BröllopsGuiden

bumbilys blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2012-10-09 13:39:56

Fortfarande häfig känsla

Nu har det mesta blivit klart vad gäller bröllopet! Allt är betalt o alla tackkorten är ute o fotona har kommit o förstoringarna gjorda. Det är bara ramarna som saknas! :) Jag beställde en fotobok som blev så himla bra! Det kan jag rekomendera att göra för det är nåt särskilt med en sån! Väntar fortfarande på mitt nya körkort så jag kan få legitimera mej som Fru forsbom! :) Det är lite häftigt faktiskt! Jag har liksom bytt identitet på nått sätt. Jag är en annan människa, fast ändå inte! Det går inte förklara hur det är att gifta sej o bya namn! Det blir likosm en samhörighet med övrig familj på nåt sätt! Man knyter ihop det sista för att bli en riktig familj! Ja det är häftigt, helt klart!!

 

POSTAT 2012-09-30 11:15:16

Bröllopsresan!

Då har vi varit på bröllopsresa! Den gick till Turkiet o Kusadasi! Det har varit hur skönt som helst att bara ta hand om varandra o barnen. Barnen har ju kommit lite i kläm i o med planeringen av bröllopet. :( Vi ville däröfr ta med barnen på vår resa o jag skulle inte klara av att lämna barnen hemma i en hel vecka. Å dom skulle oxå bli besvikna om dom inte fick åka med. Det har varit superbra väder o mycket god mat o mycket dryck oxå. :) Vi har badat massor o det har varit massor av kärlek! Det är nåt särkilt att vara gift. Det tror man inte men den känslan är annorlunda! Nu börjar det bli mer på riktigt oxå eftersom det börjar komma brev hem där det står mitt nya efternamn o jag måste fixa nytt körkort å så. Så nu är jag verkligen fru Forsbom på riktigt!! Jag gläds så åt er som ska gifta er, för det är nåt särskilt!! 

POSTAT 2012-09-11 07:34:36

Då är man Fru Forsbom!!

Då var den stora dagen över o det var nog den bästa dagen i mitt liv! Tack till alla ni som gjorde att den blev det! :) Hade en dag full med kärlek o underbara människor runt omkring oss! Alla hade engagerat sej till 100 % Å chockade oss bägge flera gånger om! Det finns inte ord att beskriva känslan av denna dagen! Det var en helt magisk dag! Å jag känner mej fortfarande helt magisk! Kommer nog leva på detta ett tag till! :) Man tror inte att det ska vara nån skillnad att gifta sej, men det känns likosom helt annorlunda på nåt sätt! Jag bara glider runt o njuter av mitt liv just nu! 

Ska föröka få hit lite bilder oxå, men dom har jag inte sett än! 

POSTAT 2012-09-06 19:38:30

Pirr!

Nu är det pirr i magen på rikitgt. Nu är det snart bara timmar kvar! Idag har vi varit o inhandlat det sista...hoppas jag. Imorgon ska jag iväg o fixa naglarna o sen är det dukning o förberedelser hela dagen. Kvällen ska jag o min blivande man spendera på relax, så sköter värdparet resten. Vi vill kunna njuta en stund tillsammans för den stora dagen kommer vara fullspäckad av allt! Med massor av kärlek o vänskap!! Tänk vad mycket tid man lagt ner på detta, för en dag! Men det kommer vara en mycket speciell dag o den kommar man inte glömma i första hand! :) Så det är nog värt det! Men det har blivit några timmars arbete! Tur att jag tog ledig idag o imorgon, annars hade jag inte fått ihop det! Nu ska jag mysa ner mej med våra barn en stund innan det blir sängen!!

POSTAT 2012-09-04 08:45:55

4 dagar kvar!!

Då så var vi inne på slutspurten! Det är bara 4 dagar kvar tills jag blir fru! Nu ska allt bli klart, men det mesta är nog klart! Lite småfix kvar. Jag ska till frissan idag o färga allt. Dvs hår, ögonbryn o ögonfransar. Tomas får en helt ny kvinna! :)  Det ska bli sååå skönt att få fixa till sej lite, för jag har inte gjort med mitt hår på hela sommaren. Kommer Känna mej mycket fräschare sen! Nu är det dags att åka o göra mej vacker! 

POSTAT 2012-08-27 15:13:15

Möhippa/svensexa

Då var det avklarat! :) Jag hade ju undanbett mej min möhippa, men det tog inte mina fina vänner hänsyn till, vilket jag är mycket glad för idag! :) Det var en lugn o jättemysig dag med massor av kärlek o fina människor runt omkring mej! All fokus låg på mej o att jag akulle ha det bra! Å dat kan jag säga att jag hade! Min blivande däremot var dom inte riktigt lika snälla mot! ;) Men han hade jättekul han oxå. Det var lykat både för honom o mej! 

Min dag började egentligen redan kvällen innan. Då när jag kom hem på kvällen så satt det en främmande man på min trapp med ett brev i handen som jag fick. Först blev jag arg på min sambo, för jag fattade ju att det var nåt i görningen. Men sen öppnade jag brevet å där stod det vad vi skulle göra på dagen. Dom känner mej alltför väl! Jag har lite svårt med överaskningar. Men på så sätt fick jag ju lite tid på mej att smälta det. 

Dagen började medatt alla mina fina vänner kom hem till mej med frukost o jag behövde inte tänka på nåt! Vi satt bara o mös på vår altan tils det kom en mustang o hämatde mej o min bästa kompis, så vi fick åka till spa. Jag fick massage o sen blev jag ompysslad hela dagen. Efter spat så åkte vi till satn o tog en öl, för at sen åka hem till mej igen där ALLA mina fina vänner hade samlats o gjort mat o dukat iordning så fint! :) Det var lite aktiviteter som åter igen var på mitt fokus. Sen satt vi o drack vin o hade så jättetrevligt till in på natten! Jag är så nöjd med denna dagen. Att mina vänner gjort detta flör min skull! Jag är så glad att dom finns i mitt liv. 

Nu ser jag fram emot bröllopet då alla mina fina kommer vara runt oss igen med massor av kärlek o värme!!

POSTAT 2012-08-22 21:09:26

Planering...

Här planeras det för fullt! Har haft värdparet på besök o gått igenom lite detaljer om den stora dagen! Det närmar sej med stormsteg. om 17 dagar är jag fru!!Kiss Festpogrammen är nu klara. De sista gjordes igår lkväll. Var inne o beställde blommor till barnen idag. Har inte varit säker på om dom skulle ha det eller inte, men det blir varsin liten bukett oxå! Dom kommer vara så fina!! Nästa vecka ska vi träffa kantorn som ska spela i kyrkan o kolla vad vi ska ha för in o utgångsmusik. Det är inte så lätt! Har lite förslag men har inte bestämt än. Nu ska jag gå o lägga mej så jag orkar vara ledig imorgon!! 

POSTAT 2012-08-16 20:50:50

pyssel!

Det är en hel del pyssel till ett bröllop. Särskilt om man gör allt själv som jag gör! :) Men det är lite kul tycker jag. Lite avkoppling mitt i allt planerande! Idag har jag gjort färdigt placeringskorten o börjat med festprogrammen. Det börjar ge sej med lite då o då! Det blir tuuft ett tag nu, för jag kommer att jobba 12 dagar i sträck. Pust! :( Men det går nog. Jag får sitta lite då o då med bröllopsgrejerna. Jag har ju hela tre veckor på mej nu! :) Börjar bli nervös!!

POSTAT 2012-08-14 20:20:39

Det går fort!

Idag har jag varit o beställt min brudbukett! Den kommer bli sååå fin! Så har jag varit o kollat läget med min friör! Det blir en tidig morgon. Puh!!Tongue border = Ringen ligger i asken o bara väntar på att få komma på mitt finger! :) klänningen hänger o väntar o barnens klänningar oxå. Kostymen är inköpt o det mesta är klart! Det som inte är klart ännu är ingångsmusik o utgångsmusik i kyrkan. Hm, kan inte rikitgt bestämma mej om jag vill ha trditionellt eller annat! Återkommer snart igen!!

POSTAT 2012-08-12 18:58:24

4 veckor kvar!

Tiden går sååå fort!! Hinner inte med! Jag har förstått att de flesta som ska gifta sej har planerat hur länge som helst! Inte vi! Smile Min blivande man friade till mej den 25 maj i år o den 8 september gifter vi oss! Jag insåg igår att det vara är fyra veckor kvar till den stora dagen! Men det mesta har börjatfalla på plats. Puh! Jag har inte jobbat så mycket i sommar som tur är, men imorgon börjar det tuffa igen. Det blir jobba varvat med planering av det sista o ta hand om barnen. Men det kommer blir så bra ändå! Det är ju liksom inte allt rumtomkring som är det viktigaste, utan att vi kommer få en oförglömlig dag ihop med de som vi tycker om! Smile Så oavsett om vi lagt mer en förmögenhet o massor med planerande eller inte så kommer vi att bli gita ändå! Å det är ju det som är det viktigaste! Eller har jag fel?! 

Det blir bra oavsett hur man gör bara man själv är nöjd!!