BröllopsGuiden

Vägen till vårt bröllop

« November 2022 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2013-03-18 12:03:29

Födelsedag

Dop ena dagen och födelsedag andra dagen, så var förra veckan. Det var helt underbart! Dopet var mycket fint. Dagen efter firade vi tidiga och sena födelsedagar, bland annat min som råkar vara jämn detta året. Jag fick bland annat ett presentkort till ett spa här i skåne. Ett spa som jag länge velat åka till så jag blev mycket rörd! Äntligen skulle jag snart åka dit.

Några dagar senare så var det min födelsedag och på morgonen kom mina skönsjungande barn och man. Jag förväntade mig inte att bli firad igen då det redan var gjort men jag fick ett fint kort av dem. I kortet stod det att det var just den dagen som jag skulle till det spa som jag fick presentkortet till. Jag blev chockad glad och stum på samma gång. Barnen skulle sova borta, så det vara bara att packa ihop och lämna dem. Vilken upplevelse det var på spat! Daniel hade planerat allt till minsta detalj. Behandlingar trerättersmiddag och bara mys för oss två.

Dagen efter fick jag en överraskning till. Vi badade inne på spa avdeliningen och Daniel tänkte hoppa i en pool med riktigt kallt vatten. Han är en riktigt frusen mna så han ville föreviga det med bilder. Så han hämtade sin mobil och kom fram till mig. Han hade en lite konstig blick och flinade lite. Sen kom den stora frågan!!! "Vill du gifta dig med mig??" Jag blev först helt stum. "Ja!" Jag ska gifta mig!!! (Visserligen hade vi börjat planera bröllopet sedan tidigare men frågan har aldrig lämnat våra läppar tidigare.)

Vi bestämde oss snabbt för att fixa en middag hemma till våra föräldrar och berätta den glada nyheten. De blev inte så överrumplade men mycket glada! De har frågat oss många gånger om när vi ska gifta oss. Just nu vet bara de och ni som läser detta förstås men det känns skönt. Nu kan jag planera mer öppet.