BröllopsGuiden

Blivande Fru Rådmans blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2011-03-23 21:54:49

Nästa steg...

Inbjudningskorten postades som vi trodde i torsdags förra veckan och nu har nog alla här hemma i Scerige fått dem. Tror nog att de utanför detta lilla land också fått dem :)

Men nu är det då dags för nästa steg och jag känner mig lite förvirrad. Nästa steg är nog hindersprövningen, men sen då? Vad ska steget efter det vara? Jag vet hur jag vill ha min dag, jag har allt klart i huvudet, men sen dyker det upp lite småsaker som jag inte ens haft en tanke på. Då börjar jag få lite panik. På fredag är det faktikt bara 3 månader kvar och det ÄR mycket kvar att göra!

Sen har vi problem med cateringen till bröllopet. Vi har hittat en som ska göra maten men han har inte hört av sig så det känns lite pnikartat också. Speciellt pga att vi har ringt praktiskt taget alla firmor i Stockholmsområdet men nästan ingen caterar på midsommardagen. Och de som gör har inget som vi vill ha eller så kostar det 1500 ex moms och få det utkört och det vill jag faktiskt inte lägga ner. Känner att de pengarna kan jag spendera på annat. I värsta tänkbara fall får vi laga maten själva och det är inget som vi är emot, men det vore skönt att slippa ha den saken att tänka på under denna speciella dag :) Men vå får se hur utgången blir...

 

Nu ska jag kolla hindersprövning :)

POSTAT 2011-03-15 22:41:31

Inbjudningskort tar tid...

Trots att vi beställt våra inbjudningskort från Calligraphen så tar det tid att få ihop dem. Jag har suttit i några dagar nu och skrivit adresserna och idag skulle vi ha limmat ihop dem, men det hann vi tyvärr inte så det får bli imorrn :) Sen måste de torka i 1 dygn så att allt verkligen sitter fast och som det ska. Så på torsdag kväll kanske vi kan posta dem :) Håller tummarna!

 

Åh nu vill jag verkligen att det ska bli juni!!!

 

godnattSmile

POSTAT 2011-03-07 21:25:16

Nu har de kommit :)

Nu har inbjudningskorten äntligen kommit så nu ska jag bara hitta en kväll att sätta mig ner för att montera ihop dem :)

De var perfekta! Trots att det inte blev som vi tänkt oss från början så blev det perfekt.

Alla kompisar och släktingar frågar hela tiden om när inbjudan kommer men vi tänkte att vi skulle överraska och bara låta dem dimpa ner i brevlådan som en liten överraskning. De flesta vet om det men från början hade vi inte tänkt att berätta förän det att inbjudningarna damp ner i brevlådan. Nu blev det inte så och därför tänkte vi överraska på det här sättet :)

Smile

POSTAT 2011-03-02 22:12:28

Inbjudningskorten är BESTÄLLDA!!

Nu har vi äntligen beställt våra inbjudningskort :)

Först var vi inne på att vi skulle göra de själva och så var vi på bröllopsmässa och fick en massa idéer, köpte material för att kunna börja testa oss fram. Men sen märkte vi att vi behöver skicka själva texten på tryck för att få det som vi vill. Det skulle bli för svårt att skriva ut det på vår skrivare... Så vi började titta på lite olika företag där man kan beställa kort, bland annat Calligraphen, och vi hittade ett kort som nästan var som vi tänkt från början och lite bättre faktiskt. Så provet kom härom dagen och nu har vi beställt och snart har vi de hemma och det är då dags att skicka ut dem :)

När inbjudningarna väl är utskickade känns det som att vi kan gå vidare.

Kortet vi beställt heter Cosmopolitan...

Åh snart är det dags för hindersprövningen också :)

Godnatt!!

POSTAT 2011-03-02 21:45:09

Vilka skor är de rätta??

Jag har sedan första stund jag köpte dessa tänkt att någon av dem ska jag ha på mitt bröllop och snart är då tiden kommen för just mittbröllop!

Par nr 1 är vinröda med inslag av plommonlila. På skorna är det även silvriga sidenband som är mycket mot det mörkgråa hållet. De har jag köpt på Nilson.

Par nr 2 är ett par svarta sammets skor med ”volanger” framtill. Dessa skor har jag köpt på H&M.

Färgerna i båda skorna ingår i våra färger för bröllopet och nu kom min mormor och säger att jag inte kan ha färgade skor på bröllopet utan måste ha vita. Måste jag ha vita??

Om jag inte behöver ha vita, vilka ska jag välja?
Kika på bilderna och skriv gärna en liten kommentar om vilken ni tycker är bäst för jag behöver verkligen HJÄLP!

=)Vilka ska jag välja??

POSTAT 2011-03-02 21:38:03

Planering i full gång :)

Nu är det mindre än 4 månader kvar tills det är dags för VÅR stora dag!

Vi båda längtar men är kanske inte riktigt på samma nivå när det gäller planeringen :) Jag vill sitta ofta och mycket men min underbara blivande man är inte rikigt där än. Tror nog att det kommer när han väl inser att det snart är dags, att tiden faktiskt går snabbt. Men också att vi har en del kvar... Tyvärr är min sambo mer att "Vi tar det sen, nu tar vi det lugnt och tänker igenom en sak i taget" medan jag är "Nu sätter vi igång" och vill köra på. Så olika men ack så lika vi är :)

Jag känner bara med min "vanliga" panik att nu vill jag göra allt klart och att dagen ska komma så att jag får göra mig fin och sätta på mig min klänning... Men den som väntar på något gott :)

Jag är bara glad att vi äntligen har kommit så här långt :) Det är tredje gången som vi bokat kyrka nu och äntligen var det menat att vi skulle klara det! Nr 1 var för två år sedan men då hade vi inte tillräckligt med pengar. Andra gången var förra året och då hade vi bokat kyrka och allt och vi var verkligen på gång med all planering. Men så var det svårt för mig att få jobb direkt efter examen och sen kommer min underbara sambo hem och säger att de fått skriva på varselpapper. Då kände jag bara att min värld gick under. Det vara bara att ta oss en ordentlig funderare och vi bestämde att då vi inte berättat för någon så skjuter vi upp det och förhoppningsvis kan vi gifta oss 2011.

Och 2011 blev det, men som precis för ett år sedan så händer något och jag blir sjukskriven. Går helt in i väggen och blir sjukskriven i nästan tre månader... Först ville jag bara gå och lägga mig och inte gå upp igen, men nu är allt påväg framåt och jag mår bättre och bättre för varje dag som går och 2011 är vårt år :)

Smile