BröllopsGuiden

SaraPihls blogg

« Maj 2023 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2012-09-03 14:37:38

Inbjudningar experiment

Idag ska jag åka in till stan och köpa lite papper och börja exprementera lite med inbjudningarna.

Jag är en väldigt pysslig människa, så att göra mina egna inbjudningar är ett måste.

Så typiskt att vi inte har Panduro i kungsbacka:( skulle behöva lite småplock därifrån... som tur är så har jag redan en del hemma, och nu när man exprementerar så behöver ju inte färgerna vara perfekta...

Jag återkommer med resultatet:)

Sen har det blivit lite framsteg med den första offerten, min svärmor har kontakter på Kvibergs kantin, så hon ska fixa fram en offert där ifrån kanske inte idag, med definitivt denna veckan:) Lite pirrigt måste jag säga!

Vi har tänkt att skippa efterrätten, dels för att det är ju lite onödigt att ha efterrätt när man ska åta tårta, sen handlar det ju om pengar, tråkigt men sant. Det kostar. Sen kan man ha en kaka till kaffet.

En annan sak som komplicerar vårt bröllop, tyvärr... Är att våra familjer och släkt är väldigt olika...

Jag är uppväxt i en kristen familj, det är inte min fästman. Även fast vi båda är kristna, så är vi inte extrema. Vi dricker alkohol ibland, även fast vi har en tro och den är levande.

Men åter till problematiken. jag är extremt nervös över att göra min mor besviken, och att min familj ska känna sig obekväma på min dag. Det vi har tänkt i alkoholväg är att man ska få dricka det man vill till middagen om det så är vin, vatten öl eller läsk... Sen har den lokalen vi har tänkt rättigheter att sälja alkohol, så dår får man köpa det själv. Inte enbart av den anledningen för att alkohol är dyrt, men oxå att då dricker människor mindre och jag vill inte ha ett fylleslag på vår stora dag.

Jag hoppas verkligen att denna lösning kommer att passa alla.

Sen insisterar min fästman att vi måste erbjuda en konjak till kaffet...