BröllopsGuiden

annsofiemattiass blogg

« December 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2012-05-15 12:40:08

Nervös

SmileJag är sååååå nervös nu. Det är bara tre dagar kvar till bröllopet och jag är både stressad och nervös. Jag har varit på jobbet idag vet inte om det var så lycket egentligen gjorde hur många fel som helst. Jag skickade mail till fel personer och glömde bifoga filer med mera......

 

Jag har ont i hela kroppen, jag har ont i magen, jag vet inte om jag är hungrig eller inte och när jag äter mår jag illa. Jag kan inte koncentrera mig utan sitter och tänker på annat hela iden. jag kan fråga om saker men har sedan helt glömt bort att jag har frågat saker och frågar därför samma sak typ 100 gånger. Min kille blir nog snart tokig på mig. Men han säger att jag bara är söt, tur är väl det =)

 

Jag hoppas att detta blir bättre innan fredag för jag vill inte känna så här då. Om det skulle bli värre vill jag inte tänka på känns som att det skulle innebära att jag svimmar i kyrkan och det vill man ju inte.

 

Ska försöka fokusera på att det är en trevlig och fin dag och inte vara nervös....

POSTAT 2012-05-11 14:19:22

En vecka kvar

Idag är det endast en vecka kvar innan vi ska gå nerför altargången. Det känns helt fantastiskt att jag om en veckan är Mattias fru. Jag känner mig inte så nervös utan mest upprymd lite som ett barn dagen innan julafton.

Det känns bara kul och förväntansfullt. Jag älskar Mattias så mycket och kan inte vänta på att få leva mitt liv med honom och att vi blir gamla tillsammans.

POSTAT 2012-04-25 09:13:52

Bordsplacering

Nu vet vi vilka alla är som kommer på bröllopet.

Därför satte vi oss och började med bordsplaceringen igår. Början av detta gjordes genom att vi drog lott om vem som skulle sitta var. När alla sedan var utplacerade så började vi flytta om dem för att få en bra mix på folk. Jag tror faktiskt att det var ganska smart att börja med att dra lott för då var alla utplacerade från början. Då hamnar man inte i problemet att alla bra folk sitter i det första bordet man gör och så har man kvar en hög med personer som man inte vet var man ska sätta.

Vi har väldigt sociala och trevliga släktingar och vänner så det underlättar klart bordsplaceringen. Vi har nästan inene som man behöver tänka "ja men den kan inte sitta brevid den för att....." vilket är mycket skönt att slippa.

Bordsplaceringen är inte helt klar än vi ska låta den sjunka in lite och så ska vi göra klart den i helgen. Det känns skönt att kunna bocka av saker från "att göra listan"

POSTAT 2012-04-19 13:11:36

Inte långt kvar nu

Imorgon är det fyra veckor kvar innan vi blir man och fru.

 

Jag ser verkligen framemot dagen men det börjar bli nervöst och mycket sista minuten saker kvar att fixa med. Vi måste göra klart vigsel och festprogrammen. Festprogrammen är nästan helt klara så det känns skönt.

 

Min klänning är helt klar och vi har övat på brudvalsen så den sitter. Vi måste göra bordplaceringen och kort med gästernas namn på.

Idag pratade jag med han som har hand om herrgården där vår fest ska vara så allt verkar klart när det gäller det så det är skönt.

Ikväll ska jag och killen gå och kolla på brudpar att ha tårtan.....

 

Ojoj nu är det nedräkning av stora mått.....

POSTAT 2011-12-22 13:32:47

Smekmånad

Nu har jag suttit och surfat på tänkta smekmånad alternativ.

Jag har hittat några riktigt fina och romantiska platser och hotellWink

Jag tror faktiskt att jag ska göra så att jag bokar smekmånaden så att det blir en överaskning för min fästman, det tycker jag skulle vara kul. Jag tror faktiskt att han skulle bli överlycklig att bo på något av de ställen som jag hittade idag.

 

Å det är sååå kul att hålla på och planera allt kring bröllopet tycker jag. Jag är ledig en hel vecka nu vid jul och då ska det bli mycket bröllopsbestyr.

POSTAT 2011-12-19 14:45:29

Kinalampor

Höll på och letade lite julklappar idag på nätet och då hittade jag kinalampor. Det är sånna man sätter ljus i och så blir det som en luftballong så att de stiger mot himlen. Tror att det skulle kunna vara fint att släppa upp sånna på kvällen vid bröllopet. Lite så mysromantiskt=)

POSTAT 2011-12-15 09:15:54

Bonde söker fru- Bröllopet

Såg ni bröllopet igår på TV från Bonde söker fru?

Det var ett mycket fint bröllop tycker jag. Tror att jag ska ha en liknande klänning som hon hade. Jag gillade även hennes hår, så där när det är lite uppsatt och massa lockar bak, så vill jag ha det. Fast sen har vi nu bestämt oss för ett rött färgtema så det blir röda blommor och röda tärnklänningar.

 

Åhhhh jag längtar tills det är vår tur. men det känns samtidigt overkligt att vi ska stå så längst fram i kyrkan och säga löftena......

POSTAT 2011-12-14 11:56:19

Nya tofflor

Oj vad kul jag vann tofflor i julkalenderna den 13 december.

Jag brukar aldrig vinna något så då är det extra kul när man vinnerSmile

Nu slipper jag dessutom frysa om fötterna mer.

 

POSTAT 2011-12-12 18:56:21

Festlokal

Vi ska gifta oss i min hemstad och vi ska även fira jul där i år. Så den 23:e december ska vi åka och titta på festlokalen. Det ser väldit fint ut på bilder då det ligger vi en sjö. Det som är väldigt bra med stället är att de även hyr ut hotellrum så att våra långväga gäster kan övernatta där. Vi bor i Skåne men ska ha bröllopet i Närke så då måste det finnas ett bra övernattningsalternativ.

Vi ska även provsmaka lite mat när vi åker och besöker stället den 23:e. Det känns verkligen som att det är viktigt att veta hur maten smakar innan man har själva festen. Det skulle ju vara såååå tråkigt att ha festen på en fin plats men med dålig mat. Jag tycker nog faktiskt att maten är bland det viktigaste på vilken fest som helst.

POSTAT 2011-12-10 14:46:47

Färgtemat fortsätter

Nu har jag och Mattias funderat mer kring detta med färger till bröllopet. Vi tycker nog allt att det finaste är ett tema med rött, för på något sätt är det ändå kärlekens färg.

Men så ska vi gifta oss i maj och då kanske det skulle passa bättre med ljusare färger som grönt och rosa. 

Vio ska nog funera vidare kring detta i helgen.

  1 2 > SISTA SIDAN (2)