BröllopsGuiden

maddier

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-05-04 19:00:38

Nu är vi gifta!

Hela dagen igår flöt på otroligt bra och vi är otroligt nöjda med dagen och alla som hjälpt oss har gjort ett jättebra jobb.

Vi la ut lite oredigerade förhandsbilder på bildgalleriet. Bilderna är tagna av den fotograf som följde oss under större delen av dagen. Vi har fått lite förhandskopior som sedan ska genomgå redigering och färger, kontraster och skärpa. Vi var sååå nyfikna på hur de blev så han var gulligt nog att lämna en cd till oss redan innan vi hann hem idag efter bröllopsnatten.

POSTAT 2008-05-03 05:43:13

Idag gifter vi oss

Idag gifter vi oss. Jag ska vara hos frissan om mindre än två timmar. Sova var bara att glömma jag har legat och snurrat sedan halv fyra. Jag ska ta en lång och skön dusch. Sedan ska jag se om jag behöver stryka till min klänning igen en sista gång.

Att göra iordning festlokalen igår gick bra. Det blev nästan bättre än jag trott. Min värdinna tog befälet och skötte det galant medan jag och en väninna ordnade med rosbuketterna som ska stå på borden b.la. Kändes som om jag mest stod och pekade igår. Vi var ett glatt gäng på nio personer som hjälptes åt.

Fästmannen och jag fick äntligen tid att öva på lite brudvals igår kväll. När vi ser varann djupt i ögonen så faller det sig så naturligt till musiken. Lite magiskt.

Nervös är jag inte, bara huvudet som sorterar allt som ska hända idag så vi inte har glömt något som ska ordnas. Ser fram emot det här. Jag längtar för det tar fart strax.

POSTAT 2008-04-20 09:46:15

Möhippa - tema relax

Igår blev jag kidnappad tíll min andra möhippa. Det här var möhippan som tärnorna ordnat för mig. Vi hade champagnefrukost på vår altan. Sen fick tjejerna gå en tipspromenad i vår trädgård som jag sen fick ge rätta svaren till. De gav mig uppdrag att packa en väska med en lista av saker. Vi var senare på ett värdshus och åt lunch. Sen var vi på Ljusboden och fick färga och dekorera festljus, klotljus m.m precis som vi ville. Därefter fikade vi. Sen åkte vi hem till en av tjejerna och hade hemma-spa. Min ena tärna är massageterapeut så jag fick en rejäl omgång på ryggen så jag är helt öm i huden idag så det var nog behövligt! Sen badade vi bubbelbadkar, gjorde ansiktsmask, fotbad, hårinpackning och scrub. Det var verkligen såååå mysigt!  Efter detta åt vi middag och efterrätt som var helt fantastisk. Drack vin och fnissade och pratade. Tjejerna hade verkligen träffat rätt, det här behövde jag. Lite relax och bara mys.
POSTAT 2008-04-04 09:25:33

Första möhippan!

Igår vid tretiden blev jag kidnappad till möhippa av mina arbetskamrater. Det är en tjej till som ska gifta sig, fast i juni så de tog oss samtidigt. Vi fick en särdeles vacker sminkning och fick rita med kritor teckningar som vi sedan fick på gå gågatan i Nässjö och sälja för att få ihop till mat till kvällen. Efter det åkte vi till Eksjö där vi var på ost- och vinprovning. Det blev en lyckad kväll!
POSTAT 2007-11-19 11:22:59

Beställning av brudklänning lagd!

Det här är en stor dag i vår bröllopsplanering för idag har jag beställt min brudklänning (& underkjol). Längtan är enorm till när den kommer levereras, jag avvaktar närmare besked om det. Det troligen i början av januari.
POSTAT 2007-08-17 17:03:34

Provat vigselringar

Vi hade hittat ringar i bröllopstidningar som påminner om våra förlovningsringar och har varit runt på ett otal smyckebutiker under semestern men ingen butik som haft dem hemma som vi tittat ut. Nu hade vi turen att hitta dem hos Hedbergs Guld i Dalsjöfors. Nu har vi i alla fall fått se ringarna i verkligheten och de motsvarade våra förväntningar och det känns skönt med lyckoträff vid första försöket.
POSTAT 2007-07-18 19:29:55

Första provningen av brudklänningar

Idag har jag för första gången haft på mig en bröllopsklänning. Vi är just nu på genomresa och är i Helsingborg. Vi har idag besökt "Anina" som står omskrivit i senaste numret av "Allt om Bröllop".
Personalen var kanon och idag har jag provat fyra stycken klänningar. Provade också en slöja och sen en tiara. Fästmannen verkligen såg... lycklig ut när jag klev ur provrummet och snurrade. Favoriten hade femsiffrigt belopp på prislappen och det ligger inte i vår budget. Vi kollar vidare och behåller visitkortet vi fick tills vidare.