BröllopsGuiden

Brud i vinterskrud

« Mars 2024 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2011-09-01 14:31:12

Caligraphen.se

När ag ändå var i handlartagen igår så kopletterade jag stolsrosetterna jag får låna med en beställning från Calligraphen,se :) Så nu jag även ta tag i sybiten med stolsöverdragen,,, Puh!

Men men Det går frammåt!

Kvar att göra av det viktigaste nu : Boka frisör och välja vigselförättare

POSTAT 2011-08-31 12:17:10

Inbjudningskort

 

Har tagit tag i kortfrågan idag,,,

Kommer bli eget skapande - man får spara på dom utgifter man kan :) Har köpt "blanka" eller "tomma" kort, vet inte vad man kallar dom men man får skriva och smycka dom själv. Blir mörkt rosröda. Har sedan gjort en insida i programmet publisher som jag kommer vika in i kortet och sedan knyta ett silverband i vecket för att hålla den på plats   - nån som fattar vad jag menar? Ska fixa en bild för det är såååå himla svårt att få ord på sånt här.

Sen har jag beställt framside dekor till kortet på Panduro, blir silverringar och texten Bröllop.

Beställde även lite till dukningen,,, men jag jag kommer rätt billigt undan utan att det ser "billigt" ut - tycker jag i alla fall :D

Lägger upp en bild på provdukningen med när jag kommer SÅ långt.

POSTAT 2011-08-27 14:32:48

Carat tjat & om konsten att hitta MIN ring,,,

Jag avundas dom som redan innan dom ens har bokat bröllopsdatum VET exakt vad för ring dom ska ha,,,

Jag trodde jag hade hittat min ring ifrån Schalins ända till jag gick in på den lokala (läs närmsta)guldsmedsbutiken och tog en prisuppgift på den. 33 000 svarade butiksbiträdet utan att blinka. Okej sa jag också utan att blinka men tänkte jag ska bara hem och planera ett bankrån först eller nåt. Det var inte riktigt i vår prisklass fick jag ur mig sen och självklart förstod hon det också. Jag hade inte varit tillräckligt observant på caratstorlek och vad det egentligen innebär på diamanter; 0,50 hade denna ring och det förstår jag ju nu då att det är rätt stort.

Men nu verkar det som det blir en Schalinsring i alla fall, fast inte den förr 33 tkr då. Jag var iväg med min dotter igår för att göra en magnetröntgen i en närliggande stad och då gick vi in på en juvelerarbutik efteråt. Och där fick jag se en ring som jag föll för direkt, den där känslan som man hoppas ska infinna sig när man letar efter något viktigt. Och den hade faktiskt ett rimligt pris som jag absolut an tänka att ge för en vigselring som jag VERKLIGEN vill ha. Jag tog på mig den och skickade iväg ett mms till blivande maken och fick ett klart JA absolut :) så det blir nog den.

Den var faktiskt också från schalins. Jag har sett den och tyckt den var okej, men inte mer. Men den gör helt annorlunda intryck i verkligheten. Ja den ÄR min,,,

Så detta är ett tips från coachen; Döm inte ut ringar som ni inte har sett mer än i en katalog eller på nätet. Dom är helt annorlunda i verkligheten, både till fördel och nackdel. Det kan ju vara så att man fastnat och bestämt sig nästan helt av att ha sett något fint i katalogen och sen visar det sig att det inte alls var vad du trodde,,,

Här kommer en bild på MIN ring Smile

POSTAT 2011-08-22 12:21:11

Bokat fotograf

Så kan man bocka av fotgraferingen :) Har bokat en heldag med bröllopsfotgraf Magnus, allt från frissan till sena festen. Två förstoringar, 150 framkallade kort och en bränd CD med samtliga kort ingår i priset. Vi kommer ta både utomhus och inne på Fredensborgs Herrgård där vi kommer att tillbringa vår bröllopsnatt och sen är han ju som sagt med under festen oxå och förevigar allt. Det känns skönt att kunna släppa det momentet i alla fall, att inte behöva tänka på att någon ska plocka fram kameran hela tiden,,,

Så nu önskar jag en strålande vinterdag med mycket snö och sol den 4 februari

POSTAT 2011-08-16 20:44:11

Frisörproblem

Körde sig med plan A idag. Jag har ett liiite för stort kontrollbehov än att kunna träffa min frisör första gången på D Day,,,

Tack men nej Tack ringde jag och sa idag. Absolut inget ont menat mot tjejen men det funkar inte så för mig. Jag önskar ha den frisör som ska brudklä mig from nu så hon "känner" både mig  och mitt hår lite när det verkligen gäller.

Nya tag imorgon och så ska make bokas oxå :)

 

POSTAT 2011-08-14 14:48:25

Mör Idag,,,

Igår var vi på bröllop. Det var min sambos "barndoms/ungdomsvän" som skulle bli äkta make. Bröllopscermonin var förlagd i en gammal träkyrka från 1692 ute på landet. Det var såååå mysigt och tur med vädret hade dom oxå.

Man kan ju inte låta bli att sitta och ta in detaljer när man själv är i bröllopsplanerartagen, aha dom har gjort si och dom valde så,,,,

Själv kände jag mig som en riktig partykiller där jag satt som en tråkig panelhöna när dom partade loss på dansgolvet. Jag är opererad i nacken i april efter en halkolycka då jag skadade min nacke ganska svårt. Sånt vet ju inte folk och det syns ju inte mer än själva ärret rakt över halsen så risken är ju att få en lite partykillerstämpel etersom jag inte orkar och kan släppa loss på ett dansgolv än. Men jag försökte sjunga med och dansa sittande så gott jag kunde :)

Självklart kom tankarna på mitt eget kommande bröllop och vilket skick jag kommer vara i då,,, Jag hoppas jag är bättre då, åtminstånde så man orkar Den dagen. 

Imorgon är det måndag och sambons semester är över. Vilda ska till dagis och träffa kompisar och jag ska börja planeringen på allvar. Jag ska åka till stan och boka en frisör och göra en plan för klippning och färgningar framöver. Är grymt sugen på extensions,,, vi får se :)

Må Gott, för det ska vi ! Söndagskvällsmys i tvsoffan väntar

 

POSTAT 2011-08-12 18:52:55

Tänk att det ska bli verklighet - jag ska äntligen få bli fru Larsson

Resan, den STORA resan - börjar nu. Jag trodde inte jag skulle få uppleva detta men det är faktiskt sant. Jag brukar nypa mig själv i armen, komma på mig själv sitta och småle och jag känner en pirrig, virrig fjäril i min mage som flyger omkring.

Vi har bestämt datum: Den 4 februari bli vi man och hustru - Hur coolt är inte det?

Tänk bara att kunna säga "min man" istället för tex "min sambo" LYCKA

Så ni tjejer därute som bara väntar och väntar. Ta tag i stoltheten och fria! Man ska inte skjuta saker på framtiden som kanske aldrig händer,,,tänk att vakna upp som pensionär och ångra att man aldrig tog tag i det själv och frågade den där frågan,,, Det värsta som kan hända är ju att man får ett nej och det vore absolut inget roligt. Men då vet man ju. Och detta gäller livet i  det stora hela. Gör det du vill och kan NU du vet inte vad som väntar imorgon. Och för mig gick det bra, jag fick ett Ja.

Tack och lov.

 

FÖRSTA SIDAN   < 2 3