BröllopsGuiden

anki4uus blogg

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2012-07-01 20:21:50

Listan blir kortare

Jodå, det går sakta framåt på listan över saker att göra. Har svårt att hitta skor. Är inte helt klar över hur de ska se ut förutom att de inte ska vara högre än 6-7 cm. Håller på att sluta amma och snart kan jag prova underkläder ;). Har bokat transport från kyrkan, en Cadillac limousine. Har köpt höga krukor att ställa utanför festlokalen. Håller på med festprogrammen men då OSA inte varit än kan jag inte göra klart bordsplaceringen. Känner än så länge att jag kommer hinna med allt. Förhoppningsvis hinner vi med lite semester oxå. Ha en skön sommar alla!

POSTAT 2012-06-15 18:52:02

Pyssel - risknyten

Det bara trillar in post-paket nu och den här gången var det hjärtriset till risknytena. Har gjort små knyten av odlingsväven som jag oxå ska ha som vägg- och takdekoration och stansat ut hjärtan i samma papper som inbjudningskorten som knyts runt risknytet. Banden är köpta sen tidigare och dem kommer jag även ha runt presentaskarna som jag tidigare visat. Jag undrar om knytena räcker till alla men när jag tittar på den stora påsen så räcker det helt klart att bli dränkt i! Skönt att få sätta händerna på nåt pyssel igen :)

POSTAT 2012-06-10 20:31:35

Lägga i en högre växel

Kanske dags att lägga lite mer energi på detaljerna som skor, smycken och underkläder för att få hela min outfit klar. Tycker det är skit-svårt med skor då jag är en tjej som helst går i sportskor... Vet inte om jag ska tänka vita satin-skor eller inte. Antagligen kommer jag inte använda dem igen oavsett om de är vita eller inte. Bättre att kolla i butiker än här på nätet, eller? Ibland är internet FÖR stort för att man ska kunna hitta något!

POSTAT 2012-06-02 08:42:27

Mitt paket har kommit!

Nu har mitt efterlängtade paket kommit! Det är tänkt att vi ska ha en aktivitet under middagen, så att alla får sträcka på benen innan efterrätten. Inte helt ovanligt nu med såna här kinesiska lyktor, men jag tycker det är så fint. Hoppas det blir så bra som jag tänkt i mitt huvud. Skönt oxå att jag inte hade betalat till nån oärlig dansk som ville lura mig, utan ett seriöst företag som svarade riktigt snabbt när jag började efterlysa mitt paket. Nu kan jag glatt våga beställa fler grejer ;).

POSTAT 2012-05-29 10:16:19

Paket med posten, yippi!

Äntligen ett paket som faktiskt kommit fram... Idag kom de små presentaskarna vi ska lägga något gott i till gästerna.

Jag är ju en riktig godisråtta så det blir något slags godis helst i färgerna lila, rosa och vitt/ivory. Asken var något mindre än jag trott, men det gör inget.

Tyvärr väntar jag ännu på mitt lite dyrare paket, men jag har börjat söka efter det och hoppas att det blivit någon miss och inte att jag blivit lurad... Den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge, är mitt nya talesätt.

POSTAT 2012-05-23 22:49:19

Beställa på nätet

Lite undrar jag ibland om jag verkligen kommer att få alla saker jag beställer på nätet. Även om det står "säker betalning" så väcks ett litet obehag inom mig. Precis som om de skumma skulle skriva "här använder vi oärliga metoder"... Vilka är era erfarenheter av att beställa på nätet? Får ni det ni beställer?

 

POSTAT 2012-05-17 15:27:27

Takdekoration

Nu har mitt första postpaket kommit :). Det är en rulle med odlingsväv som ska användas som tak och väggdekoration. En mer ekonomisk variant än tyll eller annat tyg. Blev ju bra sugen att testa om det funkade så jag hängde upp lite på inglasade altanen, och så här blev det.

Det kommer helt klart funka att dämpa intrycket av furu som vår festlokal har. Laddar väskan med häftpistoler och häftklamrar...

POSTAT 2012-05-09 21:54:39

Inbjudningskorten skickade

Nu är de postade och dyker upp i de inbjudnas brevlådor i morgon. Ska bli spännande att höra reaktionerna. Det blir lite mer verkligt nu när buntarna inte ligger kvar på mitt pysselbord längre. Det löste sig bra efter det lilla missödet med utskriften. Hänvisar till hemsidan i inbjudan så den är oxå klar.

Dags att fortsätta med lokalen i fokus. Hur ser era dukningar ut? Gillar inte riktigt löpare på borden men det kanske är det som passar bäst ändå... Kanske runda bordstabletter under bordsdekorationerna som kommer att vara grupperade? Har inte bestämt mig hur jag ska göra med vägg/takdekoration. Kommer ni ha brudbåge där ni sitter eller något annat som markerar var ni sitter? 

POSTAT 2012-05-03 22:17:52

Ilsken

Idag skulle jag fixa det sista till inbjudningskorten, skriva ut texten som ska klistras i korten. Hade bett om lov att få göra detta på jobbet då min hemma-skrivare inte är av lika bra kvalitet. Nu visade det sig att pappret jag valt inte funkade så bra, utan det blev helt kladdigt på pappret. Iiiiiii och några väl valda ord! Får åka till ett tryckeri i morgon och se hur mycket de ska ha för att trycka texten. Vill verkligen ha dem på det pappret. I värsta fall får vi ta det på vanliga vita 90grams papper, men shit vad trist! I det hela får jag väl se detta bakslag som av den lättare sorten. Tänk om det gällt klänningen eller lokalen...

POSTAT 2012-05-01 20:35:41

Brudgummens nya kläder

Så var den posten äntligen fixad! Nu har vi varit och valt T´s klädsel och det gick ju bra mycket fortare en den månad jag åkte mil efter mil och gick och provade brudklänning efter brudklänning. På mindre än en timme var det avklarat. Det blir en frockcoat i mörkgrått med ljus mönstrad väst och plastrong. Tjusigt på honom som helst går i svarta arbetarbyxor och svart t-shirt. Vad ska era karlar ha på sig?

FÖRSTA SIDAN   < 1 2 3 > SISTA SIDAN (6)