BröllopsGuiden

SaTo´s Bröllop

« September 2023 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2013-09-16 20:13:09

5 dagar

Vart tog tiden vägen?

Så mycket att göra och så lite tid, hjälp... paniken och nervositeten växer sig bara större och större..

Hur ska man kunna hålla koll på allting?!

jaja de blir de de blir :) på torsdag ör de dax för dukning iaf :) De ska bli så kul och se om man kommer få till de som man föreställt sig :))

POSTAT 2013-09-04 20:48:55

17 Dagar

17 dagar kvar :)

Gud vart tog denna tid vägen?

Alla dukningsgrejor finns, väven som ska va i taket klar :)

Cateringen,prästen,fotografen,kläderna,frisör/sminkös, blommor, alkoholen samt det alkoholfria, bandet,solosångerskan, ja allt nästan :)

Alla program klara, klänning ska hämtas den 10e :)

Ja man kommer säkert på små saker precis innan men dom allra viktigaste e ju klara :)

Nu e de bara nervöst räkna ner dagarna tills vi är där :)

POSTAT 2013-08-30 08:15:02

22 dagar

Det är va de är kvar.. Idag ska vi iväg och träffa prästen för första gången. det känns väldigt pirrigt..

Förra helgen så var vi till Tyskland, det gick bara bra, va lite trötta när vi kom hem men annars så var det trevligt. På söndagen när vi kom hem hade vi bröllopsmöte med dom som är inblandade :) Så allt kändes mycket verkligare när man fick sätta sig ner och planera och göra det sista inför Bröllopet :)

Nu sitter jag och skriver ut dom sista festprogramena och jag kan bara säga att jag är så himla nöjd. Jag har suttit och svurit, nästan kasta ut datan genom fönstret när jag suttit här och knåpat ihop dessa program, det har försvunnit saker, saker har hamnat på fel plats men nu äntligen så är snart alla utskrivna.. har bara 21 st kvar :) Det går lite papper och bläck med tanke på att de är 57 st gånger 6 sidor.

 

Förra veckan så hade vi vårat första stora "bröllopsgräl".. har någon annan haft det? När jag pratat med vänner efter detta så är de tydligen väldigt vanligt att det förekommer inför bröllop.. Någon här som har den erfarenheten?

 

Nä nu ska jag ta och skriva ut dom sista sen är det präst kl 10:00 :)

POSTAT 2013-08-12 09:03:55

Tärnkläder

Så har jag gjort min sista beställning på jenjenhouse, och ddet var tärnrnas kläder + alla 4 sjalar :) Ska bli så himla roligt att få hem dom och se när dom provar dom :)

På Onsdag åker jag och min tärna ner till sundsvall och ska köpa lite saker på Ikea. lite lakan och ljus ljusstakar m.m smått och gott :)

Onsdag den 21 så ska jag åka med min klänning så den får bli insydd och uppsydd, dagen efter det så åker vi till tyskland.

Nästa Onsdag e de exakt 1 månad kvar tills vi äntligen får stå där och säga JA till varandra :) Tiden har gått så sjukt fort.

POSTAT 2013-07-17 14:27:33

kalkylerin och tyskland

Ja så har vi kalkylerat bröllopet och tysklandsresan, förhoppningsvis så får vi med oss min brudtärna och hennes blivande man ner :) 

Känns skönt om msn är flera med körkortför då kanman köra sträckvis så blir de inte så jobbigt, det är ju några mil när man bor uppe i Jämtland :) 

Bordsprogramen börjar bli klara, tyckte nu på slutet när man lärt sig programmet att det var kul att göra dom ;) men det är sommed allt, det är roligast på slutet när mannästan är klara ;)

POSTAT 2013-07-15 11:20:30

Anmälningar och annat fix

Ja så börjar vi närma oss sista anmälningsdatum med stormsteg, den 1 Augusti har vi sista dagen för att anmäla sig och dom börjar ramla in :)

Av 62 bjudna nu så är de 36 stycken som anmält sig än så länge och flera hoppas vi ju på att de ska bli :)

Jag har börjat med bordsprogram ( de va mkt krångligare än vad jag trodde ) men de kommer man nog att fixa :) de enda som inte går att göra än är ju bordsplaceringen men om den får vänta så gör de inget.. kruxet är att hitta tid till att göra allt.. man jobbar 100 % och har barnen själv på veckorna och samtidigt ska man göra allting annat också.. men man hittar tiden .. har ju underbara brudtärnor så de löser sig alltid :)

Så nästa vecka så ska de sista beställas från jenjen house :) Sen så kan man bocka av tärnornas grejor, brudnäbbarna har sina kläder och dom va såååå fina :)

Skor till den mellersta dottern är de som saknas och skjorta till minstingen men sen så tror jag att kläderna e fixade :)

Vi har bestältt ringar, bokat floristen, fixat tid för att sy upp och in min klänning och hans kavaj.

Fixat tårtor, cateringen av maten, bandet som ska spela på festen... ja mest allt detta stora e gjort.. nu e de bara två månader kvar tills vi står där :) ååå vad tiden går fort.. och ju närmare vi kommer ju pirrigare blir man... vilken härlig känsla <3

POSTAT 2013-04-16 10:07:05

Inbjudningarna

Inbjudningarna är skickade och vi har redan börjat få anmälningar, den 21 April så är de 5 månader kvar tills vi står där, vart har den tiden tagit vägen? herre gud vad fort de går!

Inbjudningarna valde vi att skicka ut nu pga att det snart ät sommar och semestrar :)

Skönt att ha ännu en sak att bocka av!

Nästa sak är blommor, då ska jag ta hjälp av min brudtärna, så någon dag så ska vi åka på stan och kolla vart de finns finast och till bäst pris :)

POSTAT 2013-02-25 13:29:37

Kostym

Ibland är de bra att ha kontakter som när man ska köpa kostym som e så himla dyrt kan jag tycka om man ska ha hela kittet ;)

Men vi fick kostym, skjorta, 2 slipsar och ett skärp för 2400. Egentligen så skulle bara kavaj och byxor gått på 2499. Så de va riktigt skönt! Kruxet med dessa checkar va att man var tvungen att handla nu i februari, men å andra sidan så gör de ju ingenting för att då kan man bocka av ännu en grej på listan :) Så de e skönt!

POSTAT 2013-02-16 22:12:18

Dekorationspaketet

Det kom hem ett paket för ngn vecka sedan :) Det innehöll bordslöpare, stolsband, ballonger, placeringskort och lite smått och gott att ha på bordet :)

Fotograf är bokad, och jag kunde inte ha blivit mera nöjd! Kommer bli så fint men ändå inte för dyrt!

Jag och min brudtärna har bestämt oss för att sy klänningarna till Novalee och Iselinn. Blir en madicken klänning men utan ärmar och i siden ist. Med lite lull lull :)

Kort på dom kommer sen!

På Torsdag är de 7 Månader kvar. tyckte nyss att det var 1 år kvar. tiden står som inte still fast man kan tycka att den kan göra de ibland!

Har också utformat inbjudningarna så nu ska vi bara se till att hitta rtt papper så man kan skriva ut dom och fixa allt de lilla som ska vara med :)

Hur går de för er andra då?!

POSTAT 2012-11-28 21:35:22

Pyssel

Halloj

Nu var de ett tag sen sist, bröllopsplanerna har lega lite på is. men i morgon ska tärnorna komma hit så ska vi beställa deras klänningar!

Igår fick jag mig ett glädjande besked och de va en av mina vänner som fått sig en lite pojke :) Så ikväll har jag suttit och sytt ett babaypaket med en mössa, en dregglis och babyvantar :)

Så nu längtar man tills man får träffa den lilla pojken <3

  1 2 > SISTA SIDAN (2)