BröllopsGuiden

Millimos blogg

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2012-02-16 01:49:09

Long time no see..

Säger man så? Asså sorry,för mitt simpla uppdaterande.Men det händer inte så mycket nu förutom att vi knaprar på med vårat lchf,fast ärligt,kan de där verkligen,verkligen vara nyttigt?? Jag har förvisso gått ner 6 kilo,( jag har fuskat lite,men,men).Det är så mycket het debatt kring det där nu så man blir rätt förvirrad.Katrin Zytomierska är ju en självutnämnd expert,och debatterar hej vilt i alla program hon kan tänkas få vara med i...och att hon säger att det är såå bra, bara det skrämmer mig lite faktiskt,för hon har nog inte alla hästar hemma i övrigt...Jag har upplevt mig lite "soppig" i roten,och lite irreterad,kan iof vara att sockret går ur kroppen men jag undrar ändå...ska köra lite till och se om det kommer mer konstiga efftekter...jag kan uppdatera vidare om det.

Letar klänning,jag vet hur jag vill att den ska se ut,men tror ni den finns att tillgå??? Näää,inte då,vissa påminner väl lite om den men inte som jag har tänkt mig,t vill ni veta hur jag tänkt? Sök på "det vackraste" på you tube,Cecilia wennersten i mello, när de nu var,där har ni den iaf...och den med lite spets i halsen och Ivory färg,det skulle göra min dag,sy? Någon?Laughing

POSTAT 2012-02-02 09:09:37

Vägen till bröloppet.

Jag ska gifta mig?! Hur konstigt låter inte det? jjag är 44 år och har aldrig varit gift,trodde inte att jag skulle bli det heller,har aldrig haft känslan för det liksom.Jag har haft förmånen att få barn 3 stycken tom,men att jag skulle gifta mig har aldrig funnits på kartan.

Men de ändrade min blivande man på,efter många turer mellan oss,så hittade vi tillbaka till varann efter drygt 1.5 år,vi insåg att vår kärlek finns,har alltid funnits och kommer nog alltid finnas.Det finns ingen som känner mig så väl,det finns ingen som kan se på mig på det sättet,och det finns ingen som kan beröra mig så som han kan .Vi bestämde oss för att göra slag i saken,en gång för alla.Att vara gift är ett bevis på att vi är redo att kämpa både i mot och med gång,det är ett bevis på att man kan inte göra slut för en skit sak,och kasta saker efter varann bara för att man är frustrerad över att diskmaskinen inte är tömd....Nä,vi vill kämpa tillsammans och för oss är äktenskapet ett bevis på det och på att vi verkligen älskar varann.

RESAN HAR BÖRJAT.

De är mycket  som kan ska planeras,mycket som ska hända INNAN dagen är inne.Både praktiskt och mentalt ställer vi in oss på att den dagen ska bli THE FIRST DAY; FOR THE REST OF OUR LIFE.

Våra personliga föränringar är i första hand att försöka komma i form,jag har börjat äta enligt LCHF och kilona formligen ramlar av mig,tror inte att ag kommer att några problem med att komma i den klänning jag så småningom bestämmer mig för.Jimmy likaså,han är duktig med sitt lchfande,men har sååå svårt att ta farväl av sin älskade knöl,potatisen.Han älskar den,i alla former,kokt stekt,gratäng,tärnad,,,han ser allvarligt ledsen ut när den den inte finns med på matbordet men han får väl äta det i små mängder.Dessutom har han börjat träna,så det löser sig nog...Jag däremot vill ju också träna,men pga av att jag emellanåt lider av en släng panik ångest så har ag lite svårt för att hitta en form som passar mig,jag kan inte träna i grupp,tex,tänker att Zumba skulle ju vara ett kanon alternativ,eftersom dans är ett stort intresse,funkar kanon på krogen dock.... ;-)

Men hur det kommer att gå, tänkte jag upp datera här i bloggen under resans gång.

Själva bröllops planeringen är ju också i full gång.Vi har gjort en gästlista,som iof har ändras några gånger,en del av Jimmys familj har betett sig som svin så dom är strykna,och ersatts av fina vänner som verligen önskar oss allt gott,känns bättre att ha sådana människor runt sig på vår dag än några bittra subbor som ändå  inte skulle kunna hålla käften....Tärnor,bestman,sång,och brudnäbbar är bestämt....så nog börjar det ta form,om än lite kantig form,så ändock form...Nu ska jag sätta på stereon och hoppa runt lite i vardags rummet,har kollat in lite tränings "moves" och ska efterapa,tur ingen ser mig,,haha...ha det gott Igelkott!

 

FÖRSTA SIDAN   < 1 2