BröllopsGuiden

LindaL

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2007-10-01 08:24:50

Överraskning.......

Igår fick jag en glad överraskning. Min svärfar ringde och ville fråga om det är ok om han sponsrar oss med lokal, mat och bandet som ska spela på våran fest efter vigseln.

Givetvis är det ok.......mer pengar i potten till oss att lägga på annat till bröllopet. Han sa att ville så gärna få göra detta. Värsta omtänksamma farsgubben!!!!!!

Fler sådana överraskningar är välkommna.....eller vad säger ni?!

Det är ju inte så att vi har bett om det för det skulle vi aldrig göra, men det är välkommet i alla fall.

POSTAT 2007-09-28 17:14:11

Jösses va kul....

Har varit å fixat lite mer nu....

Hittade frisören jag vill ha till håruppsättning mm. De sammarbetar med det stället som jag köpte min brudklänning å har jättebra rykte, så nu är det kirrat med håruppsättning, sminkning och naglar......de gör allt där. Skönt att slippa springa runt halva stan för att bli iordning.

Fixade även min florist för brudbuketten idag. De har även de ett riktigt bra rykte, så det känns toppen.

Ringde och bokade tid för provsmakning å överläggning om hur vår bröllopstårta ska se ut.

Det är så skönt!!!!!

Alla tider bokade å jag är garanterad det jag vill ha tills jag ska ha det. Nu finns det inga risker för att inte få hjälp med något pga att man är ute alldeles för sent å alla är uppbokade.

Nu kan jag koppla av tills April igen......vilket lugn det kom över mig efter dessa sista bokningar.

UNDERBART !!!!!!!!

 

POSTAT 2007-09-26 08:21:06

Drömmar......

Ja.....kan helt ärligt säga att jag är helt uppslukad ang klänningen jag provade igår. Har drömt om den i natt. Dels en mysig dröm om hur jag provar, syr in och upp å om håret till, blommor......ja allt mysigt som hör till.

Men sedan drömde jag även att den var uthyrd till när jag ville ha den så jag fick inte min drömklänning. Total katastrof.........

Skrattade å gubben igår, jag satt å tittade på BRIDE SILLAS (vet inte hur man stavar =0) ) å gubben brast ut i skratt å sa att de som var med påminner om mig......=0/

Det hoppas jag verkligen inte att de gör.....jag vill inte vara som dom!

Nä.....jag vet att jag kämpar för att planera å beställa så mycket som möjlig nu, då kan jag koppla av lite sedan. Har ju 3 ungar, och skola att lägga energi på så jag tycker det skulle vara skönt att få det mesta gjort.......ser faktiskt inge fel i att vara ute i god tid å garantera sig om att det blir som man vill ha det.

Idag ska vi titta på ringar.....vi har ju faktiskt inte förlovat oss ännu. Men nu ska vi göra det å blir ju riktigt traditionella. Förlovning å giftemål innom ett år........

TOPPEN TOPPEN TOPPEN

POSTAT 2007-09-25 20:25:13

Helt såld!!!!

Idag gick jag med min bästa vän på stan å kikade runt lite. Givetvis ville vi gå och kolla in brudklänningar.

Jag är den typen av person som vill fixa allt så fort som möjligt för att vara säker på att allt faller på plats, så att kolla brudklänning var inte för tidigt för mig.

Tjejen i butiken var super trevlig....jag fick så mycket service att det nästan var pinsamt.

Summan av det hela var att jag hittade min klänning.....

Det är nog det vackraste jag har sett!!!!                               

Nu gäller det att vara snabb för de sa i butiken att det börjar trilla in folk nu som letar efter klänningar till sommaren så det blir ju klart att knalla in i morgon å lägga handpenning så jag är garanterad det jag vill ha.

Detta är bara så häftigt!!!!!!