BröllopsGuiden

Kane bride 2bee

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-04-28 20:55:25

sjukt nära nu...snart!

Jag känner en viss oro över dagen som stundas, tänk en hel dag som typ 80 pers ska stirra på mig. *jag ryser*  tänk om jag får nervryck i överkläppen eller svettfläckar på klänningen eller värsta finnen på näsan hur ska sånna katastrofer fixas? har redan förvarnat fotrografen om att jag vill att han ska förfina våra bilder om det blir helt muppigt.

Tårtan fixan, klänning till min och tärna, bucketten beställd och ringar köpta. Nu väntar bara placeringsknåpet. Det är sjukt svårt att veta hur man ska göra när typ mer än hälften av alla som ska komma inte pratar svenska. Har inte heller fixat gästpresentationen

ååååh värsta ångesten över allt som ska göras, kom oxå på att jag inte ens tänkt på hur fan jag ska duka!!!!!!!

Hur ska jag lugna mina nerver? Om det inte vore för att jag omedelbart skulle somna skulle jag hoppa ner i första bästa alkoholhaltiga flaska men när det inte heller går så kan jag ju alltid...ööhh...äta morötter för jag kan gärna inte äta godis för klänningen..... 

POSTAT 2007-11-14 14:36:21

äntligen! Klänningingen fixad

Yes!!!! Nu har jag hittat min klänning och det är det finaste som jag någonsin sett. (tyvärr kan jag inte hitta några bilder på nätet) Gick till en butik som jag har varit inne i och pratat lite med personalen. Tjejen som hjälpte mig var helt fantastisk. Hon visste verkligen vad hon pratade om och tog fram klänningar som passade min kroppsform. Jag provade 5 klänningar och den tredje klänningen blev det! Var inne där kanske en timme och sen hade jag bestämt mig!

Tog min syster med mig och tänkte att jag skulle be henne ta lite kort på mig i alla klänningarna ifall jag skulle ha svårt att bestämma mig. Mitt enda bekymmer och huvudbry var om jag hade plats på minneskortet eller inte, tydligen behövde jag inte ens fundera över det så jag inte hade några batterier. Detta såg jag naturligtvis inte förrän vi var inne i butiken min syster väntandes utanför provhytten och jag förds i en klänning.

De klänningar jag provade kostade allt mellan 5000-11 000. Priset är väldigt varierande. Dessutom om man ska ha en klänning som är just från årets kollektion så kanske de är lite dyrare. Personligen bryr jag mig inte mycket om vilken kollektion de är från utan hur klänningens er ut och hur den sitter på mig!!!

Men i alla fall är det nog en av de bästa dagarna hittils och det var helt underbart! Nu kan jag inte ens tänka på något annat än min fina, underbara klänning!

 

  

POSTAT 2007-11-08 21:35:22

imrogon ska jag prova klänningar

Imorgon bär det iväg med systrarna för att prova brudklänningar! Ska bli super kul, men hur sska man egentligen kunna välja. Har suttit på nätet och kollat lite nu för att se om jag kan hitta något jag kan tänka mig men det finns ju miljontals!!!

Jag är i alla fall pirrig för morgondagen....och då ska jag bara prova klänning-hur ska detta gå?!

POSTAT 2007-11-05 20:15:17

bröllopsmässa....

Jag har lagt ut lite bilder jag tog på bröllopsmässan i slutet av september...(bättre sent än aldrig!!) Fick massor av tips och ideér där så om du/ni inte varit på en ännu och det finns i närheten av där ni bor passa på!! 
POSTAT 2007-11-04 13:33:53

Det var så länge sedan....

Det var ganska länge sedan jag var här inne och skrev något! Bröllopsplanerna har legat lite lågt nu ett tag. Min tärna berätrtade att hon är gravid och kommer förmodligen få barn någon gång under den veckan jag ska gifta mig. Så kontentan av det är att jag inte har någon tärna och min bästa vän inte kan komma på mitt bröllop. Det kanske är lite väl negativt och dystert som det egentligen inte är! Det känns ungefär inte så roligt men jag är överlycklig för bäbisen. Tolkiga omständigheter men en underbar liten anledning!!!

Annars tackar jag än en gång höre makter för min syster som hjälper mig hur mycket som helst med bröllopet. Hon har hela vecka suttit på nätet och hittat lite alternativ för vigsellokaler! Hur skulle jag klara mig utan henne??? Har mailat och kollat om, när och hur stadshuset kan hyras ut. Vill gärna se det först bara för jag vill verkligen inte ha det i någon steril och instutitions lik sal. Fy och blä. Ska börja på inbjudningarna och festprogrammet i mellandagarna, hoppas det finns tid för det då. Sen är det bara att skicka ut dem.

Börjar faktiskt bli nervös nu, det har inte känns så verkligt förut, har nog inte insett allvaret. Men lite pirr är bra att har!!!

POSTAT 2007-10-29 13:22:32

var kan vi vigas?

Jag blir tokig!!!!!!

Har irrat runt och ringt till alla tänkbara ställen för att få tag på någonstans vi kan vigas. Jag har ringt till kommunen, turistbyråer osv men utan att hitta något som vi får plats i. Vi ska ju gifta oss borgligt och med alla gäster blir vi 80 st. Finns det någon människa som kan tipsa mig om var vi kan gifta oss i Linköping?

Snart får jag ett sammanbrott, hur svårt kan det vara egentligen??? Ja tydligen är det ju hemskat svårt......

Som tur är så är jag ute i ganska god tid med det mesta nu och vi ska ju inte gifta oss förrän i maj 2008 men jag vill veta och ha det på papper var, hur och när.....

Fy vad stressigt det är med bröllopsbestyr....

POSTAT 2007-10-03 22:39:06

bröllopsmässa

Nu har jag varit på bröllopsmässa och det var super kul!! Det var sjukt mycket kul att titta på och jag fick verkligen uppsalg och idéer till hur vi ska ha. Mest kul tyckte jag nog att det var att prata med floristen!! Hon var hur duktig som helst så henne tänker jag absolut betala för att göra min buckett. Fick oxå se lite hur jag vill att min prins ska se ut! Hn kommer att bli hur himla fin som helt!

Min älskade syster har gjort en brudkrona åt mig!! Jag är så lycklig så jag kan gråta. Den är såååå fin. Jag visste inte att hon besatt sånna färdigheter, det har hon verkligen lyckats hålla hemligt!!=)  Förutom att jag är så underbart glad över att hon har gjort en krona åt mig så ska hon ha på sig min underbart vackra klänning som jag spenderade en förmögenhet på till balen som aldrig användes!!

tack och lov för systrar, vad vore man utan dom?

POSTAT 2007-09-10 18:13:07

hittade grejor på fynd

Idag när jag kom hem från jobbet var jag lite trött och sur. Dagen blev liksom förbytt till det positiva när jag såg att i posten hade panduro hedrat mig med en fyndkatalog!!! Däri hittade jag massor med bra saker som jag faktiskt bara i helgen bestämt mig för att ha med i min dukning (bordsplaceringen) och i inbjudan. Måste bara komma mig iväg för att se blommorna i buketten live för att kunna bestämma färgtemat. Jag vill ju ha plommonlila och allt som finns verkar vara endera vinrött eller brunt något däremellan verkar vara borta.

 

Nu är det dags för käk! 

POSTAT 2007-09-06 18:05:02

datorhaveri

Nu har jag varit utan dator ett par dagar och det känns som att jag ungefär lika gärna skulle ha suttit på en öde ö. Det är verkligen jobbigt att inte kunna kommunicera med omvärlden med datorn. Tänk allt jag missat här!!!! hihihi

Usch för att ha ett jobb man kan ta med sig hem...måste jobba lite nu...orkar inte puhhh

 

 

POSTAT 2007-08-30 23:03:06

nu vill jag bli husägare......

har läst på flera av er andras bloggar att det är en del av er som  köpt hus! Jag vill oxå det men det verkar för det första vara kosmologiska priser på allt oavsett om det är ett mer eller mindre halvrasat rucke eller värsta villan med pool och hela faderullan. för det andra så finns det inget hus som är så där fint och mysigt som jag vill ha det. jag vill verkligen ha ett gult madicken hus med massor med äppelträd och lite gammeldags! Jag har ju liksom inget annat val än att bara sitta här och vackert vänta på att det ska dyka upp....

hilma roligt för er andra som faktiskt hittat ert drömhus! Lycka till!

  1 2 > SISTA SIDAN (3)