BröllopsGuiden

Lorrides blogg

« September 2020 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2013-06-30 20:14:27

Psykolog? och beslutsångest!

Nu är det nästan en månad sen vårt OSA datum var. Alla av de som vi tänkte skulle komma av de vi bjudit har svarat JA :D ...ja detta kanske låter konstigt men det var en familj som vi bjöd men som både jag och Martin inte räknade med. Det är min ena syster med sin familj. Hon pratar inte med mig längre på grund av att jag i januari förra året på vår kusinsdotter dop berättade att jag var gravid. Min syster ville tydligten också gärna få barn men deras försök har inte lyckats. Allting blev bara HEMSKT! och jag fick uppenbarligen inte vara glad över min graviditet som förövrigt ändå slutade i missfall.

Men nu sitter jag här en söndag kväll med min snart 6 månaders dotter sovandes i rummet bredvid och planerar inför mitt och Martins bröllop i augusti! Psykolog? ja det kanske vore något för mig att besöka... 

 

Vi har nu köpt in servetter och tallrikar (svarta papptallrikar, då vi inte har råd ekonomiskt för någonting annat till ett bröllop på 62 personer..) Men jag är väldigt nöjd över att det är gjort. Ännu en detalj vi kan kryssa av vår lista!

Musiken är också fixad, Martins bror har bokat in ett liveband åt oss :D det ska bli så kul! Hoppas bara att alla är modiga nog att dansa nyktra!

 

Men ändå har vi massor av saker kvar att göra!!! känns inte som att listan tar slut av saker! 

 

Jag hittade mig en brudklänning på jjshouse.com. Klänningen plus frakten gick på 1500 så jag kände mig supernöjd! (rekomenderar verkligen den sidan! De har bra priser på jättefina klänningar!) MEN MEN MEN MEN nu vet jag inte om jag ångrar mig? Tänk om denna klänningen inte alls blir bra? usch jag tror jag ångrar mig den känns inte rätt. Men jag tror visserligen jag kommer känna så om alla klänningar. För allt jag ser i spegeln när jag tar på mig klänningen är hur blek och fet jag är (även om alla andra säger att klänningen ser jättebra ut på mig och lille William 3år sa att jag var vacker). Jag har varit inne mer på den sidan och hittat en annan klänning som jag funderar på om inte den skulle vara bättre. 

Men herregud jag kan ju inte beställa en klänning till!? då sitter jag ju sen med två stycken brudklänningar :P och måste försöka sälja av den ena någonstanns och det är kanske inte det lättaste... 

 

BESLUTSÅNGEST DELUX!!!!!!!!