BröllopsGuiden

Jeanethes blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2013-01-29 11:07:13

Förlåt har haft mycket ett tag nu, men åter här med uppdatering.

Hej på er.

 

Oj tiden har rullat på sen sist, vad har vi hittat på? Jo vi hade en tung december med mycket sjukdomar och svärmors bortgång.

Men nu är jag tillbaks här igen för att ger er en uppdatering.

 

Vi har träffat vår Präst, som är en go vän till mig sen ca 17 år sen, vi var och tittade i vackra kyrkan där vigslen ska äga rum, trefaldighetskyrkan (tyska kyrkan) i Karlskrona. Underbart vacker kyrka som är lite utöver det vanliga.

Har fått hem ett underbart diadem, tiara i silver som jag ska ha, sminkad och håret gör en vän till mig som gått på staylist prog. Klänningen börjas sy nu under februari månad.

Min dotter ska ju sjunga och hon har nu även fått en vän till sej som ska kompa på gitarr, låtarna som hon ska sjunga är Du är allt, och kärleksvisan. Min son kommer att överlämna mig vid halva gången där min Morgan kommer att ta över, kommer bli så fint, så går Morgan och jag sista biten tillsammans fram till altaret, vi har valt en annan ingångsmusik än det som man brukar ha, nämligen pachell canon inD, som är jätte fin.

Till utgång valde vi änglagårds ledmotiv, en fin och lite pamig musik, där känner vi att vi går ut till livet och det som är vår början till livet som man och hustru.

Mottagningen blir istället här hemma i vår lägenhet, vi valde ju enkelhet som tema på bröllopet, här samlas de ca 54 gästerna efter och vi kommer bjuda på pajer och sallad, samt kaffe och kakor, min mamma kommer göra pajerna och min dotter bakar:). Är vädret fint så kan man även vara ute utanför vårt.

Morgan kommer bära frack, å den är han så fiiiiin i:), våra tärnor alltså våra minsta barn kommer bära lila klänningar, samt min egen tärna min bästa vän som också bär lila. Sonen kommer bära kostym och efter han lämnat över mig gå med Morgans son fram och stå bredvid Morgan.

Morgans son blir också ringbärare:).

Vi har valt 2 olika psalmer som inte är helt vanliga som vi valde tillsammans med Pamela (vår präst), och så bönen fader vår. Den äldre modellen för vi ville ha det så.

Vi ser fram emot vår dag, som vi med säkerhet vet kommer bli som vi vill.

Är så skönt att det mesta faktiskt är klart nu, då kan vi bara längta och njuta när vi väntar på vår dag.

Därimot har vi inte bestämt vart vi ska åka ef på kvällen/natten men någonstans ska vi, bara vi två.

Ja men då har ni fått en uppdatering:)

 

Och så ett varmt tack till bröllopsguiden som använde lite från min blogg i tidningen, jätte kul verkligen, känner mig hedrad:)

 

På återseende:)