BröllopsGuiden

Nykan

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2007-11-10 19:04:16

Bröllopsresan är bokad

I torsdags kväll såg vi ett rese reportage från santorini och sen tog det inte många minuter innan vi bestämt oss för att åka dit. Efter en koll på apollos hemsida fann vi ett lyxigt spahotell med behandlingar varje dag. Det kändes helt perfekt för oss och idag bokade vi resan.

Nu är längtan väldigt stor och vi läser allt vi kan komma över om santorini. Nu är det också hög tid att börja spara ihop pengar till resan för det var inte gratis. Men det kommer att vara värt allt väntan när vi väl är där.

POSTAT 2007-08-13 18:31:23

Lång väntan

Kyrkan och festlokalen är bokade så nu känns det som en evighet tills allt det andra ska planeras. Malin ska vara min brudtärna, frågade henne på tåget mot Helsingör och hon blev glad över att bli tillfrågad. Snart är det 11 månader kvar.....

I lördags var jag på möhippa för Agnes. Hon ska gifta sig med sin Lasse den 22/9 och vi ska naturligtvis dit. Möhippan började i Helsingborg där jag, Therese, Emma och Agnes lillasyster tog tåget ner till Malmö med den blivande bruden. Hon satt med en stor halsduk över ögonen och hade full volym på mp3-spelaren i öronen. På tåget drack vi cider och öl, så festen började redan där. Nere i Malmö tog vi stadsbussen ut till Folkets park där en picknick väntade. Ett gäng tjejer från Agnes utbildning hade gjort pastasallad, supergod tårta och köpt massor av god frukt. Temat på det hela var Snoppar. Agnes fick en sexig sjuksköterskedräkt. När vi var mätta och glada efter ännu fler öl och cider gick färden vidare mot Utmaningarnas hus. Det låg ganska långt ute, förbi Ribersborg. Väl på plats delade vi in oss i två lag och vi fick en kod som gick till alla rummen på stället. I varje rum fanns en utmaning av något slag och man skulle lösa utmaningen tillsammans. Om man lyckades fick man poäng och ett bra tag lyste bara siffran noll brevid mitt lag. Det var läskigt att krypa i trånga gångar i totalt mörker men desto roligare att få upp ett trä ägg med hjälp av köksredskap. Jag såg till att den poängen kom till vårt lag. Vi kämpade länge med basketen men vi hade totalt missuppfattat hela grejen. Istället för att få bollen i korgen skulle den träffa den vita plattan bakom istället. Det var verkligen kul att vara på Utmaningarnas hus och som avslutning fick Agnes en fin medalj och vi åt goda baguetter innan vi åkte tillbaka mot centralen. Därifrån tog vi tåget tillbaka mot Helsingborg igen. Resten av kvällen spenderades på Harrys där vi åt god mat och drack fina drinkar. Min kväll slutade tidigt då jag saknade Peter.

POSTAT 2007-07-16 09:43:42

Frieri i Barcelona

Den 12 juli 2007 friade min Peter mitt på ett torg i Barcelona. Dagen var het och vi hade virrat runt i timmar för att hitta vår park där vi skulle avnjuta en picknick. När vi efter mycket om och men hittade dit så njöt vi av cava och mat inhandlad på saluhallen. Efter en timme begav vi oss in i myllret av människor igen och jag frågade Peter om vad han ville göra härnäst. Då kramade han om mig och ställde frågan om jag ville gifta mig med honom. Jag sa naturligtvis ja och världen snurrade för en stund.