BröllopsGuiden

millan_milanos blogg

« December 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2012-10-03 18:29:16

Numera Fru Granfors

Största dagen i våra liv är nu genomförd och avklarad :) och allt gick så himla bra! Det är svårt att beskriva känlsan när man har haft en sådan sjuhelsikes fest, kan man någonsin slå detta? Tror inte det! Bästa dagen i vårat liv, hittills!

Vi, tillsammans med tärnor, bestman och toastmaster med respektive, startade med middag och fest redan på fredagen. Så himla trevligt, och skönt att hinna prata och umgås med alla innan den stora dagen. Vi diskuterade planering, allt möjligt som inte har med bröllop att göra och bara njöt :) Vi hannn duka på kvällen och toastmaster med toastmadamé hann förbereda matsalen ordentligt! Det var så himla skönt att få detta klart kvällen innan,, jag visste ju då att allt låg på sin plats. Min svägerska fick uppgiften att göra sista toutchen på lördagen med blommorna!

Lördagen nalkades och jag vaknade 04.40... klockan stod på ringning kl 07.00... så det var några timmar i sängen som jag bara gick igenom allt, om och om igen! 07.30 var det frukost med tärnorna och min blivande.. sedan drog vi iväg till Jönköping för att fixa uppsättning och smink. Efter 2½ timme var vi påväg tillbaka till herrgården för lite lunch och sedan fotografering. Medan tärnorna gjorde sig iordning fotograferades jag och min blivande UTOMHUS! Det skulle regna hela dagen och jag var så ledsen över det.. skulle vi behöva fotograferad inomhus?! Men nej, helt otroligt tittade solen fram strax innan vi skulle börja, och det var uppehåll hela tiden under fotograferingen tills ca 2 min innan vi var klara! Jag tackade honom däruppe att vi fick sådana fina kort utomhus.

Klockan närmade sig 15.00 och vi begav oss till kyrkan där alla gäster hade samlats. Pappa och jag tågade in till Beyonce - Halo och min blivande tog emot mig. Solist och präst var fantastiska! Vigseln gick bra och vi gick ut till Åsa Jinder - Längtan till dig som man och hustru! Regnet höll sig borta även nu och vi fick kramas med alla och sedan ta Bentlyn ner cabbat en sväng innan vi kom in till Herrgården!

 

Brudskål och mingel innan det var dags att slå sig ner till bords! Efter vi satt oss ner fortsatta kvällen i oerhört mycket skratt, tal, spex, fantastisk mat, utfrågningar, kyssar och åter skratt!!

Tårta och vals klarade vi av innan vi begav oss ner till den väntande DJ i den engelska puben, där vi dansade till kl 03.00 på natten!

Efter att min man öppnat alla paket (jag skrivit som en galning, han kunde inte låta bli att öppna! hahah) 2 inpackningar mitt i natten, 1000 nålar och kl 04.00 var det dags att somna!

Söndagen startade med en fantastisk frukost, lugna nerver och en massa härliga vänner och släkt som sa att det var det mest fantastiska bröllop de vart på, så mycket värme och skratt!

En otrolig helg - som sagt - går inte att beskriva i ord!

Vi väntar fortfarande på bilderna från fotografen :) o det verkar som om de bilder jag vill lägga upp är för stora - provar senare!