värta fall får vi stå med paraply, det löser sig.

Vi hade inte regn, men massa blåst, så blev inte alla dem fotoplatserna vi hade tänkt utan vi tog det som det kom.

Min syster hade gjort buketten och var super nojig att jag inte skulle gilla den, den var bara så MIG det kan bli(kommer bild snart) idag ska jag ner till skåne och konservera den =)

Min frisör som oxå är min kompis, kunde knappt andas under tiden hon fixa mitt hår och mitt smink, hon var otroligt duktig, det blev super fint. Fick tala om för henne att hon skulle andas under tiden hon satt i hårförlängningarna och fixa till tiaran och allt. Min dotter var oxå med och blev fixad i håret, och när frisören sa att jag skulle bli prinssesa blev det stora protester, min dotter var ju prinssesan, Mamma/jag va ju drottning.. MIna två tärnor var oxå med hos frissan.

Sen möte min sambo upp oss hos frisören med sina två bestmän och våra två söner. Han hade oxå med sig brudbuketten som jag inte hade en aning om hur den såg ut, men när jag såg den så sabba jag nästan sminket.

Sen till fotoplatsen där det storma =) men vi fick tagit en hel del kort i blåsten och högklackade skor som sjunk ner i gräset, fick av vakta med att ta foton med buketten för att den inte skulle blåsa bort, men vi hade kul och vi skratta massor.

Sen hem och lunch innan vigslen och en konjak till brudgubben för han var så nervös. SEn 14.26 åkte vi, asså, jag, min sambo, och de två bestmännen till kyrkan, de andra hade åkt förre.

Pappa stod och väntade på mig vid kyrkodörren, vi ställde upp oss, min sambo och hans två bestmän gick in i kyrkan till klockringningen. Ingångsmusiken stara, först kom våra små brudnäbbar (den store killen ville sitta i kyrkobänken) sen gick tärnorna och sist kom jag och pappa. Han lämnade över mig till min sambo, vi gick upp till altarringen och jag fick be min sambo att andas, han va mega nervös..

Prästen tala våra duettsångare sjung "sång till friheten" och "det vackraste" vi gav våra löften, jag fick min man och min ring. Vi stegadse ut och gömde oss i sidor rummet, så att alla gäster kunde vandra ut. Ett två tre så öppnar min mormor på 86 år upp dörren där vi står för att hämta en jacka.. -oj står ni här jaja där ser man...Några skratt senare stod vi på trappen och fick ris över oss, sen stod den rosa skimrade kameliont färgade amerikanan framkörd på gången. Vi klev in och åkte iväg.

Tog en tur på stan, medans våra gäster blev fraktade till lokalen, med kustpilen. Efter telefonsamtal, gled vi in på parkeringen vid lokalen och klev ur bilen. Skåla i champanj och hälsade alla gäster välkomna under våran jätte fina äreport.

sen var det dax för fest, förrät, buffe, tårta och dricka....Efter tårtan var det live band som spelade, brudgubben hade valt musik, så det vart lite svårt att dansa till, men i slutändan hoppade alla runt ändå. Var en otroligt lyckad dag och det kändes som om alla trivdes och hade det kanon bra, vilket vi ville att dom skulle ha för klädkoden på vårt bröllop var "som nirvana sa - come as u are".....¨

Kommer ta tid att smälta en sån otroligt rolig dag med så många fina människor.

Kramizar //Mia

POSTAT 2011-08-19 22:54:15

dagen innan

Ojoj idag har det vart fullt ös, lokalen har pyntats, äreport har skapas, brudbukett har satts ihop(har dock inte sett den än) Brudkläning har hämtas..

Vart en hel del idag..

Igår gjorde jag mina naglar och fick plockat mina ögonbryn, har aldrig gjort nåt av det, är ingen typisk tjejtjej, sååå blir spännande imorgon när man ska ha kläning, lös hår, lös naglar, smink och höga klackskor... Undra om jag kommer känna igen mig själv..

Jag har aldrig varit den där bruden som vart giftas brud, såå ska bli ännu roligare och se allas reaktioner imorgon när jag går in i kyrkan..

Kul att överraska nån gång..

Näää dax att nana tidig dag till frissan imorgon, får slänga upp kort efter att den stora Dagen har kommit och gått.

Får lov att säga att jag känner mig väldigt glad och uppsakttad av alla som har hjälpt till och ställt upp på allt nu inför bröllopet och som ställer upp imorgon på den stora dagen..

Kramizar kramizar sängen väntar

POSTAT 2011-07-30 23:25:00

Känner mig rätt lugn

Veckorna har dragit iväg och det är snart dax för vigslen.

Igår va vi och reka för fotona som skall tas på bröllopet, men hittade en hel del fina ställen.

Har provat min brudkläning och jag får inte gå ner mer i vikt för då kommer kläningen att trilla av mig, kanske inte så bra. Det går inte att sy in heller pga alla pärlorna som är på den..

Tätnkläningarna är strax klara och slipsarna är sydda. Är kanon bra när man lejer ut saker på andra som kan.

Tårtan är beställd.. Vit med blå/silvriga rosor, kommer bli kanon bra..

Alla placeringsakort är gjorda och present påsarna är nästan klara.. så bara försöka hitta en snygg frisyr som jag vill ha och ett besök hos nagel tanten så kommer detta att gå kanon bra.

Håller på att gå in mina skor med.

//Mia

POSTAT 2011-06-07 18:05:36

Frisyrer

Hmm, jag hade inte tänkt så långt som smink och frisyr...

Jag är ingen tjej som sminkar mig, och har knappt några fina frisyrer heller. Hade dock tänkt att jag ville ha låbgt hår när jag gifter mig, men klippte av mig håret förra året, och sen fria min sambo.. Jaja får bli hårförlängning..

Men va många frisyrer det finns, svårt att välja..

Jaja 

POSTAT 2011-03-30 14:53:35

jobb i sista stund

Ojoj känns som om det kommer att bli en hel del jobb i sista stund, men det mesta är fixat, vilket känns skönt..

Bara brudtärnerna som skall komma i form innan kläningarna skall sys.

Vem hade väl trot att det skulle va så mycket fixande för att vissa sin kärlek i kyrkan.