BröllopsGuiden

Personia

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2007-10-24 12:35:17

Äntligen!

Nu jäklar känns det som att detta är igång på allvar! Kock är klar! Jippii!! En kompis till P har lovat att ställa upp bara han har ett riktigt kök att arbeta i. Ett steg i taget och nu när vi flyttat hem till Sundsvall igen känns det som att vi, efter ha avslutat all aprojekt med radhuset som säkert kommer att hålla på hela november i första skedet så kommer vi att kunna fokusera på bröllopet! 0ch P börjar vakna till liv också!!! Åh vad glad jag är!!!!
POSTAT 2007-10-08 08:44:02

Klänningen!

Känns kanske som att klänningen är ett av de största besluten. Jag tror att jag vet hur jag vill ha håret och sminkningen den vet jag. Men klänningen.... gaaahh  ... eftersom jag är bredaxlad tror jag att en halterneck är att rekommendera. Jag vill att den ska vara enkel och stilren, kanske med en brodyr i någon färg... ett litet släp... offwhite... =) så när man kollar på sheshopping tex så finns det ju hur många vackra som helst! Hur ska man hitta rätt i denna djungel??? Fortsättning följer!!!
POSTAT 2007-10-02 20:35:42

Hur kommer man igång med planeringen?

Ringde till församlingen idag men man får inte boka kyrkan förrän i början av december. Och det är ju bra i och för sig för då ligger man lika bra till som alla andra som vill gifta sig  det datumet i den kyrkan. Jag ringde också till hotellet där vi vill fira vår bröllopsnatt och även där var rummen lediga den aktuella dagen. Funderar över vilket rum man ska ta. Sviten kostar 2600 nått och då ingår bröllopspaketet med diverse trevliga tillbehör. Men deluxe rummet är tusen kronor billigare. Skillnaden är inte så jättestor men såklart at en svit är ju ändå en svit. Men i deluxe rummet ingår samma bröllopspaket och då funderar jag över om sviten är värd en extra tusenlapp. Man får ju med samma tillbehör men det är ett vanligt dubbelrum istället för en svit. Hmmm... ja jag vet inte hur vi ska göra. Får fundera några dagar men sedan vill man nog beställa.

Sen vet jag inte riktigt hur man går vidare. Vi har inte bestämt festlokal så det kan vi inte boka! Sov gott!
POSTAT 2007-10-01 22:03:46

Bröllop...

Det känns helt overkligt, det känns faktiskt inte som att det är på riktigt, men vi ska faktiskt gifta oss. :) Vill nästan nypa mig i armen, och ja... jag är vaken! Känns verkligen jätteskönt och jag hoppas på ett positivt svar imorgon. Vi vill gifta oss den 8 augusti och imorgon ska vi boka kyrkan. Har nämligen en viss kyrka i åtanke och skulle det vara så att jag inte får den det datumet vet jag faktiskt inte hur vi ska göra. Jag funderar över en sak och det är vilken tid på dagen det är bäst att gifta sig. Jag vill ju att vi ska gifta oss på eftermiddagen eftersom annars känns det som att det blir så lång tid fram till middagen på kvällen. Ja jag vet inte vilken tid som är bäst men jag hoppas på eftermiddagen, helst inte före klockan 14.00. Är det någon som vet vilken tid som är vanligast att gifta sig på? Brukar det vara mest populärt på eftermiddagen? Nej, nu ska jag ta en kvällsfika och sedan drömma härliga drömmar! Nu har man ju ett bröllop att fundera över! Ååååhhh så roligt det känns!