BröllopsGuiden

macks blogg

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2011-10-22 00:16:19

Fredag!

Idag fick vi hem min ring. Mina fina fina ring! den är snyggare än jag kommer ihåg den.. för att fira allt lite extra idag drack vi champagne och åt räkor.

Trodde att jag skulle hinna före M hem idag, men det gjorde jag inte, så när jag öppnade dörren möttes jag av levande ljus och blommor. Mina favoritblommor dessutom- liljor.

Konstigt att det känns annorlunda nu än för typ 3 veckor sedan... den enda skillnade är att vi har bestämt oss för att gifta oss, men tycker man om någon mer för det? Har altid älkat M och jag gör det mer och mer för varje dag som går och har gjort det i 6 års tid.... Men så vad är skillnaden då? Att vi lovar varandra trohet? att vi ska ordna en stor fest, att livet som gifta är början på något nytt eller är det bara en flickdröm som går i uppfyllelse? Kanske en blandning?

Imorgon ska vi titta på kyrkan och på söndag festlokalen. Så på måndag är min plan att kyrka, festlokal och band ska vara bokat. Rekomenderar varmt Mickes Xtra allt som vi ska ha! Jag vill ha bra musik med engegerade musiker och jag blir aldrig besviken!

Nuska jag titta lite till på min underbara ring sen sova....

 

NATTI

xoxo

POSTAT 2011-10-18 23:53:39

Lycka

Allt känns så underbart hela tiden... blir nästan lite rädd, att det lixom är för bra för att vara sant?! Tänker att jag får njuta så länge jag kan och vara tacksam över allt ist... mmm... jo, så blir det...

 

Idag har jag äntligen fått träffa min bästa vän (och min MOH) efter att hon har varit på semester. hon la mig i ett bad, gav mig ett glas vitt och när jag kom ut från badrummet hade hon lagat god middag och plockat fram MASSA brochyrer, utskrifter och tidningar. Hade tidigare även nämnt för henne att jag nog vill ha plommonlila som tema och denna underbara varelse plockar fram en hel låda med smycken i just den färgen från hennes gamla argentur OCH tärnklänningar i precis rätt färg!!!!! hallelujamoment!!! Det är alltså hon och min syster som ska vara tärnor och deras utstyrsel är alltså redan klar! Världens bästa MOH!!!

 

xoxo

POSTAT 2011-10-17 16:15:45

Välkommen in!

Jag har aldrig i hela mitt liv innan skrivit blogg, men känner nu att jag har så extremt mycket tankar och känslor inför min kommande bröllopsdag. Tror ingen kommer orka lyssna på mig til slut, så detta får bli mitt bollplank Smile

 

Jag friade till min blivande man efter sex år tillsammans. Det blev underbart och fint. Ska berätta om det vid ett senare tillfälle. Vårt bröllop kommer äga rum den 15 september nästa år, så vi är ute i god tid. Men med god planering kan man komma långt och dessutom kunna njuta av varje del i det hela!

 

Det som står vidare på min planeringslista denna månaden är att åka och titta på en ev. lokal som jag har hittat, dessutom kontakta kyrkan. Datumet är bestämt och budgeten är löst...

ÅH detta är sååååå roligt!

xoxo

FÖRSTA SIDAN   < 2 3