BröllopsGuiden

josie

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2009-10-14 10:16:05

Fotobok

Fick av min syster och hennes familj en fotobok att skapa själv på nätet. Den skulle givetvis innehålla bilder från bröllopet. Det kan jag verkligen rekommendera att ge bort eller göra själv vid sitt bröllop. Det var kul ochc gick snabbt och enkelt och blir till ett kärt minne.

 

Kram kram



POSTAT 2009-10-03 20:14:48

Fru Hoppe

Nu har det gått två veckor och det känns väldigt bra att vara fru:) Övar min nya namnteckning:) Bröllopet var så underbart PERFEKT. Kunde inte ha önskat mig något finare!!!!! Allt blev så himla bra. Frisyren, klänningen, fotograferingen, VIGSELN, sången i kyrkan (Tusen tack kära syster!!! Älskar dig!! Du sjöng så underbart vackert), färden i den fina bilen, festen, det superfina vädret, alla gäster, musiken´Tack mamma tack pappa!!!! Tack alla som förgyllde vår dag. Vår toastmaster skötte sig exemplariskt. Festen var väldigt rolig. Ska spara allt det fina i hjärtat och minnet.

Bilder kommer att finnas i bildgalleriet.

kram alla blivande och redan gifta fruar.



POSTAT 2009-09-09 21:25:29

En och en halv vecka kvar

Det känns fortfarande som bröllopet är långt bort fast det bara är en och en halv vecka kvar. Har jag tänkt på allt nu. Kommer allt att fungera?:)

Det kommer bli så lyckat för vi har så många bra personer som hjälper oss med allting. Ni är toppen allihop. Mamma och Pappa som grejar med allt möjligt och hjälper mig att tänka på allt.(mest mamma:)) och  kära syster som ska sjunga och gjort massor med bröllopsprogrammet. Svärfar som fixat drickat. Svärmor som ska fixa dekorationer och beställt tårta. Min käre blivande man som fixat präst ochh kyrka och varit och fotat kyrkan. Som försöker lära sig vals fast han helst vill slippa dansa:) Mina underbara tärnorsom fixat så fina tärnklänningar. Om jag glömmer nämna någon så finns de med ändå i mina tankar.

Kram kram



POSTAT 2009-09-06 11:04:15

Möhippan

Wow vad kul det var på min möhippa. Det minnet kommer jag leva väldigt länge på. Jag hade mina aningar att det skulle ske just igår men ändå så blir man lite förvånad när de tjejerna stormade in och sa att nu var det bara att följa med. De hade med sig en påse med kläder och ett par doctor Martens. Gissa vad jag fick klä mig som. Jo Pippi Långstrump med en slöja på huvudet. Sedan tågade vi iväg ner för gatan och hoppade in i bilen och for iväg till min syster. Just igår var det husbyfjöls marknad och jag fick mitt första uppdrag där. Att köpa fem grejer och givetvis försöka pruta. För varje uppdrag som som jag klarade fick jag guldpengar att samla i min kappsäck.

Ett bonus-uppdrag ingick där också och det var att försöka få tag på Sveriges starkaste man, givetvis Magnus Samuelsson och få honom att ställa upp på ett kort tillsammans med mig. Vi visste att han skulle befinna sig någonstans på marknaden och vi hittade honom på ett ställe där han stod och skrev autografer. Jag gick fram och sade att jag behövde hjälp med ett uppdrag. Sagt och gjort. Han lyfte upp mig på sina armar och alltiop fångades på bild:) Jag klarade mitt uppdrag med bravur. Nästa uppdrag var en frågessport om djur. Har alltid varit intresserad av djur sen jag var liten.

Efter det fick jag massage på en skönhetssalong. Gud så skönt det var. Sen tågade vi ut på stan i Linköping och vi gick till en smyckesaffär. Där fick jag mitt tredje uppdrag. Att tillverka ett vackert smycke. Tjejerna poängsatte utseende, funktion och innovation. Bild på smyckena kommer att finnas i bildgalleriet. Där var vi i två timmar. Sen var det dags att fara vidare och vi åkte tillbaka hem till min syster. Där blev det välbehövlig näring och sen väntade mitt fjärde uppdrag. Det var att måla min kärlek till min blivande man. Klart svårt men roligt. Efter det en väldigt god efterrätt. Då jag är förskollärare fick jag som sista uppdrag att berätta en saga för tjejerna och jag valde Petter och hans fyra getter. Det gjorde jag också med bravur enligt tjejerna och jag skrapade ihop en hel kappsäck full med guldpengar. Tack för en jättefin och mysig och rolig och spännande dag!!!!!



POSTAT 2009-08-15 10:52:41

Äntligen klar

Äntligen klar med en liten textrad om varje gäst som ska stå i festprogrammet:) Så skönt att bli klar med den ena saken efter den andra.



POSTAT 2009-08-10 18:34:42

Betar av saker inför bröllopet

Nu är ringen inlämnad för gravyr och klänningen inlämnad för att sys upp lite. Betar av allt eftersom. Finns så himla mycket småsaker man inte riktigt tänker på i alla lägen. Men men det artar sig:)

POSTAT 2009-08-09 16:29:09

Bröllop!

Snart ska vi på bröllop där brudparet gifter sig i sin trädgård. Det ska bli väldigt roligt att gå på ett sådant eftersom det skiljer sig en aning från ett kyrkbröllop. Klänning är inhandlad till detta tillfälle:)

POSTAT 2009-08-04 19:13:45

Tärnklänningen!!

Att hitta en vinröd tärnklänning som inte kostar skjortan var inte lätt utan snarare helt omöjligt.. Men mina tärnor hittade en brun-beige klänning som är så snygg. Den finns att beskåda i mitt bildgalleri. Det var lite nervöst innan det var klart men nu kan vi andas ut. Det blir inte som man har tänkt sig ibland men det här blir minst lika bra om inte bättre:)

  1 2 > SISTA SIDAN (4)