BröllopsGuiden

EmmaL89s blogg

« Maj 2023 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2013-05-20 19:32:52

Det sista att fixa..

Ja, återigen springer tiden iväg. jag förstår det faktiskt inte.. 12 dagar. OMG! Vi som planerat detta i 1,5 år. Snart är det även dags för oss. Känns mysko. känns inte som det ska hända på riktigt.

Vi har massor att se fram emot, vigsel, bröllopsfest, brunch och bröllopsresa. Allt inom loppet av en månad (Idag om en månad kommer vi hem!!).

Denna vecka är dock inget kul, men jag tänker på pengar och att det snart är ledighet. Jobbar 7 av 7 dagar. Har 2 möten, massor av saker att inhandla, ett kalas och en fest, samt morsdag. Dessutom ska vi träna och dansa vals..

Kanske får jag dock låta bli att träna denna vecka.. min kropp har sagt ifrån (som den alltid gör när jag är stressad). Självklart är jag förkyld och har en hals full med vita prickar.. inte särskilt charmigt. Har dock ingen feber, men tror att jag bär på något virus vilket ger mig förhöjd sänka.. suck. Säger som sambon min : tur att det är denna vecka och inte nästa. Och det är ju sant. Det är bara så typiskt.

Just nu sitter jag och bleker mina tänder.. det ska göras 5 dagar i sträck.. under denna tiden får jag inte dricka kaffe! HERREGUD! Jaja, men det ska nog gå ändå.. antar att jag får dricka vatten istället. :)

Har nyss gjort ett test (inom plugget) och det gick bra.. nu ska jag bara läsa ut den sista boken.. Jag kommer ju ha gått om tid att ta igen allt mitt plugg i sommar.. speciellt om jag inte har något jobb. För en gång skull är jag GLAD att jag försummat mitt plugg och istället jobbat.. hur skulle jag annars klara mig efter ett giftermål och utan jobb? :) Nu har jag åtminstone 2 löner till att se fram emot och i september börjar min masterutbildning :)

Det ska nog bli fint det här :)

Kvar att göra är;

Vigselprogram - plus skriva ut

Placeringskarta (suck)

Drinklista samt små söta lappar som ska vara utplacerade på diverse ställe

Jag måste inhandla morgongåva!!

Jag ska fixa naglar, få ansiktsbehandling och göra min provsminkning.

Jag måste hitta rött sidenband till mina festprogram.. har gjort hälften, sedan tog bandet slut.

Sen är det mest hämta/lämna saker samt fixa alla blommor. (Det har jag dock överlämnat till min mamma och svärmor). Som tur är behöver vi inte bry oss om brunchen alls, det står våra föräldrar för :)

Annars är vi på banan :)

Nu ska jag göra lite nytta innan det är dags att sova. Klockan ringer ju vid 5 imorgonbitti.

 

Ha det fint allihopa :)