BröllopsGuiden

Vägen till vårt bröllop

« November 2022 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2013-01-10 19:13:44

Min kärlek och jag.

Passar på att skriva lite mer om mig och min blivande man Daniel. Vi träffades på nätet via en datesida för snart 6 år sedan. Vi har två döttrar, en på 4,5 år och en på snart 4 månader.

Daniel fick mig att lämna jönköping Smileoch flytta 30 mil till fina Lund! Här trivs jag mycket bra och även en del av min familj har flyttat ner till Skåne. 

Vi jobbar båda inom vården, vilket kan ha sina fördelar som att man är ledig mitt i veckan när många andra jobbbar. Vi har även möjlighet att träffas på jobbet ibland och det förgyller min arbetsdag. För tillfället är jag mammaledig med vår lilla tös men planerar att börja jobba till hösten.

Vårt bröllop planeras än så länge i hemlighet för både familj, släkt och vänner. De har frågat många gånger när vi ska knyta ihop våra band men jag har velat vänta. Dels för att spara ihop pengar till vårt bröllop men jag ville även ha ett barn till och det är lite kul när iallfall en av dem kan komma ihåg lite från det när de är större. Våra döttrar kommer att vara brudnäbbar vilket blir spännande!

 

I dag har jag fått in offerter på Dj till Bröllopsfesten, speciellt en var intressant då man fick använda trådlös mikrofon och högtalare under middagen innan han kommer och spelar för oss. Han hade även erfarenhet av lokalen tidigare, vilket är bra för då hittar han dit och kan nog en del av den tekniska biten och så känner han personalen som arbetar där.

Kyrkan är preliminärbokad Smile det årterstår mycket kvar men nu har vi kommit en bit på vägen. Jag försöker göra så mycket jag kan nu när jag ändå är hemma. 

 

 

         

 

POSTAT 2013-01-06 22:19:26

Vägen till vårt bröllop

Ja, då var man medlem. Eller ja det var ju lite mer än en vecka sedan.

Planeringen är i full gång. Det där med budget är svårt all hålla. Har tittat på olka festlokaler i Lund både med catering och utan och efterfrågat offerter. Vi har hittat vår drömlokal, den har allt! Mysig atmosfär bra och god mat, kanonservice och övernattningsmöjligheter.

Kan inte skriva så mycket om var lokalen är då det inte är klappat och klart än och familjen vet inte heller om vad som planeras :). Vi tänkte överraska dem med lunch/middag i den lokal som vi vill ha bröllopsfesten i. Tyckte det kunde vara kul för dem att se lokalen och berätta att vi faktiskt ska gifta oss!

 

Nu ska det jagas DJ, klänning, fotograf m.m.

FÖRSTA SIDAN   < 1 2