BröllopsGuiden

EmmaL89s blogg

« Maj 2023 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2013-04-03 10:44:17

Kaos. Tårar. Bestämd. Trött.

Ja, hur kan man vara allt samtidigt? Jag hade kanske för stora förväntningar på denna dagen.. både på mig själv, men kanske framförallt på andra. jag trodde att det bara skulle bli kul med all planering.. men flertalet tillfällen känns det som flera tycker att det är en börda.

Jag hade önskat om personer inte hade velat ställa upp så hade dem sagt det för ett år sedan när det blev officiellt. Tyvärr har jag upptäckt sidor hos personer som jag inte visste fanns.. och jag känner mig så ledsen och besviken.. Jag tycker inte att jag förtjänar den skit jag får ta. Det är verkligen tur att jag har en del som stöttar mig och får mig att orka.

Jag är dock glad att mina känslor för M2B bara blir starkare för varje dag som går. I förra veckan var vi och pratade med prästen och gjorde en genomgång. Det kändes hoppfullt och härligt.. Mannen min blev nervös.. det kändes mysigt! Det ärr snart dags.. mindre än 2 månader. Jag längtar som en galning att få bli min stora kärleks fru och att vi ska få åka på vår drömresa tillsammans.

Klänning!: Vilket jobbigt problem. Jag var ute i mycket god tid, började kolla runt i juli förra året. Beställde den vackraste klänning jag någonsin sett  i oktober och betalade nästan 10000 kr för den.. jag visste att det var den jag ville ha. De sa att det var en leveranstid på cirka 4 månader.. jag har ringt till dem och då¨sa dem att leverenasen var sen.. Nu är det snart 6 månader sen jag bestställde den.. och jag har fortfarande ingen klänning. Jag har haft en sjukt orolig och dålig magkänsla kring klänningen.. och igår besannades mina farhåger.

Jag fick reda på att företaget gått i konkurs och att en rekronstruktion inleddes i januari.. TRÖTTA MIG! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Mindre än 2 månader till bröllopet.. och jag blir 10000 fattigare.. utan att ha en klänning. Jag har ju läst på universitet i 4 år så jag vet mycket väl vad som händer när ett företag kursar...

men men, jag ringde mamma.. och hon fick ringa till butiken. (jag tror inte att jag hade klarat att hantera svaret om jag inte skulle få min klänning).

Men, gissa om jag hade tur: Min klänning kommer den 13 april.. Min leverans har inte påverkats av konkursen. Uppenbarligen inte mer än att leveransen är försenad med 2 månader.. men det kan jag definitivt ta. TACK!!

Min träning och viktnedgång går fint :) Bara 8 hg kvar till min målvikt och det är 2 månader kvar och jag har inte ens börjat deffa än. Igår kom vårt proteinpulver och våra bars hem, samt att jag fått en pulsklocka av min älskade sambo.

Min viktnedgång är ju nästa problem med klänningen.. men men, antar att det är ett lyxproblem :) Kommer behöva sy in klänningen minst en storlek.. men men, jag har ju snörning i ryggen, så det är ju bra :)

Idag ska jag träffa en vän som ska hjälpa mig med mitt framträdande på bröllopsfesten.. har inte riktigt betsämt mig, men tror jag vet vad jag ska göra. Jag sjunger ju i ett rockband och att sjunga är en stor del av mitt liv. Jag har också köpt en del till min sambo i morgongåva.. samt kommit på en sjukt bra idé som ska medfölja :) haha

Jaja, det var väl allt för nu.. jag orkar inte ha mer turbulens i mitt liv nu. Jag är inte en sådan person. Tror att både jag och sambon längtar tills allt är över och vi kan fortsätta med vårt lugna, lyckliga och behagliga liv.