BröllopsGuiden

En hederstärna

« Februari 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

POSTAT 2012-06-04 23:39:54

Paulina & Daniels bröllop

Hej alla fina!

Åh, som jag har saknat att blogga här. Det har varit en sån hektisk period i mitt liv men som äntligen börjar lägga sig.

Nu har storasyster Paulina och svåger Daniel äntligen gift sig. Jag vill så gärna dela med mig av världens finaste bröllop och tänkte att ni skulle vara intresserade :)

När jag har tid tänkte jag även ta mig tid för att samanställa möhippan jag ordnade.

Här kommer dagen i bilder. Jag tog inga bilder alls för jag var så upptagen så alla bilder tillhör familj och vänner. Ett par bilder tillhör de två fotograferna vi flög in från Holland. Jag länkar allt så klart!Jag fick äran att smycka bruden. Smycken, klänning och slöja från Lilly på Birger Jarlsgatan.
Färgtemat var salviagrön. Fr vänster: Lillasyster, storasyster, brudens bästa vänner.
Jag (hederstärna, i grönt) hade på mig en klänning från Jovani. Hela klänningen var i spets och med långt släp.

 


Vigseln och festen ägde rum i St Johannes kyrka i Märsta som har en festlokal precis intill kyrkan.Brudparet! Efter vigseln samlades alla gäster i en halv cirkel och väntade på brudparet som sprang ut och hojtade "nu är vi gifta!"Sedan rymde brudparet till en slottspark i närheten innan solen gick ner för att ta en massa bilder. Dem hade låtit flyga in två fotografer från Holland som dokumenterade hela dagen.


http://alicemahranphotography.tumblr.com/ Alice Mahran var ena fotografen.


Världens finaste!


Under tiden minglade vi innan det var dags för parets första dans.


Café Boulevard i Sundbyberg var dem som stod för tårtan (White Lady). Det syns nog inte så bra men brudparet är i 3D, det var jättehäftigt! Till tårtan skålade brudparet med champangeglas från Orrefors Glashus som jag lät ingravera med deras namn och bröllopsdatum.Det var många gäster på bröllopet! Gäster från USA och Frankrike hade flygt in för att närvara.


Efter tårta, dans och tal väntades en överrasking för alla gäster. Kinesiska lyktor, cigarrer och utebar! Alla goda ting kommer är tre!

Även om vi var över 350 gäster lyckades bröllopet bli personligt och jordnära. Det var en riktigt fin dag. Grattis till paret. Må ni få ett välsignat och framgångsrikt äktenskap.