BröllopsGuiden

Solindas blogg

« Februari 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

POSTAT 2012-05-17 17:27:45

Myspyssel

Nu har stressen lagt sig och vi sysslar med lite myspyssel i lagom takt. Lite klipp och klistra, lite musikfix.

Så har min pappa och hans fru, aka Värdparet, varit här på fika och vi har gått igenom vad som kommer att hända. De har också fått i uppgift att vakta "vår vigselplats" så att ingen kommer där innan och så fick de med sig alla bröllopsbubblor för att dela ut till gästerna allt eftersom de kommer. Blir jättebra!

Trodde aldrig att det skulle vara så här lugnt två dagar innan vigseln. Jag förväntade mig att vara hysterisk och flänga runt överallt. Men istället planerar jag att lägga mig i badet. Är mycket mer lockande!!

POSTAT 2012-05-16 11:47:22

Stressigt

De senaste dagarna har varit grymt stressiga!! Har haft sååååå mycket att göra, både på jobbet och med alla förberedelser!

Men nu är det färdigjobbat! Och jag kan fokusera helt och hållet på förberedelserna som är kvar. För det är en del kvar, trots att vi inte fått en ledig stund på jag vet inte hur länge...

Min tid har till största delen upptagits av syende. Den där attans sjalen är ett monster som äter tid och tyg! Men nu är jag nästan klar!!
Under tiden har fästmannen avslutat allt arbete med festprogrammen, vilket är underbart skönt för de var också stressande.

Men vad har vi mer gjort?
Kollat över hela familjens kläder och nu är de tvättade och strukna, jag har bytt bort blinget på klänningen mot vackra pärlor, fixat tårthämtning och hemkörning efter hela kalaset, arbetat med spellistorna som dock inte är klara riktigt än, gått igenom planeringen med toastmastern, och säkert en massa andra småsaker som jag inte längre kommer ihåg...

Och nu börjar "gäster" trilla in. Svärmor kom från Ungern igår, och imorgon kommer min son från Linköping. Hur många som bokat in sig på hotellet under helgen har vi ingen som helst aning om. Det ska bli jättespännande att se!

Huvudet är fullt med alla tankar som byter från det ena till det andra så jag hinner inte reflektera över dem. Och jag hinner heller inte bli nervös.
Men jag känner mig lycklig, förväntansfull, och fortfarande rätt stressad! =)

 

POSTAT 2012-05-11 16:33:23

Avcheckning

Idag har en hel del redan checkats av. Klänningen är hämtad, vi har tagit privatlektion och finslipat valsen, handlat det sista till favorsen, köpt priser till kryss och bingo, stämt av med floristen samt betalat blommorna. Känns himla gott!

Lite senare ikväll ska vi sätta oss med planeringslistan och finplanera det sista och vara lite mer noga med att dela ut ansvaret för de olika uppgifterna. Då kommer det nog kännas mer under kontroll sen!

Och det kan jag nog behöva för i veckan fick jag mig ett hopbryt av stressnerver och trodde att allt skulle bli kass eller inte hinnas med. Nu är det i alla fall bättre och efter en fixarhelg hoppas jag att allt är under kontroll!

Är så nyfiken på om vår toastmaster har något att jobba med!! I alla fall så fick jag skickat iväg all planering som vi själva gjort, samt kontaktuppgifter till de personer som han kan tänkas behöva stämma av med. 

Så åter till förberedelsearbetet!! =)

POSTAT 2012-05-09 17:27:52

Onödiga utskrifter??

De senaste kvällarna har skrivaren gått varm här hemma! Men nu tror jag att alla delar i festprogrammet är utskrivet.

Jag var inte riktigt medveten om att jag jobbat på så duktigt vid datorn, men programmet kommer att innehålla några sidor. Och då valde jag ändå att hoppa över ett par! =)

Och nu har jag ingen aning om någon kommer att kika i dem.

På brorsans bröllop fanns inga festprogram - och inte saknade jag det heller!!

Men jag vill ju inte ha gjort dem helt i onödan!

POSTAT 2012-05-08 17:44:24

Träff med vigselförättaren

Det var en härlig eftermiddag som vi träffade vigselförättaren i Trädgårdsföreningen för att stämma av ceremonin.

Och precis in i det sista så meddelar dottern att hon inte känner sig trygg med att sjunga under vigseln. Och hon som har övat så... Jag förstår henne, men tycker det är synd! Hon skulle ha framfört Din för evigt av Daniel Person, som är hennes musiklärare, och den är så jättefin och skulle ha passat perfekt!

Men vi kommer att klara oss utan musik! 

Istället har vi valt ut två texter som förättaren kommer att väva in i det övriga och det kommer bli toppen!

Och miljön är fantastisk där nu!!! Se bara!

 

Längtar massor nu!!!

POSTAT 2012-05-06 19:10:50

Synd

Synd är ju inte alltid dåligt, eller hur??? ;-)

Men idag är det synd om mig!!!!

Vi kom hem från bröllopet sent igår och gick bara och la oss. Så det var först i morse som vi började upptäcka en massa bruna spår lite överallt och insåg att en av katterna av någon anledning inte varit ren i rumpan så vi hade bajs lite högt och lågt. Inte kul, men sånt händer...

Så det blev städning och frukost. Och sen skullle det badas katt. Hon vart inte allt för glad. Det blev lite klippa och mycket bada, men ren och fin blev hon! Så vi passade på att bada vår andra katt med. Hon tolererade det inte alls lika lätt... Men det kändes som jag hade koll och kontroll!

Ända tills jag bara skulle skölja av henne lite till. Då hade hon tröttnat på att bli "illa behandlad" av mig och bet ifrån - inte bara bildligt tyvärr!
Det blev ett djupt jack på vänsterhandens pekfinger som snabbt svullnade upp då jag desutom är allergisk. Det var bara att skölja klart, byta kläder och åka till akuten.

Där fick jag beröm för att jag kommit så snabbt och blev omplåstrad! Dessutom ska jag äta pencillin för att de illasinnade bakterier som katter har i munnen ska försvinna.

Men jag har fortfarande ont, känner mig lite matt och tycker synd om mig!!!
Och oroar mig för hur min hand kommer att se ut om 13 dagar, då jag ska stå brud!!!! 

Men min underbara fästman fixar för mig och kom med en underbart god blåbärssmoothie för att pigga upp mig lite <3

POSTAT 2012-05-03 10:39:28

Hemmaspadag

Idag är det hemmaspadag!
Jag ska göra mig fin inför min brors bröllop som är imorgon. <3

Jag kan inte fatta att vi redan är där, i maj, när det är dax att gå på bröllop. Men det ska bli så otroligt roligt! 

POSTAT 2012-05-01 20:58:53

Ledig dag

Vad gott med en extra ledig dag tillsammans!!

Men så värst ledig har den väl inte direkt varit. Nu jobbar vi för fullt med förberedelser. Skrivaren har gått på högvarv och nu sitter fästmannen och viker och klipper så att vi får delat på de olika sidorna till festprogrammet.

Själv har jag påbörjat ett nytt projekt; min sjal...
Jag har inte hittat någon sjal som jag gillat och detta har oroat mig lite. Jag kan ju inte springa runt barärmat hela kvällen. Det blir nog lite för kallt. Men så sprang jag på gardinlängder på rean i den perfekta gröna färgen och utan att tänka längre så slog jag till.
Lite mer orolig blev jag senare, för jag kom på att jag inte kan sy...
Men jag har bestämt mig för att sy på rosor och ännu så länge näster jag mest! En ros är klar och hittills är jag nöjd!

 

Färgen kommer dock inte fram på bilden...

FÖRSTA SIDAN   < 1 2 3 > SISTA SIDAN (14)