BröllopsGuiden

1978thereses blogg

« December 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2013-05-27 20:48:38

prov sminkning

Idag efter skolan så var jag och provsminkade mig på MakeUp Store. Jag fick en tjej som heter Annika som sminkade mig, hon ska även sminka mig och min tärna på lördag. Jag blev super nöjd, hon la en helt underbar rosa skugga som passade mig kanon och även ett helt ljun´vligt läppstift som jag bara var tvungen att köpa på studs. Det enda som oroar mig lite över sminkningen var att hon satte på mig lösögonfransar, som jag inte riktigt kan bestämma mig över om jag verkligen vill ha Undecided Jag kände mig lite som en dragqueen i dem men det kanske gör sig bättre sen när jag är fixade i håret och har min klänning på mig. Ja vi får se om jag tar det eller inte. Men kul var det att få bli riktigt uppsminkad och fin. Den blivande mannen tyckte att jag var vacker i alla fall och det är ju en fördel Wink

Nu ska jag återgå till min festplanering.

 

Ha det gott

POSTAT 2013-05-27 13:21:24

5 dagar kvar

Herre gud!!! Det är verkligen bara 5 dagar kvar sen kan jag titulerar mig fru, det är ju helt orealistiskt.

Det känns som om att denna veckan kommer att vara helt fullproppad. Först och främst så har jag att skolarbete som måste göras klart samt göra en powerpoint som jag ska redovisa nästa onsdag. Sen sitter jag med festprogrammet, bordsplacering, placeringskort ska skrivas på kvällarna och försöker komma på lite rolig fakta om alla gäster och det var tame tusan inte det lättaste kan jag tala om. Desutom så ska vi träna på vår dans när ungarna sover. Jag vet inte riktigt om dygnets alla timmar kommer att räcka till :/

Men trotts allt som ska göras så ska det ändå bli roligt. Idag när jag är färdig i sklan så ska jag till Make up store och bli provsminkad. imorgon innan skolan ska jag fixa naglarna och göra ansiktsbehandling, på fredag ska jag och syrran till frisssan och kolla vad vi ska hitta på med hennes hår.

Nähe nu måste jag skriva på arbetet igen var bara tvungen att skriva av mig lite ;)

5 DAGAR KVAR!!!!

POSTAT 2013-05-15 14:48:51

Möhippa avklarad och ringarna hämtade

I helgen skedde det som jag har väntat på. Tanken var på lördagen att jag och en kompis skulle ut och grilla på en ö med våra barn, men plötsligt ringer hon och har lite fördröjning men att vi skulle åka om en stund. Samtidigt kommer min sambo hem och vill att vi ska dricka lite kaffe först innan jag ska sticka, då börjar jag ana oråd så jag passar på att sminka mig eftersom jag inte hade gjort det.

Efter en stund när jag dricker mitt kaffa och väntar på Linn så ringer dert på ytterdörren och vår dotter öpnnar. Där står det en man som läser upp ett rim för mig om att jag inte ska ha någon koll om vad dagen ska innehåll osv samt en packningslista. Jag skulle ta med mig badkläder, träningskläder, tändstickor, sittunderlag, rakhyvel och läppstift. Sen skulle jag infinna mig på vattenpalatset kl 12. När jag komer till vattenpalatset så ser jag ingen av mina kompisar utan blir inskickad av personalen att byta om och i omklädningsrummet hoppar de fram. Först tar de på mig en Pippi utstyrsel och satte upp mitt hår med ståltråd och gjorde fina flätor och sen försöker de lura i mg att jag ska hålla i ett vattengympa pass för ett gäng penionärer. men det skulle jag inte utan vi drog iväg till kalmar och intog slottsparken där vi åt lunch sen fick jag gå på stan och be gifta män om råd hur jag ska vara som fru och sen fick jag fråga hur jag inte skulle vara. Härefter blev det lasergame och det var skitkul, jag har aldrig testat innan men det var kanon. Sen åt vi middag och sen åkte vi iväg till spa och hade det mysigt innan vi åkte hem. Det var en jätte rolig dag.

 

Men nu till det absolut roligaste igår var jag och hämtade min och Bennys ring. Min var verkligen jätte fin jag är så nöjd med hur den blev och den är en dröm. Även Benny ska ha en ring till fast han har en svrt diamnat i sin och sen är den inte så bred men även den är jättefin. Jag längtar så tills jag får börja använda den.

 

 

POSTAT 2013-05-10 23:57:58

Brudbuketten

Idag har vi varit och tittat på blommorna till buketten och jag tror att den kommer att bli super fin den kommer att innehålla rosa pioner och några rosa rosor.

Det är helt sjukt vad tiden går fort nu är det snart dags att gifta sig. Det känns som om tiden har gått jätte snabbt och  jag tycker att det inte har varit jätte mycket att planera. Jag undrar om det är något som jag har glömt men jag tror inte det. Jag har använt mig av bröllopsguidens planeringsverktyg och enligt den så ska vi vara i fas. Ja hur som helst nu på tisdag så är det dags att hämta hem ringarna det ska bli så underbart att få se dem igen och få smygprova den lite Wink

over and our från en lite lätt nervös blivande fru