BröllopsGuiden

monalees blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2013-05-20 21:31:56

nej usch å fy vart tog tiden vägen, 5 dagar kavr:/

Nu är det 5 dagar kavr innan den stora dagen och känner jag vill ha minst en vecka till på mig, fy, drunknar i stress å njuter inte ett dugg, hoppas b-dagen känns bättre och att allt har löst sig. nu ligger vi sååååå långt efter i budgeten att vi kommer behöva låna mycket pengar, värdelöst. å massor kvar att göra å har inte ens fått färdigsytt bröllopsklänningen eller festklänningen, och övat på vals har vi inte gjort eller fått kantor. så nu vill jag egentligen inte va me å leka mer men kör hela vägen ut, nu vill jag bara få dessa dagar överstökat, vill blunda och öpnna ögonen igen å stå vid altaret å säga ja, att dessa dagar bara försvinner så slipper jag noja för allt, börjar klia i hela kroppen, utslag och röksugen, lite sömn och ortoligt snurrig, verkligen hela rummet snurrar å jag är sjukt disträ. men glad över att jag fortfarande lever å att jag ska gifta mig me mit livs kärlek. önskar dock att jag inte snöa in mig på ett stort bröllop utan önskar istället att vi hade gjort det på power meet:)

nä nu hinner jag inte skriva här mer, åter till bröllopfixet.

kram å adjööö

POSTAT 2013-02-28 09:02:23

operation: operation

Hade kommit in i en bra ren kur med cambridge för att kunna gå ner de kilorna jag behöver för att komma i klänningen jag köpt. Blev tyvärr ett uppehåll på 2 dagar då jag fick akut tid hos gyn och de bestämde att lägga in mig och operera, inget var farligt, men skulle jag inte operera mig var de inte säkra på om min livmoder skulle kunna dö....lätt lagom kul. Ja ja nu är hela den upplevelsen över tack och lov för jag har legat och stressat över att jag har mycket med bröllopet att göra och inte haft någon tid där inne.

Så ny dag nya tag... Idag borde jag väl bara kurera mig men blir nog lite bröllops fix oxå. I natt räkna jag ut hur många fler organza band vi behövde köpa för att få runt rosetter till alla stolarna, se det är gjort. Åhhhh, sen är det sy stolls överdrag, värdelöst, men de billigaste sättet, åkte in till erikshjälpen och köpte vita tyger för mindre än 500kr och får ut mer än 50 stolsöverdrag på det, bättre än att hyra för 30 kr styck.

Det är nu 48/115 st som har svarat och 46 av dem 48 har tackat ja, de två som tacka nej ringde och gav mig en väldigt bra förklaring:)

mycket att  göra, så mycket, förstår inte varför jag gav mig in i ett stort bröllop när jag är sämst på organisera och blir sååååå stressad och mår illa över stora projekt, och blir såååå arg när det inte går som planerat.Tur jag börjat få hjälp nu så blir turen kanske lättare.

POSTAT 2013-02-26 02:19:12

3 månader kvar:)

Om 3 månader är vi antingen kvar på vår bröllopsfest eller så är vi i rummet och myser vår första natt som man och hustru. närvpirrigt. Jag är inte ett dugg närvös för själva äktenskapet men är såååå stressad och nervös av själva bröllopet.  men tack vare bröllopsguiden så känns det mindre rörigt. Jag har ju ADHD och har inte fått så mycket hjälp av fästmanen eftersom vi har ju även ett hus, barn, djur och jobb att sköta, så medans jag fixar med bröllopet fixar han de övriga. men han börjar hjälpa till nu de sista månaderna:) så det känns skönt.

Vi har fått rätt mycket gjort ändå

-namnet beviljat

-hindersprövning

-nästan all dekoration

- brudklänning, slöja, skor, underkläder, smycken, och allt som hör till

- blomsterflicka allt som hör till

-tärnor och de som hör till

- gåvor

-planerat menyn

-gjort utkast på program, meny etc

-köpt placeringskorten

-inbjudan utskickad

-fått bekräftelse att prästen vi vill ha kommer utföra vigseln

och mycket mer, så känns skönt men är så stressad och vill få allt gjort nuuuu.

Men nu är jag mest stressad av att orka köra cambridge fullt ut, min mamma gick ner 13 kg på 1 månad, min kompis gick ner 30 kg på 3 månader och jag måste ner minst 15 kg till bröllopet för att komma i klänningarna jag köpt. började idag med cambridge och än så länge inget fusk:) men det är jobbigt, glad att jag har min karls stöd:)<3

vi måste denna veckan fixa blommor, kolla övernattning och resa.