BröllopsGuiden

Lorrides blogg

« Februari 2020 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

POSTAT 2012-09-02 16:05:28

Bröllopstårta?

Igår när jag skulle sova låg jag och funderade på vad vi ska ha för bröllopstårta.. Jag frågade min fästman men där fick jag inte så mycket till svar, till en början i alla fall. Jag funderade på om man inte kan göra massvis av små prinsesstårtor? alltså så att alla gästerna får en egen liten bakelse. Martin (min fästman) tyckte det lät som en rolig idé. Han gillar ju prinsesstårtor och jag gillar små bakelser :)

Men ska man då beställa kommer det antagligen att kosta massor! och jag känner inte för att baka runt 60 st små prinsesstårtor... (jag är inte så bra på bakning) men samtidigt vore det lite kul, och vad spelar det för roll om allting blir snett :P

 

Den stora frågan: ska man ha en tårta eller muffins eller bakelser eller cupcakes? vad ska de vara för smaker, vad ska de ha för dekorationer, ska vi ha ett litet brudpar på toppen?

 

Nu blev jag sugen på en bakelse.... undrar om kondiset har öppet en söndag?  

POSTAT 2012-09-01 12:15:41

Färgtema

Min kära fästman sa till en början: men planera allting du, gör som du känner. Men jag envisades med att han också skulle säga vad han tycker. För jag tycker inte att det är bara är min dag utan att det är vår dag, och då tycker jag bröllopsdagen ska spegla oss båda!

 

Vi vill gärna ha ett färgtema på bröllopet för att det ska bli enhetligt och inte för plottrigt. Så jag tittade igenom de olika alternativen som BröllopsGuiden har för att få lite inspiration. Jag fastnade lite för det lila-grå temat då det kändes väldigt fint. När min fästman äntligen tittade tyckte han att det lila-gröna temat kändes mer oss. Så just nu är det lila-grönt tema som ligger bäst till.

En vän till oss frågade då om vi inte skulle ha mer höstfärger istället eftersom bröllopet är i slutet av Augusti? Det fick i alla fall mig att fundera... 

POSTAT 2012-08-28 14:17:19

Början

Jag och min sambo har varit tillsammans i cirka 3 ½ år och förlovade i 8 månader och vi väntar nu vårt första barn. Vi har nu tagit det stora beslutet att gifta oss. Jag blev nervös inför det hela nästan på en gång, då jag tänkte mig något lite mindre men min fästman vill ha något mer. 

Vi har börjat skriva ner vilka vi skulle vilja bjuda och nu när jag tittar på listan känner jag ungefär: OJ! vad stort det blir, vad mycket folk, vad kommer det kosta? 

Min fästman är rädd för att några av hans släktingar kommer bli ledsna om vi inte bjuder dem (han umgås ganska ofta med dem). Vi vill båda att det är vår dag som vi vill fira tillsammans med släkt och vänner som vi älskar. Men hur vet man egentligen vilka av alla man ska bjuda och vilka som får stå över? Jag tror min fästman verkligen vill bjuda alla men jag blir så nervös över hur stort det blir då...Har vi verkligen råd? 

FÖRSTA SIDAN   < 1 2