BröllopsGuiden

Martin&Lina

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2011-04-11 09:47:44

Mycket fixat nu...

Tiden går verkligen undan... Bara 4 månader kvar nu....

Fotograf, catering och mycket annat är nu helt klart. Kommer alltid på nya saker som ska fixas.  Men det får man ta efterhand. Blommer ska man kolla fast inte förrän till sommaren, lite tidigt än... Har tid bokad hos en florist. Ska till lokalen i helgen eller nästa för att kolla lite mått på stolar, bord m.m... Även kolla allt porslin så man vet vad som ska fixas tills dess... Får ju ta lite i taget.

Gästerna är informerade och ja, än så länge vet vi en som kommer till kyrkan men dock inte på festen. Ja blir överlycklig bara min styvfarmor kommer till kyrkan. Hade varit superkul!!!

Inridning för fullt nu som gått som en dans på rosor med min ardenner, han är såå underbar, helt annan häst nu när vi håller på med honom var dag.. Mår mycket bättre nu när solen är framme och ljuset kommit tillbaka :) Jag är ingen vintermänniska!! Tycker absolut om snö och kyla men saknar det där ljuset, får väl gå på ljusterapi nästa vinter och se om man känner sig bättre av det...

Nu blir det att ringa lite samtal till så ha det så hörs vi :)

Bästa och soliga hälsningar Lina

POSTAT 2011-03-04 09:22:18

Var blir tiden av ???

Satan i gatan vad fort tiden går alltså.... 5 månader kvar.

Ja fick fart när ja insåg det och nu har jag köpt in alla grejor till inbjudningskorten och ska göra dom i helgen sen så ska de skickas ut. Hoppas jag har med all info :/

Sen ringde jag en catering som har en sån fruktansvärt berömd potatisgratäng så vi ska diskutera med henne vad vi ska ha och prisförslag om en vecka.

Ringde även fotografen som vi har preliminärbokat. Vi har diskuterat igenom och ingen av de få som vi känner som kan fotografering kan inte så vi har kommit överens om en... Hon träffar vi om 2 veckor så vi kan få klart vad som ska ske.. Blev ännu bättre när ja prata med henne för vi får hennes gamla prislista och inte den nya :) POSITIVT!!! :)

Skulle även handla in servetter och dyligt men när ja kom till affären så fanns inte de längre, va tydligen höstens färg vi skulle ha så allt de var borttaget... Istället blev det servetter på REA, billigare, och ändå bättre än ja tänkt från början. Blev lite linne i dom o de var på 70% rabatt!! De tar Lina!!!

Ja, lite mer fick jag gjort i alla fall. Idag blir det att ringa de som har hand om lokalen för att kolla när de är där så jag kan få komma och mäta stolar och bord. Min mamma hade varit på ett bröllop och de hade använt vanliga små söta filtar och knutit om stolarna, men måste ju då veta måtten så ja köper rätt filt :)

Nu får ja gå vidare... Känns som om jag fått gjort mycket på bara 2 dagar :)

So long alla brudpar som läser bloggarna :)

Varma Hälsningar

POSTAT 2011-02-22 20:25:02

Äntligen...

Nu börjar det likna något... Fotograf har vi bestämt men ska bara ringa och boka in en tid så vi kan fastställa allt, är lite svårt iom mannen jobbar så konstiga tider...

Har även gjort olika inbjudnigskort för att se hur det ska se ut.... Alla jag visade mina olika kort för tyckte samma kort så det är avgjort + att texten alldeles strax är färdig, kommer på mer och mer som bör stå med där Undecided

Maten blir oxå nästa steg att ta tag i... Måste kolla catering och hur maten ska serveras, ska vi själv hitta några eller ska vi... Ja.... precis... Hur gör man där ?

Hemma har vi nu problemet att vi inte kan elda så man måste ta tag i det nu med, skorstenen är sönder så det kan ta fyr på vinden om vi fortsätter elda... Bara och ringa runder om det med... Suck... Allt på en gång men så kul det är :) Speciellt allt med bröllopet :) Längtar så tills vi står där vid altaret....

Nu får ja allt pallra mig ut den här stolen och göra nytta här hemma.. Ska u och mocka till hästarna med och ge dom kvällsmat.

Ha en trevlig kväll alla Laughing

Varma Hälsningar.....