BröllopsGuiden

mammastreprinsar

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Inbjudningarna är ute...
» Klänningen...
» WOW!!!
» Snart....
« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2011-02-22 21:06:02

Inbjudningarna är ute...

Ja.... Nu är dom ute och det blev totalt 80 vuxna och 17 barn om alla kommer. Några har redan tackat JA och någon enstaka har tyvär fått avböja då dom är på semester. Men så blir det ibland.

Jag har det mesta under kontroll nu.

Bordsdekorationerna är köpta , tårtan beställd, kyrkan och lokalen är bokad. Vi fick även bekräftat att vi får prästen som döpte vår son =) Maten köper vi veckan innan eftersom vi fixar den själv.

Hjärtat ska välja bestman vilket han tycker är riktigt svårt och jobbigt. Men det blir säkert bra till slut.

Musiken har vi också börjat att titta på. Vi har valt att bara ha stereo kopplad till SPOTIFY eftersom vi har ett budget bröllop. Och det kommer bli bra det med. Valsen tror jag att vi har bestämt så nu ska vi bara öva =)

Nu vakna min lille pojke så jag skriver mer en annan dag =)

POSTAT 2011-01-31 09:15:39

Klänningen...

Var med min blivande brudtärna och skulle prova den där klänningen igen som jag föll för. Ville ju prova den igen innan jag skulle beställa en i storleken större till mig. Och när vi står där och jag får hjälp med att snöra ihop den blir kvinnan jätte glad .... För nu passade den mycket bättre.

Jag håller ju på att gå ner i vikt efter min son som snart blir 6 månader och har ca 5 kg kvar. Skulle beställa en st 40 men nu passade 38:n mig så jag köpte klänningen på plats och nu hänger den i vår klädkammare.... hi ih....

Känner mig jätte glad..... ÄLSKAR verkligen den klänningen.... Men ÄLSKAR min blivande ännu mer såklart... Hi hiPOSTAT 2011-01-22 20:59:35

WOW!!!

 

Idag tog jag med mig min mamma för att titta och prova klänningar. Har ju inte riktigt bestämt om vi ska ha marskalk/tärna så jag tog med mamma.

Men iaf.....

Jag hade egentligen bestämt mig för att hyra bruklänning men blev SÅ besviken när jag såg hur dom såg ut . Så vi vände snabbt i tänkandet och provade några klänningar. Den första klänningen jag provade blev WOW !!! DIREKT..... sen var det ingen annan som vägde upp till den. Den var  verkligen  JAG..... Och jag är såååå glad. 5990kr kostar den och det är väl okej? Plus sen slöjan , skor osv..... Åhhhh!!!! Jag längtar. Jag kände mig verkligen vacker i den.

Så.... nu i dom närmsta dagarna ska jag beställa den eftersom det tar mellan 3-4 månader att sy upp den.

Klänningen är utan axelband , snörning bak , lite glitter detaljer fram till vid bysten samt vid släpet bak. Det går upp en liten detalj över ena bröstet ( svårt att förklara ) och släpet är inte som ett vanligt släp... utan typ ett ballongsläp. ( ni vet dom där ballongkjolarna man hade förr ? Ja... som dom typ )

Jag kan inte förklara bättre men det kommer ju en bild sen.

Nu blir det lördagsmys med familjen.POSTAT 2011-01-17 13:28:28

Snart....

 

Vi bestämde oss för att gifta oss så snart vår lille son hade kommit. Och detta var i slutet på sommaren 2010. Jag som ÄLSKAR att planera fester m,m satte igång med planerna i mitt huvud direkt. Eftersom vi gifter oss under semestertiderna sommaren 2011 så ska vi skicka ut våra inbjudningskort i god tid. För dom vi bjuder vill vi ju ha där. Så förhoppningsvis har ingen av dessa gäster hunnit boka resa m.m.

Så.... fredagen den 11 Februari skickas inbjudningarna ut, för att dom sen ska vara framme på måndagen 14 februari, på Alla Hjärtans Dag =) . Vi förlovade oss nämligen på denna dagen för just ett år sedan, så vi tyckte det passade bra.

Så snart, snart är inbjudningarn aute och man kan börja prata o bröllopet öppet. Är ju bara våra föräldrar som vet och någon enstaka vän. Ska bli såååå kul och jag längtar fruktansvärt mycket.