BröllopsGuiden

Brud i vinterskrud

« November 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2012-02-07 17:17:27

Så var man då Fru Cederlöf Larsson

Och vilken dag det blev!!

Dagen bjöd på blå himmel och sol med en temp på minus 18 grader ( 28 när vi åkte ifrån festen)

Allt var så underbart och perfekt å överträffade alla våra förväntningar. Det kommer en detaljerad redogörelse när jag orkar för förutom mina andra "kroppsliga" bekymmer så är jag och den lilla däckade av feber och hosta :(

Här kommer i alla fall några bilder tagna av bröllopsfotograf Magnus Hugosson som finns på : http://www.ateljeveronica.com

 

 

 

Så underbar känsla,,,

Lycklig

 

 

 

 

POSTAT 2012-02-02 09:53:13

Bridezilla - Håll dig härifrån tack

Ja jag hoppas hon lyser med sin frånvaro men man vet ju aldrig :)

Bröllopsförberdelserna har verkligen gått in i slutfasen kan man väl säga och det är ju då under stressen och pressen som hon har en tendens att träda fram, den där Bridezillan,,,

Med två dagars hårdkörning i listornas tid (jag MÅSTE ha listor nu) känns det ändå rätt okej. Smärtan håller en lagom nivå och jag fick ju göra ett genrep i lördags på möhippan på lite festande. Det gick ju bra. Jag tror jag har en hållbar plan för medicinerna och alkhoholen. Så nu kör vi!!!

En positiv sak med att ha ett sånt här stort (för oss är det stort) bröllop med mina "skador" är att jag har lärt mig att be om hjälp och delegera ut uppgifter, Och faktiskt är det ju precis som det är i arbetslivet (jag jobbar som chef) att människan trivs när den blir delaktig och känner sig behövd.

Men det är svårt för en kontrollfreak att släppa taget - Men det går!

 

Idag ska vi fixa ögonbryn, skriva ut festprogrammen, hämta mat på lite olika ställen och vid 16.00 ska vi få tillgång till lokalen så vi ska faktiskt börja med bordplacering och dekorering redan ikväll. Allt för att slippa stress och press imorgon så vi kanske kanske kan få en lugn kväll hemma med lite relax,,,

 

Nu är det nära!

POSTAT 2012-01-30 22:05:49

Vad är Er värsta mardröm?

Okej, den värsta vore väl att min älskade backade ur men detta som hände idag ligger i alla fall på topp fem,,,

Telefonen ringde på eftermiddagen och det visade sig vara vår vigselförättare. Jag blev glad för vi skulle ju bestämma träff och gå igenom allt inför lördag. Men jag hör direkt att det här är inget bra samtal. Och mycket riktigt - han har blandat ihop datumen och befinner sig i TYSKLAND!!!!!!

För i h-vete

Jag tror ni fördtår min frustration och min Desperation. 

Hur f-n rent ut sagt blir det nu?

Ja gifta kommer vi garanterat bli - men vem viger oss och hur kommer det gå???

Känns lite Bad Omen

Ångest är ett bra ord nu

Ganska bra att påminna sig om,,, 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAT 2012-01-30 09:17:47

Den som gräver en grav åt andra,,,

Faller ofta själv däri :) Ja så säger ett talesätt och jag fick smaka på egen medicin - två gånger!!!!

Torsdagens senarelagda lednigsmöte fick sin förklaring när kollegorna stod i dörren till kontor och lite finurligt sa:

"Ja du har väl inget för dig ikväll så det är lika bra du följer med oss" och så plockar dom fram spetsgardin och grankrans,,,

Man känner sig så dum, så bortkollrad och sååååå GLAD :) Men som sagt, hade jag kunnat sjunka genom jorden när jag gick där som jungfru Maria - så hade jag gjort det, gladeligen. Och jag har mitt kontor på kommunhuset,,, Det är mååååånga kontor att passera på väg ut.

Men jag har ju turen att ha skjyssta kollegor så kvällen bjöds på egentid med skratt och prat på en restaurang och fortsatte sedan med ett besök på badhuset i nersläkt simhall, levande ljus, stämningsfull musik och en ansiktsbehandling. Precis vad en jäktad brud behöver

Fin va??

 

Sen vankades det helg och lördag,,, Jag hade fått i uppdrag att överlämna ett stort paket till älskade sambon vid klockan 11 på lördagsförmiddagen. Idetta paket fanns instruktioner och en mycket tjusig bild på en viking samt en jutesäck, fårskinn, skärp och en yxa. Han skulle klä sig efter bilden och packa enligt bifogad lista. Efter det skulle han vara klockan 12 vid kiosken och fråga eftr sin hjälm,,,

Och vad roligt jag hade åt detta!!! Jag riktigt längtade till lördagen för att få överlämna paketet och se sambons reaktion.  Allt gick bra, han var chockad men gjorde faktiskt som det stod i brevet då det framgick ganska tydligt att det skulle bli sju resor värre om han inte gjorde som det stod :)

 

      

 I god tro att jag gjort mitt uppdrag och att kvällen skulle tillbringas i lugn och ro hemma med svärmor och svärfar som kommit för att gå igenom detaljer till bröllopet. Blev jag då ganska överumplad när dörrklockan ringde och hela tjejgänget stod där och sa att jag skulle packa ner ombyte, smink och övernattningsgrejer - PRONTO!

Jag fick hjärnsläpp och visste inte vad jag skulle packa, var jag hade mina kläder eller någonting,,,

Sen fick jag bada bubbelbad och så hade dom lagat tacobuffé och laddat med dricka. Såååå kul och mysigt. Sen kom den där jäkla spetsgardinen fram igen och en mycket tjusig tiara å sen bar det iväg med buss till ett danshak där det blev party fram till natten.

Grundlurad blev jag - men det är väl det som är meningen. Och roligt hade jag så tack alla ni inblandade för en super helg. Både Ken och jag kommer skratta länge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAT 2012-01-25 19:09:55

Träffat kök & servispersonal

Nu har jag suttit med personalen som ska hjälpa oss på bröllopet,,,Jag och vår toastmaster har träffat alla i lokalen där vigsel och fest ska var och gått igenom allt. Jag fick inte höra allt - dom busarna -men det mesta var jag med på!

Jag har fått en uppgift till min älskades svensexa som ska ske i helgen,,, På fredag får jag ett paket som ska överlämnas klockan 11 på lördag, det är ju bara att hoppas att han inte säger nåt i typ med:

"Det är ju kanonväder älskling, jag sticker ut på sjön"

Vad i helgona gör jag då????

Det löser sig,,, men det ska bli såååå kul! Jag är sååå nyfiken.

Längtar,,,

 

POSTAT 2012-01-18 20:13:18

Hippor & Svensexatider,,,

Ja nu går man inte säker en enda dag fram till bröllopet känns det som,,,

Att min älskade ska bli kidnappad VET jag ju - och eftersom jag vet NÄR så är jag inte dummare än att jag kan räkna ut att jag ligger jkligt risigt till kommande helg. OM jag nu blir hippad. Jag vet ju inte om törs hippa mig eftersom min hälsostatus inte är den bästa så dom kanske skonar mig för att inte riskera något till bröllopet,,,

Vad vet jag???

Eller så blir det inte alls denna helg utan SAMMA som  älsklingen.

Eller på en vardag

Eller??????

Och vilka är med i sådana fall? Tror ni jag kan tvinga ur min dotter och tillika tärna om jag är tillräckligt elak? Jag menar, det kan ju omöjligt klassas som barnaga för hon har ju faktiskt fyllt arton nu???

Usch och fy!!!! För en kontrollfreak som jag är detta ren tortyr

Ångest när ett rätt passande ord nu


POSTAT 2012-01-17 19:09:07

Bilder utlovades och här är dom

Denna frisyr passade mig som handen i handsken och JA jag är så lycklig att det verkligen kommer funka! Jag kommer inte ha någon slöja men däremot kommer ett diadem fästas vid botten på knuten så som på bilden.

Det här är mitt diadem:

Min klänning har jag in

gen bild på men den påminner väldigt mycket om denna:

Hualigen,,, Nervigt ¨värre

Jag hade ju önskat mig ett vintervitt snölandskap till vårat "vinterbröllop" men snön lyser med sin frånvaro,,, Jag har köpt en Cape att ha över till brölloprt och vid utomhusfotograferingen. Jag blev förälskad i den när jag såg den och är nu lycklig ägare av denna (den till höger)

 


Och min brudbukett blev denna:

 

 Så får det bli! Besluten är tagna och nu väntar bara den härliga bröllopsdagen!

POSTAT 2012-01-17 16:33:47

Förväntan & Väntan,,,

Ja den som väntar på något gott väntar ALLTID förlänge,,,

Men nu har förväntningarna stigit ett par snäpp efter besöket hos min frisör Johanna! Vi var helt överens om vad som klädde mig bäst så nu har vi bokat in en färgning av botten så det inte finns någon som helst risk att ett endaste litet grått skulle titta fram :) Samma dag ska jag fixa form och färgen på brynen.

Bild utlovas straxt :)

POSTAT 2012-01-17 12:29:03

Frisörbesök idag

Idag ska jag äntligen få komma iväg och testa frisyrer och smink,,, Bröllopet närmar sig med stormsteg nu och det är bara att hänga på!

 

Uppsatt, utsläppt - det är frågan,,,

I eftermiddag vet vi :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAT 2012-01-06 00:34:55

Musik - Check

Idag har jag och min toastmaster varit i fest och vigsellokalen och kollat musik och glas, porslin och karaffer.

Musiken kommer att funka jättebra, Spotfy spellista och random :)

Sen fick jag klart med musiken till vigselakten oxå idag. En vän som är jätteduktig på musik och som faktiskt driver eget inom det kommer att sjunga. Vi har valt "What are words" av Chris Medina och " Nothing else mathers" med Metallica.

Kommer bli såååå bra. men nu har jag verkligen fjärilar i magen,,,

Längtar!

  1 2 > SISTA SIDAN (3)