BröllopsGuiden

JINI

« December 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2012-09-07 22:07:49

Inget fastställt datum ännu!

Vi har bestämt oss för att gifta oss och vi vill ha ett vinterbröllop, men inget datum är planerat. Vinter är iofs lång, men alldeles för kort för att inte ha bestämt ännu. 

Som Kleopatra kommenterade i mitt tidigare inlägg, så var det ju just detta med stress. Å jag är jättestressad just över detta! Gubben verkar ta det lite mer lättsamt. Sen är har vi inte gått ut med officiellt ännu heller, vårat stundande bröllop, är lite av en "hemlis" ännu... Gubben vill att det ska bli lite av en överaskning för alla. Just nu är det bara några enstaka som vet om det.

T.ex. så berättade jag det för mamma, för det är tänkt att hon ska sy min bröllopsklänning. Så kan vara bra för henne att hon vet om att jag ska gifta mig inom kort, skrattar. Men när jag bad henne om en tjänst, så svarade hon:

"Vad kan det vara då kära dotter?!"
"Jo, ja du vet... jag frågade dig för ett tag sen, om det fanns en möjlighet att du kunde sy mig en finklänning.. minns du"
"Jaaaa (å så var hon tyst)"
"Jag skulle behöva en klänning nu mamma, eller ganska snart kanske... för ja du vet.. hmm jo mamma jag ska gifta mig!"
KNÄPPTYST I LUREN!!!!

"Hallå, mamma är du kvar?!"

Jag hör hur mamma gråter och säger bara till mig: "Jag kan inte prata mer med dig nu, HEJDÅ!!" Å så la hon bara på luren i örat på mig!!! 

Visste inte riktigt hur jag skulle tolka det och hon ringde ju aldrig upp mig igen heller!!! Så kl 22 samma kväll, ringde jag henne och frågade hur hon mådde. Hon var chockad och sa bara att hon ALDRIG hade trott att jag skulle gifta mig, att hon ALDRIG skulle få se mig gå fram till altaret och säga ja till en man och ingå äktenskap. Men såklart var hon ju glad för våran skull och jättelycklig, lilla söta mamma :)

Ja, jag måste ju verkligen skratta, för jag har ALLTID sagt att jag ALDRIG ska gifta mig!!! Å nu som sagts tidigare, är jag här... planerandes, dock lite i smyg och funderar på klänningsmodell, färgteman, håruppsättning, gäster och allt annat som har med Bröllopet att göra. Men framförallt DATUMET!!!

 

KVÄLLENS FRÅGA: Varför valde ni just ert datum till er bröllopsdag?

 

//JiNi