BröllopsGuiden

Brud i vinterskrud

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2012-01-30 09:17:47

Den som gräver en grav åt andra,,,

Faller ofta själv däri :) Ja så säger ett talesätt och jag fick smaka på egen medicin - två gånger!!!!

Torsdagens senarelagda lednigsmöte fick sin förklaring när kollegorna stod i dörren till kontor och lite finurligt sa:

"Ja du har väl inget för dig ikväll så det är lika bra du följer med oss" och så plockar dom fram spetsgardin och grankrans,,,

Man känner sig så dum, så bortkollrad och sååååå GLAD :) Men som sagt, hade jag kunnat sjunka genom jorden när jag gick där som jungfru Maria - så hade jag gjort det, gladeligen. Och jag har mitt kontor på kommunhuset,,, Det är mååååånga kontor att passera på väg ut.

Men jag har ju turen att ha skjyssta kollegor så kvällen bjöds på egentid med skratt och prat på en restaurang och fortsatte sedan med ett besök på badhuset i nersläkt simhall, levande ljus, stämningsfull musik och en ansiktsbehandling. Precis vad en jäktad brud behöver

Fin va??

 

Sen vankades det helg och lördag,,, Jag hade fått i uppdrag att överlämna ett stort paket till älskade sambon vid klockan 11 på lördagsförmiddagen. Idetta paket fanns instruktioner och en mycket tjusig bild på en viking samt en jutesäck, fårskinn, skärp och en yxa. Han skulle klä sig efter bilden och packa enligt bifogad lista. Efter det skulle han vara klockan 12 vid kiosken och fråga eftr sin hjälm,,,

Och vad roligt jag hade åt detta!!! Jag riktigt längtade till lördagen för att få överlämna paketet och se sambons reaktion.  Allt gick bra, han var chockad men gjorde faktiskt som det stod i brevet då det framgick ganska tydligt att det skulle bli sju resor värre om han inte gjorde som det stod :)

 

      

 I god tro att jag gjort mitt uppdrag och att kvällen skulle tillbringas i lugn och ro hemma med svärmor och svärfar som kommit för att gå igenom detaljer till bröllopet. Blev jag då ganska överumplad när dörrklockan ringde och hela tjejgänget stod där och sa att jag skulle packa ner ombyte, smink och övernattningsgrejer - PRONTO!

Jag fick hjärnsläpp och visste inte vad jag skulle packa, var jag hade mina kläder eller någonting,,,

Sen fick jag bada bubbelbad och så hade dom lagat tacobuffé och laddat med dricka. Såååå kul och mysigt. Sen kom den där jäkla spetsgardinen fram igen och en mycket tjusig tiara å sen bar det iväg med buss till ett danshak där det blev party fram till natten.

Grundlurad blev jag - men det är väl det som är meningen. Och roligt hade jag så tack alla ni inblandade för en super helg. Både Ken och jag kommer skratta länge.