BröllopsGuiden

minuz

« November 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2011-10-14 19:53:20

tårta

Haha..............

Kollade mina få inlägg jag gjort här och skulle visst ha lagt upp en bild på våran alla hjärtans dags tårta här för väldigt länge sedan. Men här kommer den iaf.....

 

tårta

POSTAT 2011-10-14 09:42:35

2012-12-01

2012-12-01

Är det fler som har detta datum?

Kanske kunde följa varandra på vägen?

Vi håller nämnligen allt hemligt än så länge och kommer att göra tills inbjudningarna är utskickade. Men det är ju en evighet dit..... När ska man skicka dem? I mitten av sommaren?

mina width =

POSTAT 2011-10-13 11:01:39

Många klänningar har jag!!!!!!!

Jaha, och jag som bara skulle ha 1 klänning. Men just nu håller nr 4 på att sys. Vilken ska jag sedan välja? Älskar alla, men hoppas att färgen på den sista nu kommer att vara perfekt för då blir det troligtvis den jag kommer att ha på min stora dag!

Första bilden: När den blev helt klar så fick den även ett smycke fram på bandet. Färg: Ivory / mörklila. Egendesignad.

Andra bilden: Även denna är egendesignad. Skulle varit i champagne men blev för mycket åt guldhållet. Färgen på bilden bakifrån stämmer bäst överens med i verkligheten.

Tredje bilden: Det finns bara denna av denna...... Klänningen skulle sett helt annorlunda ut, men behöll den för att den är så otroligt vacker. Hoppas den kan glädja någon. Till salu! Färg: Ivory. Stl: 38 Pris: 1400 kr inkl frakt. Det är vad den kostade mig med alla avgifter.                                                                                    

Vad tycker ni?

Klänning nr 4 kommer att vara en korsning mellan första och andra bilden, i samma färg som bandet på bild nr två och bandet ska vara mörklila precis som första bildens. Allt bling kommer att gå i guld!

Längtar efter att få se den. Alla klänningar är Kinaklänningar!

klänning nr 2klänning nr 2 framklänning nr 3klänning nr 3 bakförsta klänningen Denna är till salu för 1400 kr inkl frakt!

POSTAT 2011-06-28 09:54:25

Klänning till salu!

Denna klänning beställde jag från Kina, den blev absolut inte som det var tänkt, men jag skickade inte tillbaka den eftersom den är så otroligt fin. Välsydd och helt fantastisk. Så tänkte att någon annan kanske kan få glädje av den. Och eftersom den är uppsydd efter en bild så finns det bara detta ex!                    Och den skulle vara i stl 40 men är liten. Ja, jag köpte en för liten men känner redan nu att jag inte kommer att ha denna på bröllopet då jag köpt fler.......

Den är vit/ivory, dragkedja bak. Mått under byst är 70 cm.

Intresserad?

Ge mig ett bud så kan den bli din!!!!!

 

POSTAT 2011-03-12 15:12:54

Vill han inte?

Vill han inte?

Det är en fråga som jag har börjat ställa mig..... Jag vet faktiskt ärligt talat om sambon vill gifta sig eller inte............

Varje gång jag nu nämner bröllopet så tycker han att jag tjatar, vill jag att han ska kolla kläder åt sig så ska han göra det sen, vill jag att han ska bestämma sig för vilka färger han vill ha eller säger att vi måste bestämma vigselplats eftersom vi har dubbelbokat, så säger han att vi ska disskutera sen.

Det där SEN kommer visst aldrig....

Han tycker att vi har gott om tid eftersom vi inte gifter oss förräns i november.

Han har alltid någon ursäkt till att inte göra det nu. Antingen är det något på tv, eller så är han trött, eller är det något annat han ska göra eller så är det det eller det eller det.

Så som ni kanske förstår så tvivlar jag på att han vill även om han säger att han vill.

Men han tror inte ekonomin fixar det eftersom det är så mycket som måste göras på huset i sommar, vi köpte lite av grisen i säcken förra sommaren...

Men jag både tror och vill att det ordnar sig.

Men då måste vi ju vilja det båda två till 110 %.

Och just nu så bråkar vi så fort vi tar upp ekonomin.

Har verkligen alla ni andra det så där gulligt hela tiden som ni skriver?

Är det bara vi som vill åt samma håll men drar åt två håll?

POSTAT 2011-03-10 20:57:11
POSTAT 2011-03-09 10:21:03

I´m back

Nu är jag här igen efter en paus...........

Vad har hänt sedan sist då?

Bytt jobb till natt, bråkat med sambon, blivit sams med sambon, glömt barnens läkartider 2 gånger till på köpet + 1 gång hos tandläkaren, börjat träna, gått upp i vikt, men nu är det neråt igen på vågen, beställt material från Panduro till inbjudningskort, bokat kyrkan, hittat en toppen sida med brudklänningar för en billig peng mm mm.

Men vi är fortfarande inte överens om plats för vigseln, så just nu har vi bokat både kalmar slott och mönsterås kyrka.

Och jag som är som jag är behöver verkligen inte tiiiid till att planera, för jag är så impulsiv så hade jag inte haft tid så hade det varit fixat men nu så hoppar jag fram och tillbaka mellan klänningar, färger, mat, tårta, dekorationer mm. Kan ju inte bestämma mig för det finns ju en hel djungel med fina saker där ute.

Vore bra om nån sa till mig att då och då ska du vara där och så hade nån annan bestämt allt istället.

Men å andra sidan vore det samtidigt trist.

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen efter ett träningspass för sedan kanske jag behöver sova några timmar innan personalmötet. Har ju jobbat natt....... Var även och beställde personalkläder, men har redan ångrat mig, får väl åka och byta innan mötet......

 

VIRRPANNA!!!!!

 

POSTAT 2011-02-21 21:53:13

vigselringen är inhandlad

Nu har jag köpt min vigselring................

 

Vad tycker ni?

 

2358 kronor kostade den oss.....

 

 

POSTAT 2011-02-18 09:21:41

hur väljer man klänning?

OJ OJ OJ............ vad det är svårt.

Jag trodde jag visste vad jag ville ha för klänning men inte nu längre.

Jag har hela 12 klänningar som jag tycker om.

Hur väljer man?

Tänk att man bara får ha 1 klänning...... *S* Det finns ju så många fina.

Och gubben och jag har inte samma smak, så det blir inte heller lätt att få ihop våra viljor till en klänning. Fast han säger att han inte vet hur den ska se ut, att jag får välja osv, men det finns ju vissa som han inte tycker om, men som jag tycker om. Även om jag får välja så vill jag ju ändå ha hans synpunkt och jag vill ju att han ska tycka att jag är helt underbar denna dag och inte..... Åh, valde hon den klänningen.

Hur gör man? Hur väljer man?

Det måste ju bli helt rätt. Man kan ju inte köpa 5 st och se vilken man använder lixom......

HJÄLP!!!!!!!!!!!!

Hur väljer jag rätt?

 

några av mina favoriter just nu.......

 

                                

vilken hade du valt?

Så jäkla svårt. Vissa är jättefina bak men inte fram, andra är jättefina fram men tråkiga bak..... Och som ni ser är det ju olika stilar på favvisarna.

 

HJÄLP MIG!!!!!!!!

POSTAT 2011-02-16 14:37:33

Förlovningen

Hade tänkt visa er min och sambons alla hjärtans dag tårta men vet inte hur man får bilden från kameran och in i datorn. *S*  Så får vänta tills gubben kommer hem.

Vi hade världens bästa alla hjärtans dag och förlovning någonsin......

NOT!!!!!!!

Vi hade min syster, hennes barn, min mamma och hans föräldrar på besök, ingen visste att vi skulle göra en omförlovning utom mamma. Och hur kul blev det när inte ens gubben var hemma? Han var ute och åt med jobbet för att sedan skjuta pilbåge. Men han kom hem vid åtta, när alla hade åkt och då tänkte jag att vi skulle ha mysigt bara han och jag.

Och vi hade världens bästa och mysigaste stund.....

NOT!!!!!

Han hade fått en släng av den härliga maginfluensan som vi haft i huset. Nice...... Så mellan kräkningarna förlovade vi oss igen.

Härligt livet är!!!!!!!!!

  1 2 > SISTA SIDAN (2)