BröllopsGuiden

SaTo´s Bröllop

« Oktober 2022 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2012-11-18 20:29:30

Dukning/dekoration

Jaha med mer än 10 månader kvar till dagen D så har vi idag köpt ett gäng med ljuslyktor, marschaller, dekorationshjärtan, velour att ha på bordet som dukar, ljusslingor och nät att ha över ljusslingorna ( ska sitta på väggen )

Detta köpte vi för att våra kära grannar hade över sedan sitt bröllop och vi fick de till väldigt bra pris så då kunde vi inte bara skippa de!

Men de känns så skönt att ta de pö om pö så man verkligen slipper allt i slutet på hela planeringen.

Många blir chockade att vi redan nu köper så mkt saker till festen, men för oss känns de bra och de e ju de som räknas!

Hur gör ni andra? När ska ni gifta er och hur långt har ni hunnit med allting?

POSTAT 2012-11-16 09:30:31

Klänningen :)

Igår morse när jag var på väg upp med dottern på dagis så ringde min telefon, de va DHL som ringde och kolla om jag var hemma för att ha hade ett paket till mig :)

Men han var så snäll och mötte upp oss på dagis så jag fick paketet där ist, hade lite svårt att tro att det lilla paketet kunde innehålla ngt så himla fint och vackert som MIN brudklänning :) Den va så fiin. Jag hade inte kunna bli mer nöjd än vad jag just känner mig :)

Går ni i giftastankar så kolla in jenjenhouse.se helt underbar service från början till slut.

Bra mail kontakt (på svenska) bra packeterat och bra information om leveransen hela tiden. på jenjenhouse har du allt till en brudklädsel, fick också hem tygprover/färgkarta så man kan se hur färgerna skiljer sig ifrån olika tyger på tärnklänningarna. så nu nästa beställning så ska jag beställa tiara till mig själv,smycken, skor sen klänningarna till tärnorna :)

Så himla glad att de va så bra, över all förväntan !

POSTAT 2012-11-13 08:56:52

Bröllopstårtor :)

Har precis pratat med en kompis om bröllopstårtorna :) Hon är huur duktig som helst att göra tårtor och jag tänkte att hon skulle få göra våra till bröllopet :)

Med tanke på att vi ska ha 3 rätters så tror jag inte att de kmr behövas så jätte mkt tårta känns de som .. Eller om man ska skippa efterätten och köra på tårta direkt ?! tåls att fundera på..

Hur som haver så har jag svårt att tro att de k,r behövas nå överdrivet mkt tårta!! Orkar inte ha en massa tårta kvar efter bröllopet :P

Letar med ljus och lykta efter lakan, men så fort jag hittar de så är dom sålda redan.. tror att de e många som kör på lakan .. ;)

 

 

 

 

 

POSTAT 2012-11-11 21:56:25

Dekorationer :)

Ja vi som så stort skulle lägga saker och ting lite på is då de ändå e 10 månader kvar tills dagen kommer ;) Meen så var jag uppe och la barnen, kommer ner då sitter min sambo med datan och flinar så fint! Då hade han knappat in sig på olika sidor med dekorationer :) Och börjat fylla kassan för att se vad vi kunde landa på. så han sitter där och klickar i en massa smått och gott när han e klar och vi ser slutpriset så var de inte alls så faligt som jag hade fått för mig! Sen tog jag fram mina anteckningar för att se vad de va som jag hade kollat på! De enda som skillde var att jag hade tagit 2 saker till. nämligen engångskameror och såpbubblor.. så vi va väldigt eniga där ! de e ju faktiskt lite roligt :) Denna sida kan jag varmt rekomendera.. v hitta allt till dekorationen där. :)

POSTAT 2012-11-11 14:23:58

Order på väg :)

Ja, så fick jag mitt mail som jag väntat på, men jag fick det långt tidigare än jag hade väntat mig :) Min klänning e på väg :) Beställde den ju i Tisdags och den 10e hade dom skickat den, leverans tid är 4-6 dgr beroende på vart man bor :) Jag hoppas att den ser ut som jag förväntar mig att den ska se ut !

När den kommer ska jag samla mina vackra brudtärnor så vi får kolla på den ilag och testa den :) Sen ska vi sätta oss ned och kolla på tärnklänningar åt dom :)

POSTAT 2012-11-09 14:01:34

Bokat - check

Jahopp då kan vi pusta ut och vara lugna ett tag :) Nu är nämligen både kyrkan och föreningshuset bokat till våran dag :) Kände att de var lika bra att boka lokalen samtidigt annars så finns det en stor risk att den blir upptagen och det vill man ju verkligen inte när man har en bild i huvudet om hur de ska se ut.

Vi ( jag ) var och köpte papper till våra inbjudningskort i veckan här, men allt utom kuverten vart sågade av min kära sambo, så vi satt oss ned och disskuterade hur BÅDA ville att de skulle se ut, så då blir de till att byta papper och göra dom som vi kommit överrens om :)

 

Min klänning är beställd, så den kommer i slutet av denna månad tillsammans med en färgkarta för tärnornas klänningar och näbbklänningarna :) och dom har vi också valt att beställa detta år, då det är rea och du kan få årets klänningar för halva priset :)

Är de några fler på denna sida som ska ha bröllop i September nästa år? :)

Hur var och när ;) Lite nyfiken på planeringar och så ^^

POSTAT 2012-11-03 20:00:59

Kyrka

Ja på planeringslistan står de som följer att man ska boka kyrka 12-9 månader innan giftermålet.. det känns så himla långt kan jag tycka. men som jag skrev tidigare så går ju dagarna väldigt fort!

Till veckan så ska vi iaf förska att boka kyrka, sen har vi bestämt oss för att det enda vi ska göra nu innan jul e att köpa klänningen till mig, för man kan hitta jätte fina klänningar till bra priser nu på rean. sen så ska vi lägga planeringen lite åt sidan och njuta av jul och nyår :) Sen kommer vi återuppta planeringen i Januari :)

POSTAT 2012-11-01 11:00:03

Planering

Så var de igång. Planeringen inför våran stora dag. Som just i dag känns väldigt långt bort, men innan man vet ordet av det så står man nog där och ska säga ja. :)

Man vet inte riktigt vart man ska börja.. men det löser sig nog. Vi har bestämt kyrka, lokal, börjat titta på kläder och lite så. Fotografer har vi också börjat titta efter :)

Klänningar finns de så många fina . har titta på jjs house och dom har väldigt många fina har hittat 5 favoriter av dom :)

 

FÖRSTA SIDAN   < 1 2