BröllopsGuiden

bubblan

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2007-06-30 23:57:54

Möhippa / Svensexa

Ja som min sambo skrev så var ja på möhippa i går!

Denna dag har varit tung! Ja har varit as trött!

Hihihi, men i morgon e de Pärs tur å vara trött! Dom kidnappade honom i förmiddags vid elva tiden! Stackarn hade bara en morgonrock på sig när dom kom! *asg*

Han fick klä på sig vanliga kläder *fubbigt* men sedan trängde dom på honom en aldeles förliten skin jacka! Å på huvudet fick han en snorgrön hjälm! Å han va så snygg så! Hihihihi!

Ja ja, hur dagen å kvällen för honom var återkommer vi om för de vet ja inget om än!

Min dag å kväll i går var kalas bra! Kan inte haft de bättre! Tjejerna hade värkligen lyckats med all planering!

Jag satt helt ovetande på trappan å skrev ner allt vi skulle handla, för de va de vi skulle göra trodde jag i alla fall! =0)

Så plötsligt kommer de en bil ja kände igen, men såg inte vilka som satt i pga solen!

När bilen väl parkerade på vår parkering ser ja att de e min kompis tove som kör! Då fattade jag! De första som kom ur mig var;

NEJ INTE I DAG! De går inte INTE I DAG!

Alla tjejerna bara skrattade å gav mig en smirnoff ice! Men schit sa ja, ja har ju inte ätit något än!

Vi vet skrattade dom!

Vi gick in efter ja fått tagit en cigg!

Väl inne så plockade dom fram kläder åt mig!

De var en lila klänning med axelvaddar, stuket var väl från typ -80 talet väldigt tantigt!

På både rygg å mage så stod de att en kram kostar 3kr och en puss 5kr.

Usch, den var hur ful som helst!

Men ja bangar inte! =0)

Satte på mig den!  Å på de så fick jag en ring, halsband obs i plast *asg* och en krona! Å ja var såååååå fin så! (eller inte) Ha ha ha!

Ja fick inte borsta håret men en knut fick jag göra för att texten på ryggen skulle synas! Å så fick ja de vakra sminkningen! Ja fick blå och grön ögonskugga! Oj oj oj! Så läckert! Ha ha ha!

Vi gick ut så ja fick ta en cigg till! Var ganska nervig då! Skakade faktiskt! =0)

Fick massor av goa kyssar av Pär innan vi skulle åka!

Tjejerna skrek att de blev dyrt! *asg*

Pär stoppade till 100:-

Sedan satte vi oss i bilen å åkte till Mc donalds! Där fick ja i mig lite käk!

Sedan begav vi oss upp på stan! På parkeringen plockade dom fram inlines!

Ja kan värkligen inte åka! Ha ha ha! Dom hade varit så snälla så ja fick hjälm å skydd! Tog sedan en polare på varsin sida försäkerhets skull! För någe skydd på rumpan fick ja inte! *asg* Å så drog dom in mig mitt på drottninggatan! Där skulle ja sälja pussar å kramar! Skulle komma upp i 100:- innan ja fick ta av mig inlinsen! Å Pärs 100:- räknades inte sa dom! =0) Efter ett bra tjatande på alla tröga örebroare så hade ja fått ett knep hur ja skulle göra för att få pengar! Ja gick fram till äldre damer! Dom betalade glatt för en kram! Dom tyckte så synd om mig! =0)

Efter en bra stund, har ingen aning om hur lång den stunden var, men då äntligen så träffade vi ett ungt par som bet. 20:- för kramar å pussar! Å dom var mina räddare för efter dom så fick jag äntligen ta av mig dom där förbannade inlinesen!

De var en befrielse kan ja säga! =0)

Sen måste ja tyvärr erkänna att ja har en liten lucka där, ja vet att ja gick på toa, men vart vi gick sedan vet ja inte!

Men hur som hälst så åt vi därefter tror ja! Ha ha ha!

På restaurangen fick ja hur god mat som helst! Oxfelé klyftpotatis och gorgonzola sås!

Mmmmmums!

De var precis vad ja behövde!

Efter maten så fick ja en ny uppgift! Ja skulle på en halvtimme klippa bort så många som möjligt tvättrådslappar från kalsonger!

Ja tog så klart min uppgift på alvar å kutade fram till första bästa, å så vidare till nästa! Ja vet inte exakt hur många lappar ja kom upp i men de var tydligen ett tjugotal i allafall! Grymt bra tycker ja! =0)

Efter lappklippningen så åkte vi hem till min bästa polare Ulrica! Där pimplade dom i mig änu mer smirnoff! =0)

Tjejerna gjorde sig vackra, men de fick inte ja!

När dom var klara så åkte vi upp på stan igen för att gå på krogen! Har ingen aning om vart vi var först, men vi gick därifrån till Harrys som åxå blev slutstation! Där var vi å parta tills dom stängde! Där inne fick ja fortsätta sälja kramar å pussar! De e värst vad lite alkohål kan göra på karlar! =0)

Helt plötsligt så bet. flera stycken! Fick till och med ett skam erbjudande! Han ville köpa mig på heltid! *asg* de går inte sa ja! Ja sälja endast kramar å pussar bara i dag! Ja e såld till min blivande! Han såg lite sur ut! *asg*

De var ett par karlar som tyckte att urigningen inte var tillräcklig så dom bet. för att den skulle bli klipp! Så Sissel plockade fram saxsen å klippte å klippte å klippte! Ja lite av Bh-n syntes! *generad min* Sedan var de en annan polare som fick i uppgift av en annan karl som tyckte att den var för lång, han bet. glatt å hon klippte den kortare!

Ja jösses så jag såg ut! Men kul var de å de e en oförglömlig dag!

Hur som så kom ja hem typ vid halv tre tiden!

Så denna dag har de blivit hemtmat, å slöa framför tv:en!

De ända jobbiga ja gjort var väl när ja cycklade till syrran som bor tre kvarter bort! Amie fick leka med sina kusiner idag så hon var nöjd! =0)

Oj oj oj! Vad klockan rusar iväg! Måste sova snart! Ska bli spännande å få höra hur gubben haft de åxå! men de får vi nog ta imorgon!

Ha de bäst!

Kramkalas på er!